Sevgilim yakınlaşmak istemiyor

Walla ben konu sahibi arkadasi hakli buldum.
Ne oyle uzak uzak evlenmeden elini bile tutmam diyen erkek. Dini acidan esit dusunmuyorsaniz soyle derim, kacinci yuzyilda yasiyoruz? Elini tutmakta ne var? Sarilmam, elini tutmam bilmem ne.. boyle erkek mi olur ((((= Benim sevgilim oyle yapsa birakir giderim, benim gibi kizi bulmus, elimi bile tutmayacak he:D Dayanamam ki bi kere sevgili dedigin aranda cinsel bi cekim olan kisidir. insan nasil onunla dokunmadan bi "birliktelik" yasayabilir?

Neyse, baristiniz mi?

valla 1 ay gayet uzun bir süre anlıyorum seni tabiki ne demek elini tutmamak çay bahçesine gidip çay mı içiceksiniz evlenene kadar bunu arkadaşınla da yaparsın çok sıkıcı.ona de ki "canım size haram değil ayrılınca bi tövbe eder duş alırsın silinir".

bence çok şanslısın..ben bazen kötü hissediyorum elini tuttum öptüm diye kötü biri miyim ben kirlendim mi falan diyorum.erkekler sevdiklerine kıyamaz bence çok hoş bi şey.değerini bil hem bi ay da uzun bi süre değil yani takma ya daha çok zaman var

bence gençliğini boşa harcama.bi insanın elini tutmak öpüşmek falan bunlar kadını kirletmek değildir insan birini seviyosa da iyi kötü bi temas ister dokunmak ister.gençsin bu yaşta yaşayacaksın böyle şeyleri.gez dolaş otur kalk kendini çimlere bırak el ele dolaş sarıl vesaire yani

uzun zamandır beraberı dıyosun ve 1 aydır cıkıoruz dıyosun.. 1 ay uzun bır zaman mı??
yapma allah askına canım yaa 1 ay devede kulak..
eger sevgılın boyle dusunuyorsa ya bole kabul edeceksın
yada ayrılacaksın canım
herkezın bır gorusu var

öyle bir erkek daha yakınlarında varsa bana da ayarla:)
şaka falan ama böylesi bulunmaz değerini bil...
o sana evlenene kadar demiş evlenene kadar bu ilşkinin süreceği bir kere mechul ve o zamana kadar elbetteki belli şeyler olacaktır sen rahat ol ve gerçekten onca olaylardan sonra duyulan onca şeylerden sonra sevgilinin değerini bil..

Kızlar uzun zamandır bu alana giremedim şimdi okudum mesajlarınızı..Ayrılmıştık bir ara ama her şey yanlış anlamadan ibaret olduğu için kendi aramızda konuşarak hallettik.Neyse,konuya dönecek olursak artık 3 ay olmasına az kaldı bi süredir görüşemiyoruz bakalım görüşünce ne olacak..ben her şeyi akışına bırakmayı tercih ettim ve sabrettim.bir görüşme ayarlıcaz belki o zaman bir şeyler gelişir sonuçta artık birazda olsa ilerledi ilişkimiz.ilk başta gerçekten bunları sorgulamak için erkendi.hepiniz doğru söylediniz,kimisi çok şanslı olduğumu,kimisi böyle şeylerin olması gerektiğini söylemişti.Ben kendi isteğimi yaptım ve bi süre daha bekledim.

Son düzenleme:
sen böyle çocugu nasıl buldunn yaa :) aynen canım fazla üstünde durma zamanla gelişir herşey akışına bırak

Annen seni kadir gecesinde doğurmuş canım:27:
Şansın varmış ki böyle birisi denk gelmiş sana bir ayda senin acelen ne yavaş yavaş yaşayın her şeyi sonra çok çabuk tükenir bir anlamı özeli kalmaz.

yakınlaşıpta seni hamile mi bıraksın ? ne güzel terbiyeliymiş ,herşeyin bir zamanı var , ne diye acele ediyorsun?zamane kızlar ,umarım üstüne atlamazsın!!!!

bence cok güzel benim sevgilimde oyle 3 aydır cıkıyoruz beni öpmüyor ve bana sarılmıyor sebebini sordugumda

seni ve aileni tanıyorum'' sana ailene ihanet ediyormusum gibi oluyorum cok dürüst bir cocuk cok seviyorum ya :)

sevgilimle uzun zamandır beraberiz 1 aydan fazla süredir çıkıyoruz fakat hala bir yakınlaşma olmadı.bana dinine düşkün olduğunu,el ele tutuşmak,öpüşmek haram olduğu için bunları evlenene kadar yapmak istemediğini söylüyor.en başından beri böyle davranıyor fakat ben bu durumdan memnun değilim bunu henüz dile getirmedim yanlış anlamasın diye.ama bende her insan gibi sevdiğime dokunmak isterim bunda ne sakınca olabilirki kötü bir amaç olmadıktan sorna?

uzun zaman dediğin 1 ay mı Allah canını almasın, adam muhafazakar biri madem bu hareketlerinle onu soğutabilirsin bu nasıl kız diyebilir

sıkıcı bır erkek
soylersende senı hafıf dıye nıtelendırebılecek bı zıhnıyette bellıkı
yatmak kalkmak degılde bı el ele gezmek opusmekte ne var

Kızlar uzun zamandır bu alana giremedim şimdi okudum mesajlarınızı..Ayrılmıştık bir ara ama her şey yanlış anlamadan ibaret olduğu için kendi aramızda konuşarak hallettik.Neyse,konuya dönecek olursak artık 3 ay olmasına az kaldı bi süredir görüşemiyoruz bakalım görüşünce ne olacak..ben her şeyi akışına bırakmayı tercih ettim ve sabrettim.bir görüşme ayarlıcaz belki o zaman bir şeyler gelişir sonuçta artık birazda olsa ilerledi ilişkimiz.ilk başta gerçekten bunları sorgulamak için erkendi.hepiniz doğru söylediniz,kimisi çok şanslı olduğumu,kimisi böyle şeylerin olması gerektiğini söylemişti.Ben kendi isteğimi yaptım ve bi süre daha bekledim.

Birsey sorabilirmiyim ririgaga..
hersey yanlis anlamadan ibaret oldugunu konusup halletmissiniz de.... Merak ettim, o yanlis anlasilma neydi ? yani baska bi kizla sarmas dolas gordun, ve o kiz kimmis ? ablasi mi ? kiz kardesi mi ? ne dedi sana sormasi ayip ? :44::37:

Son düzenleme:
Birsey sorabilirmiyim ririgaga..
hersey yanlis anlamadan ibaret oldugunu konusup halletmissiniz de.... Merak ettim, o yanlis anlasilma neydi ? yani baska bi kizla sarmas dolas gordun, ve o kiz kimmis ? ablasi mi ? kiz kardesi mi ? ne dedi sana sormayi ayip ? :44::37:

uzaktan kuzenıdır:52::52:

burada başkalarına sorarak cevap bulamazsın. 1 ay dediğin gibi elele tutuşmak için uzun bir süre bana göre kimisi 2yıl eli eline değmez...sen kendin düşün

Back
X