sevgilim yıllardır yalan söylemiş

Yalana tahammülüm yok ben olsam affetmezdim yarın bigünde bir başka olay için yine yalan söyleyebilir alışmış bi kere 2 kere söylemiş zaten devamı gelir bunun, kılıfınıda bulmuş seni kaybetmemek için bu şekilde toparlayabileceğini sanıyor iyi düşünün

Niyeti kötü değil sizi kaybetmemek için söylemiş buraya kadar bende çoğunlukla aynı fikirdeyim. Peki ya sonra? Senin her yalandan sonra onu affettiğini görecek sonra ne yapacak?. Kolay değil 4 buçuk yıl var ortada ve söylenmiş sizin bildiğiniz iki yalan.

Benim yalanlardan dilim okadar çok yandı ki oyüzden gönlüm affetmemeniz yönünde. Ama dediğim gibi benim dilim çok yandı o yüzden diyorum. Siz naparsınız bilemem kalbiniz ve mantığınız arasında kalan bi durum bu

başka bir sorunumuz yok, bunlar dışında bir yalanını da görmedim. etrafımdaki herkesin imrenerek baktığı bir ilişkimiz vardı. bana olan sevgilisi ve ilgisi herkesin dikkatini çekerdi.

yüzyüze konuştuk biraz önce. ağladı çok yalvardı affet bir hata yaptım o da seni kaybetmemek içindi diye. napıcağımı bilemiyorum. herşeyi silip atmaya değer mi karar veremiyorum.

Canım kötü bir niyetle söylememiş. Ayrılma derim ben. Otur konuş bir daha ne olursa olsun sana yalan söylememesini söyle. Onu olduğu gibi sevdiğini söyle. Kendine güvenememiş, bocalamış. Sonra da toparlayamamış çünkü. Bu yüzden bu kadar güzel diye bahsettiğin ilişkini bitirme bence.

Kusura bakma ama , 4 yil beraber olsugun adamin
nasil mezun olmadigini bilmiyosun ?

Ve seni nasil inandirdi buna ...

Ayrilcak bir konu degil brlki mecbur kalmistir ...
ayrica onjnda farkina varmadigin icin seninde sucun var .
insan 4 yillik sevgilisini avucunun ici gibi bilir hayatinda
Neler olup bittigini anlar....

Bi ilişkide en önem verdiğim konu; Güven'dir. Ama tecrübeyle sabit ki insan sevince güveni kırılsa bile sevgi onu ayakta tutuyor. Aşk hiç bitmiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…