Sevgilim ya bana kac ya da bitirelim diyor...

ya Allah aşkına sizce hiç akıl yokmu ? Aşk gözü kör eder de bukadar mı eder ..
Adam sana , ailene , sulalene açık açık kufur ediyor .. Sana tecavuz etmedıgı için pişman oldugunu soyluyor !! ve sen bu insanla acaba kaçsam mı ne yapsam dıye orta yolu bulmaya çalısıyorsun ..
pess dıyorum vallahı .. Artık kızlarımızı da anlamıyorum ben ..

Kaç bencede evet ama bu adamdan kaç .. kaçta kurtar hayatını ..
İnsan aşksız yaşayabılır canım ama saygısız bır hayat yaşayamaz ..
Daha evlenmeden bukadar pis ağızlı , karakterli bir erkek evlendıkten sonra neolur acaba bıraz dusunun,hayatınız söz konusu ya .. ksr bakmayın ama cok kızıyorum kendını boyle bır erkek ıcın yerlere seren kızlarımıza , cok yazık ..

Ağzından küfür eksik olmayan bir adamdan ne kadar iyi bir koca olabilir ?

nasıl ailene küfür eder ve sen nasıl müsade edersin ?

eğer bugun bunu kabul edersen yasadıklarını yersen yutarsan
görmüş oldugun muameleyi kabul etmiş olursun.

bu adam sana evlenmeden bunu yaparsa, evlendiğinde sütten cıkma
akkaşık olarak değişecek sanma sakın.

hayatını karartmasına izin verme.

aarkadaslar hayyir izin vermedim tabii ki aileme laf sölemesine. ona öyle bi bagirdim kii sokakta millet bakti. rezil oldu. müsaade edermiyim

aynen bu arkadaşın yazdıklarına katılıyorum,göz göre göre hayatınızı mahvetmeyin,seviyor olabilirsiniz ama zorda olsa unutursunuz zamanla.hayatınız elden gittikten sonra zamanı geri alamazsınız en güzel zamanlarınız kavgayla,huzursuzlukla mahvolur.erkekleri bu kadarda hayatınızın merkezi yapmayın allah aşkına.ailenize laf söylemesine izin vermeyin bugün bunları söylüyor yarın öbür gün kimbilir neler söyler ailenize sırtınızı dönmeyin 10 tane koca bulursunuz ama 1 tane aile bulamzsınız.evlilikte sadece sevgi yeterli olmuyor, saygı,anlayış,fedakarlık,emek,sabırda lazım yazdıklarınızda bunlarıda göremedim

Mesleği ne ki canım bu kadar güveniyo kendine ikinize de nasıl bakabilecek. Bu birincisi. İkincisi ben 2 gün önce sırf bana 'gerizekalı mısın' dediği için sevgilimle ayrılma noktasına geldim. Kaldı ki içinde sülaleyi barındıran küfürleri kaldırmam mümkün değil. Saygısız, seviyesiz insanlara bu kadar prim vermeyin lütfen.

bu gerzek uzun süre issizdi, simdi ise gecici bi iste calisiyor. dogrudüzgün bi isin yok ki senin dedim önce bazi seyleri yerine oturtmadan nasil düsünürsün dedim.

demin de sms yazmis bana. ben sana naptim, bu kadar büyütmenin anlami yok. sen beni sevmiomusun..biktim iskencenden. söle ne isteidigni..cok degistin..sevmiorum diyi bitir.ailende sende istemiosunuz beni.tahammülüm yok bitir artik.naptim sana.

bende cvp yazdim:

hakaret ettin bi sehit ailesine aileme daha ne olsun! o laflari dür sok kendine. emir veriosun kacicakmissim senmisn bana emir veren daha napacan!!!

sakın ama sakın böyle bir hata yapma sonunda hayatını mahvedersin hemen ondan uzaklaş ve eğitimini tamamla aileni de daha fazla üzme

artık şuna cevap verme,nerde küfreden hakaret eden adam işsizim sıkıntılıyım sen yaptırdık diyecek yarın öbür gün iki duygu sömürüsü sonunda bi ağlama özür dileme ,ahanda değişti diyeceksin,geç bunları geç

diğer konunuzu okumadım ama aileniz sanırım eğitim durumu için karşı çıkmış, ailenizin bu konuda çok yanlış yaptığını düşünüyorum insanları böyle eğitim durumuyla değerlendirmek eğitimsizlikten daha kötü bir durum bence !!! sevgiliniz ailenize kızgın veya kırgın olmakta çok haklı ama; onlara, ailene, sülalene, küfür etmekte hiç haklı değil. ona kaçıp ailenizi silmenizi istiyor resmen farkında mısınız ?!!! ve kaçtınız diyelim eminimki kendi ailenizle görüşmediği gibi sizide görüştürmeyecek, onun ailesi size hep soğuk ve kötü davranacak. kaçarak evlendiğiniz için hep ezik kalacaksınız. içinizde uhteler kalacak. yazık etmeyin eğitiminize, geleceğinize, gençliğinize.. ama kesinlikle ayrılamam yapamıyorum çok seviyorum diyorsanız da önce kesinlikle ailenizi ikna etmelisiniz sevginize, eğitimin önemli olmadığına, insanın kendini yetiştirmesinin önemli olduğuna falan. daha sonra sevgilinizi ikna etmek çok daha kolay olur ailem hatasını anladı, artık sana karşı önyargılı değiller, sende artık böyle davranma yeni bi başlangıç yapalım diye :S

ben ettim sen etme diyorum.. benim actigim konuyu oku istersen
http://www.kadinlarkulubu.com/derdi...rkettim-bebegimide-kaybettim-cok-uzgunum.html

bak ben kactim basima neler geldi.
senin anlatiklarinin hepsi bana o kadar tanidik geliyorki. benim eski piskopatda cok baski uyguladi ona kacmam icin..ondan sonrada daha bu kiz sahipsiz kaldi dedi iyice ezdirdi beni...sakin ha sakin kacma.. degmez böyle piskopatlar icin degmez...

