Sevgilim yakınlaşmak istemiyor

ririgaga

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2011
252
6
46
İzmir
sevgilimle uzun zamandır beraberiz 1 aydan fazla süredir çıkıyoruz fakat hala bir yakınlaşma olmadı.bana dinine düşkün olduğunu,el ele tutuşmak,öpüşmek haram olduğu için bunları evlenene kadar yapmak istemediğini söylüyor.en başından beri böyle davranıyor fakat ben bu durumdan memnun değilim bunu henüz dile getirmedim yanlış anlamasın diye.ama bende her insan gibi sevdiğime dokunmak isterim bunda ne sakınca olabilirki kötü bir amaç olmadıktan sorna?

1 ay icinde hemen güvenip ona yakinlasmakmi istiyorsun?? Önce bi tanisan onu daha yakindan... sonra böyle seyleri düsünsen daha iyi olur bence...

sevgilimle uzun zamandır beraberiz 1 aydan fazla süredir çıkıyoruz fakat hala bir yakınlaşma olmadı.bana dinine düşkün olduğunu,el ele tutuşmak,öpüşmek haram olduğu için bunları evlenene kadar yapmak istemediğini söylüyor.en başından beri böyle davranıyor fakat ben bu durumdan memnun değilim bunu henüz dile getirmedim yanlış anlamasın diye.ama bende her insan gibi sevdiğime dokunmak isterim bunda ne sakınca olabilirki kötü bir amaç olmadıktan sorna?

hakkaten bayaa uzun süre olmuş :37:
acelen ne be yavrucugum?
duyan da 1 yıldır berabersiniz sancak bunları dert etmek için erken değil mi
biz de eşimle ilk el ele tutuştugumuzda tanışalı 1 ayı geçmişti
daha sevinmen lazım ki adam seni meta olarak gorup faydalanmaya kalkmamış
peh...
biz kadınları anlamak zor valla...

Tövbe estağfirullahhhh :52: kızım belanı mı arıyorsun adam sana değer veriyor işte...

Bende bazen uzun zaman oldu,böyle olmazki diyorum,bazen sizin gibi saçmaladığımı ve değerini bilmem gerektiğini düşünüyorum.Ama bu evlenene kadar hiç tutmayacağını söyledi direk yüzüme karşı ne bileyim tuhaf oldum...

ben esimle ilk 2 aylikken elele tutustum.belki daha oncede tutardi ama benim tavrimdan dolayi cekindi..cok yenisin bunu derte decegine biraz sevin deger veriyor..n eerkekler var duyuyoruz ilk bulusmada opmeye calisan izin vermeyince tavir yapan...

saygı duymalısın.. prensıplerıne bağlı,senıde kırmıyorsa daha ne arkadaşım..

benımkı ılk gun tuttuda noldu bak 4 yıl 4 aydır ayrı şehırlerdeyız.. bız tutuyor muyuz.. bız ne yapalım:))

sen sevgını telefondakı sesle bıle doya doya yaşamaya razı olmadığına şükret..

gercekten bu zamanda dindar erkek kaldımı merak ediyorum şimdiki erkeklerdede kızlardada iş yok her köşe basında bir erkek bir kız öpüşüyo sevişıyo bu tür olaylara cok kızıyorum sen daha 1 ayda ne anladında cocuga dokunmak ve vucududa dokunmak istiyosun uymadı baska birine aynı seyler tekrarlanıp durcak sonra bigün ummadıgın biride sana dokunmak işticek izin verceksin sonra hoş olmyan şeyler olcak basın agırcak bence birazz düşünn

Daha çok yenisiniz.. Birbirinizi tanıma aşamasındasınız bence o da böyle düşünerekden yakınlaşmayı uygun bulmuyor.. Zamana bırakmalısın.. Önemli olan sana verdiği değer ilk başta.. Sonra sevgi oluşursa yakınlaşmak isteyecektir..

arkadaşlar arkadaşımız vücuduna dokunmaktan filan bahsetmiyor el ele tutuşmak sarılmak filan istiyor .
başka konulara çekmeyin bence.
seven her insan sevdiğinin elini tutup sarılmak ister.
yapmayın lütfen hemen konuyu sevişmeye getirmeyelim :20:

Yani buna ancak sen çözüm bulabilirsin,

1. Sevdiğin insanın ben dinime bağlı bir insanım evlenene kadar sana dokunmayacağım demesini mi istersin?
2. Ben seni çok seviyorum yakınlaşmamamın sebebi seni incitmekten korkmak, mı demesini istersin

Sonuçta karşındaki insan sana ölçütlerini söylemiş, bununla yaşayacak olan sensin, senin kendine bunu isteyip istemediğini sorman gerekiyor.

Yoksa kimine göre böyle ben dini bütünüm sana dokunmam diyen adamdan kaçmak korkmak lazım, kimine göre ise böyle bir adam bulmuşken kaçırmamak lazım...

Aradaki bakış açısı farkına da ancak sen karar verebilirsin diye düşünüyorum.

1 ay bana da çook erken gbi geldi. biraz bekle. bu zamanlarda böyle yakınlaşmak sevgisini hissetmek istemen doğal olabilir.
seni tanımasına izin ver. konuşarak yakınlık kur.

bu ara bunu çok görür oldum ben neden bana dokunmuyor şöylee böyle yahu bu devirde böylesi kalmış inancına değerlerine sana saygısı var başta ve senden bundna şikayet ediyorsun cidden bazen biz kızları anlayamıyorum değeri bilinecek erkek canım sen sevgisini bildikten sonra sana dokunsa ne dokunmasa nee

Yahu kızcağız bir ay birlikteyiz niye benimle sevişmiyor hala dememiş ki, istediği el ele tutuşmak gibi basit şeyler, bunları da sevgilisiyle yaşamak hakkı tabi, yoksa neden hayatında bir kişiyi diğerlerinden farklı bir yere koysun sevgilim desin, zaten bir sürü arkadaşı vardır eminim gider onlarla zaman geçirir.

Back
X