Sevgilim ya bana kac ya da bitirelim diyor...

Böyleleri sadist tiplidir canım, şiddetten küfürden anlar ancak.

Kadını tam da amiyane tabirle' karnından sıpayı sırtından sopayı eksik etmeyeceksn' olarak görürler.
Ben ne dersem o anlayışındadır. Ukala,züppe olurlar.Saygı hürmet nedir lügatlarında yoktur.

Dıştan kendine aşırı güvenen ama içten içe kompleksi olan cahillerdir. Hatalarını farketseler dahi düzeltmek akıllarından geçmez,çünkü onlara göre tükürdüğünü yalamak gibi birşeydir,o çok önem verdikleri gururlarına dokunur bu.

Bu gün küfür eden yarın senin ağzını burnunu dağıtır, annesinin ve onun kölesi olursun,ailene gidemessin. Sakın bir hata yapma. Ailen çok haklı. Evlendikten sonra hayatın cehenneme döner ben ne yaptım dersin ama iş işten geçer.. Ailenin davranışını yüzüne vurup sürekkli onlara hakaret edecek, annesi bir yandan o bir yandan hayatını karartırlar... sakın kızım aman diyim yakarsın kendini..

Def et hemen yol goster...yol gostermeden oncede ne kadar seviyesiz oldugunu,senin daha iyilerini hakettigini de ona hissetirmeyi unutma

Bu adama degil, bu adamdan kacmaya bak sen. Ailecek terbiyesizligin dibine vurmuslar. Boylelerinden hayir gelmez. Ailene uzuldum, sen o kadar kiz yetistir, okut, birileri gelsin okuldan alip kacirmaya kalksin. Evli degilim, cocugum yok. Ama yazini okurken Allahim insallah benim kizim bana boyleleriyle gelmez diye gecirdim icimden.

Gercekten sana cok kizdim yazdiklarini okuyunca. Ailene hakaret etmesine izin veriyorsu... nasil buna izin verirsin ya? o kim senin ailene hakaret edebiliyor?? kim o yaa??? nekadar ayip. sen simdi bunlari yasiyorsun onunla evlenirsen ne olur hic dusundun mu?? dusunmediysen esim ve ailesi bolumune gir ve ordaki konulari bir oku ilerde dayak yedim evden kovuldum aldatildim diye konularda acarsin yoksa. Ailen en dogrusunu biliyor onlari dinle pisman olmazsin. Lutfen akilli ol

Tahsil cehaleti götürür eşeklik baki kalır demişler.Bu eşeği allasanda pullasanda bir b... olmaz.En iyisi mi sen kaç kurtul ama evden değil adamdan.
tehlike sinyalleri vermiş sen daha sorup duruyorsun ne yapayım diye? Sence.....

sevgilin tam bir hanzoymuş.. sakın eğitimini yarıda bırakma.. hem o kimki.. sen elini sallasan ellisi... sakın böyle bir insana kaçıp da hayatını karartma

kız sen deli misin? kaç yaşındasın kuzum sen? baksana allahın sevgili kuluymuşsun evlenmeden çıkarmış sana gerçek huylarını o çocuğun. şimdi senin ailene san aböyle küfürler eden adam ilerde seni hiç takmaz kimbilir neler yapar. yok baban kim oluyormuş da ona kendini beğendirecekmiş. annesi desen annene beddua etmek nedir ya? nasıl bir aile olduğu belli.sen illaki kaçmak gibi bişey yapacaksan, bu ilişkiden bu çocuktan kaç kurtar kendini . bi daha da geri dönme, okulunu bitir, daha ne kısmetler çıkacak karşına. sana değer vermeyen adama sen hiç verme..aklını başına topla kuzum.

senin için hiç hayırlı bir insan değil.kurtulman en doğrusu.saygı yoksa sevgının hiç bir anlamı kalmazzzzzzzz

1 kişi yoktur sana kaç sevgiline aileni sil arkanda bırak diye.. kadınlar klübünden tek bir kişi göremezsin kesin kaç diyen...
aslında kendi cevabını kendin vermişsin yazdıklarında ayrılman gerektiğini...
bu zamana kadar o kişiyle durman kabahat...

zaten pis biri, bir de sen ona kaçarsan seni sahipsiz görüp iyice tepene binecek.
okula da yollamaz, eğitimin de biter, evde oturur bir de çocuk yaparsın.
onun ailesi bile sana saygı duymaz, kaçtı geldi der, ezerler seni.

ondan sonra kaynanam bana eziyet ediyor, kocam eve bakmıyor diye konu açarsın burada. şöyle saçma sapan ilişkileri sürdürüp de kendi kendini niye yakıyorsun ya? mis gibi okulun var, yazık değil mi. yapma lütfen ayrıl

hayir, izin vermedim..yaygara kopardim...annesinin beddualarini ama beklemedigmm bi anda duydum, o an diyemedim ama ona yinede cevabimi ilettim. susmak zoruma gider yapamam. onu beter ettim yani öyle cevaplar verdim ki.

kaccmaya gelince tabii yapmayacagim..kendisine baska bi saf bulsun

valla babanlar haklı kızım sen sen ol büyük sözü dinle kaçmak çözüm değil... kaçarsın sonra aranız kötüleşir ayrılırsınız kötü duruma düşersin(Allah korusun) kapısını çalacağın ailende olmaz o zaman...

canım sakın ve sakın bu karakterdeki bir insanla asla sonun olmaz yol yakınken bırak gitsin ...inan biraz acı çekersin ama sonrası çekeceğin acıdan bin kat hafiftir.11-12 senelik evliyim ...böyle olayları çok duyduk çok gördük sonrası hüsran ...ne olur kusura bakma bu kadar karışmamız ne kadar doğru bilmiyorum ama aileni saymayan ileride senide saymaz daha şimdiden bunları yapan evlenince daha da çirkinleşir benden sana abla tavsiyesi:ailen haklı bırak onu okuluna bak yoluna devam et eminim karşına daha iyileri çıkacak...

hmm bide söylemeyi unuttum sakın canım ama kesinlikle kaçarak ailenin yüzünü yere eyme...onları üzme...anne baba bedduası alma...anne baba hakkı bir şeye benzemez...her aile kızını evinden telli duvaklı gelinliği ile çıkarmak ister.ve kaçarsan seni daha fazla ezip hep yüzüne vururlar kendin geldin,kendin kaçtın diyee...

güzelim sakın ögle bir hata yapma ailenin arkanda olması çok önemli ilerde ipleri kopardın ve o deli gibi aşık oldugun adam sana bir hata yapsa derki madem o kadar anana babana düşkündün niye kaçdın der eger seni gerçekden seviyosa mücadele edicek

Sakın sakın böyle bir hata yapma saygı yoksa hayat geçmez çok yıpranırsın... yol ver gitsin! kalakalsın anlasın bulsun belasını

Benim aileme , anama babama küfür edecek o lafları söyleyecek adamın anlını karışlar ceheenemin dibine gönderirdim.
O kimmiş ki ailene bu tarz lafları söyleyebiliyor ki ve sen nasıl bi evlatsın ki o kişiliksize ailene laf söyleme hakkını veriyorsun. Bin tane erkeği bir anne babamın kesip attığı tırnağa kurban ederim.
Ondan sana yar olmaz arkadaşım. Aklını başına topla...
Bide umarım bunu yazdığım için ceza almam ama erkek arkadaşın sülaleni şunu bunu bilmem ne yaparım diyomuş ya çok uzunsa dürsün büzsün şeyini münasip bi yerine.....
Töbe töbe yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…