Son düzenleme:

bir kere aileni arkana alip kacmak cok ama cok yanlis...unutma bu hatta tek dayanagin ailen, el insani bir kalemde siler ama aile asla yavrusunu birakmaz...
yavrusu ne yasarsa yasasin...
o yuzden asla kacmamalisin...
ayrica emin ol evlenmek asla ama asla ''egitim'' kadar onemli degil!!!!!!
sakin okulunu birakip evlenme hatasina dusme sonra kafani taslara vurursun issiz gucsuz mesleksiz evde oturursun tum gun...
yani bu nedenle de kacmamalisin...

son olarak boyle bir insandan koca olmaz...
annene babana saygisi olmayan, sana kufur eden sulalene kufur eden adamdan birak birak kocayi ''erkek arkadas'' bile olmaz!!!!!!!!!!!
kendine gel kizcagizim...
sakin ola bu herife kacmayi dusunme sonra ailemin yanina ne yapsam da geri donsem diye yirtinirsin...
geri donsen bile genc yasta evlenip bosanmis, ustune belki elinde cocukla bile donebilirsin...
kacma ihtimalini dusunme bile, erkek arkadasin da sen de aklinizi basiniza devsirin...

sevgi 3-5 gunluk sey...
mutlaka unutursun bu adami unutama cok seviyorum onsuz olamam diye dusunme...

Son düzenleme:
bende 26 yaşındayım 2 yıllık evlıyım. Eşim benim aileme küfür edicekkk bende izin vericem. Özellikle anne ve babama. benim aklım almıyor şoktayım resmenn.. Sen nasıl bir evlatsınkı annene babana küfr edilmesine izin veriyorsun. ve nasıl hala o iğrenç insanla birlikte olabiliyorsun. Ha bide kaçayım mı diyon.
Kaç kızım kaçççç yarın görürüz seni yine buralardaaaaaaaaaaaaa
Çıldırmamak elde değil resmen

ayyy ne kaçması ..hangi çağda yaşıyoruz..kaçmalar falan..yorum bile yazmak gereksizdi ama yazıvermiş bulundum :)

kaçayımmı kaçmayayım mı diye sormuyorsun değil mi? cevabı belli zaten. ne iğrenç bir insanmış.. nefret etmen gerekiyor. acı bile çekmeye değmez. Allah karşılaştırmasın böyle tiplerle

canım yani ne diyimki Allah aşkına senin annene babana kalkıpta küfür eden insanla nasıl bu noktaya geldin. en kıymetlileri bir insanın annesi babasıdır ya bırak normal laf sölemeyi bu insan küfür edio ve sen hala benim için savaşmıyor diorsun. senin iyiliğini mutluluğunu düşündükleri için ailen istemiyordur ve böyle biriyle kızlarını evlendirmek istememeleride çok normal haklılar. sakın ama sakın kaçmayı düşünme hayatını mahfedersin. bu insan seni ailenlede görüştürmez. yok efendim annesi anneni sevmiyormuş senin annende çok meraklıydı yaaaaaa heyy Allahımmmm lütfen aklını başına topla onların haklarını ödeyemezken birde onlara bukadar laf getirtme lütfen. o çocuklada asla asla birlikte olmayı düşünme

amann diyim sakın bi cahillik yapma ailene sana akrabalarına saygısı sıfır ve onlardan nefret eden biriyle nasıl birlikte olabilirsin?

!hayatta naparsan yap senin yanında karşılıksız durabilcek insanlar sınırldır annen ve baban böyle bi olaydan kaybetme onları.. Ve olurda bi hata yaparsan çok kesin konuşıym pişman olup tekrar onlarn evine geri dönüceksin!

seni sevse herşeye katlanırdı benim kuzenim sevgilisini ailesi istemiyodu tam 5 yıl uğraştılar çabaladılar ve sonuç deişmedi ailesi istemedi.. Çocugu kaç kez evden kovdular ailesini kovdular ve çocuk bi gün olsun ailesi hakkında kötü bişey söylemedi dogruda yaptı çünkü sevdigi kıza saygısı vardı ..onun saana ne saygısı ne sevgisi var biçok şeyi çok erken tüketmişsiniz okuldada son senenmiş önüne bak derim canm

Son düzenleme:
okumadım. ne yorumlara ne yazdığına baktım ve direkt yazıyorum;;KAÇMA.........sabret her neyse sorun konuşun zamanını bekleyin evlilik için..sabır lazım herşeye..herşeyi zamanında yaşayın.zor günlere sabır lazım..hakaret,ihanet vb. yaşattıysada sakın affetme..okumadan yazdım diy kızcan yada ne yorum yaptın diyeceksin belki ama başlık açığa vuruyor bazı şeyleri..Kaçma arkadaşım kaçma aklını kullan..evlenmek isteyen sana değer veren sonuna kadar sabırla seni bekler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…