sevgilim yaz tatili için Amerika'ya gidiyor çok huzursuzum:(

duyguuukoccc

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2016
1
0
1
29
Kızlar merhaba, sevgilim tatil için yarın 3 aylığına amerikaya kuzeninin yanına gidicek tam 90 gün sonra gelicek:( çok husursuzum her gün ağlıyorum saat farkıydı mesafeydi engel olur mu ilişkimize, sevgimize diye.. 1.5 yıldır sevgiliyiz ve bu 1.5 yılda bir kere bile tartışmadık kavga etmedik ayrılmadık vs. ayrıca sevgilim ve kuzeni dindarlar yani amerikada clublara falan gitmeyeceklerinden eminim. benim tek derdim acaba birbirimize yapamıyoruz ayrılalım der miyiz :( sayılı gün sonuçta.. sayılı bir gün için ilişkimize son verir miyiz? yorumlarınızı bekliyorum :((

Kendimi biliyorum, sevgilim bensiz 3 aylığına Amerika'ya gitse, hem ben gidemediğimden kıskanırdım hem de kavga ederdik sanırım sürekli. Ama ayrılmazdık. Sizin aranızdaki ilişki nasıl bilmiyorum, eğer sevgiline güveniyorsan tabiki ayrılmazsınız, atlatırsınız ama bu kadar şüphe içindeysen ve huzursuzsan da pek parlak bi 3 ay geçireceğini düşünmüyorum.

Kızlar merhaba, sevgilim tatil için yarın 3 aylığına amerikaya kuzeninin yanına gidicek tam 90 gün sonra gelicek:KK43: çok husursuzum her gün ağlıyorum saat farkıydı mesafeydi engel olur mu ilişkimize, sevgimize diye.. 1.5 yıldır sevgiliyiz ve bu 1.5 yılda bir kere bile tartışmadık kavga etmedik ayrılmadık vs. ayrıca sevgilim ve kuzeni dindarlar yani amerikada clublara falan gitmeyeceklerinden eminim. benim tek derdim acaba birbirimize yapamıyoruz ayrılalım der miyiz :KK43: sayılı gün sonuçta.. sayılı bir gün için ilişkimize son verir miyiz? yorumlarınızı bekliyorum :KK43:(
Benim erkek arkadaşım yaklaşık 3 yıldır amerikada okuyor. Senede toplasan 3-4 ay görüşebiliyoruz. 5.yılımız dolmak üzere:nazar:
Birbirinize ve sevginize güveniniz tamsa tek sıkıntınız özlem olur. Acaba ayrılır mıyız diye düşünüp kendinizi yıpratmayın.

Amerikada cok güzel kizlar var ve cok yakisikli erkeklerde var :) her an olmuycak gibisi yok sadece güven lazim güvendikten sonra kafa rahat olursun

Soyledinizmi ona ben üzülüyorum die belki bi ihtimallle vazgeçebilir

Back
X