sevgilim :(

Flamingo

1 Gemiyi 2 reis batırır
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2009
454
58
298
Diğer
Arkadaşlar siteye yeni üye oldum. Aklıma takılan iki tane şey var, sizlerle ayrı ayrı bunları paylaşma kistiyorum çünkü fikirlerinize çok ihtiyacım var..

Birincisi..

Benim 3,5 yıldır bir sevgilim var; ama o benim bazı isteklerimi yapmıyor, mesela arkadaşlarıyla 1-2 hafta bir içki içip evine geç geliyor. Dönünce haber veririm diyor, bazen uyuya kalıyorum bir bakıyorum saba holmuş, belki sabaha kadar evine gitmedi bunu bile bilmiyorum. Ama aradığımda her zaman telefonuna bakar..

Bende dün yine aynı şeyi yaptığı için ondan ayrıldım ama o benim herşeyim, aileler tanıştı ev evlilik düşünüyoduk uygun şartlar olunca.. evlenince böyle asla olmaz diyor..

napcammm :gitme: :gitme: :gitme:

Arkadaşlar siteye yeni üye oldum. Aklıma takılan iki tane şey var, sizlerle ayrı ayrı bunları paylaşma kistiyorum çünkü fikirlerinize çok ihtiyacım var..

Birincisi..

Benim 3,5 yıldır bir sevgilim var; ama o benim bazı isteklerimi yapmıyor, mesela arkadaşlarıyla 1-2 hafta bir içki içip evine geç geliyor. Dönünce haber veririm diyor, bazen uyuya kalıyorum bir bakıyorum saba holmuş, belki sabaha kadar evine gitmedi bunu bile bilmiyorum. Ama aradığımda her zaman telefonuna bakar..

Bende dün yine aynı şeyi yaptığı için ondan ayrıldım ama o benim herşeyim, aileler tanıştı ev evlilik düşünüyoduk uygun şartlar olunca.. evlenince böyle asla olmaz diyor..

napcammm :gitme: :gitme: :gitme:

bir insan 7snde ne ise 70inde de odur

ayrılmakla mantıklı davranmış olursun

ikincisi ...???

sanırım kişiliği ve sözüne ne kadar güvenilir olduğu önemli
benim eşim evlenmeden önce akşamları halı saha maçına giderdi
evlendiğimizden beri gitmiyor
ben bu konuda bir baskı yapmadım ama akşam beni bırakıp gitmesini istemezdim
belki dediği gibi o da evlenince vazgeçer
ama halı saha maçıyla içki ne kadar karşılaştırılabilir bilemiyorum
içkide bir bağımlılık durumu da var ne de olsa
bence ne kadarına tahammül edebileceğini iyi düşünmelisin...

fikirlerin için saol canım, ikincisini ayrı başlık olarak açtım 'Domuz Gribi aşısı'

bu ayrılık için yeterli bi sebep diyorsunuz yani? :gitme:

sanırım kişiliği ve sözüne ne kadar güvenilir olduğu önemli
benim eşim evlenmeden önce akşamları halı saha maçına giderdi
evlendiğimizden beri gitmiyor
ben bu konuda bir baskı yapmadım ama akşam beni bırakıp gitmesini istemezdim
belki dediği gibi o da evlenince vazgeçer
ama halı saha maçıyla içki ne kadar karşılaştırılabilir bilemiyorum
içkide bir bağımlılık durumu da var ne de olsa
bence ne kadarına tahammül edebileceğini iyi düşünmelisin...

teşekkür ederim canım.. o da bana bunu dedi, evlenince seni yalnız bırakıp niç bir yere gitmem diyo..1-2 hafta bir içki içtiği için bir bağımlılığı olduğunu düşünmüyorm böyle sosyal bir aktivite gibi onun için.. Ne desem napsam değişir peki napmalıyım?

2 haftada bir arkadaşlarıyla vakit geçirmesinin sonra uyuyakalmasının sana haber vermemesinin o kadar büyütülecek bir şey olmadığını düşünüyorum açıkcası. Tabii bu benim görüşüm. Elbette kendine ait bir hayatı olacak. Sana yalan söylediğinden şüphelenmiyorsan gereksiz bir ayrılık olmuş. Yazık adama

2 haftada bir arkadaşlarıyla vakit geçirmesinin sonra uyuyakalmasının sana haber vermemesinin o kadar büyütülecek bir şey olmadığını düşünüyorum açıkcası. Tabii bu benim görüşüm. Elbette kendine ait bir hayatı olacak. Sana yalan söylediğinden şüphelenmiyorsan gereksiz bir ayrılık olmuş. Yazık adama

teşekkür ederim canım.. Ya o böle yapınca ben kendimi irenç hissediyorm çok kötü bişeymiş gibi geliyo ya üüüfff.. barışıyım ve artık gözmü yummalıyım bunlara ? CADIARZU

arkadaşa katılıyorum
eğer sana haber vermediği geceler başka kızlarla sabahlamıyorsa ayrılmayı gerektirecek bir durum yok ortada
yok ben aldattığını düşünüyorum içim rahat etmiyo diyorsan da doğru yapmışsın o zaman
yoksa aldatma yoksa arkadaşlarıyla takılıp sana haber vermeyi unutması ayrılık sebebi olmaz
uyarırsın bi dahakine yapmaz yok hala yapıyorsa da o zaman ayrılık düşünebilirsin

arkadaşa katılıyorum
eğer sana haber vermediği geceler başka kızlarla sabahlamıyorsa ayrılmayı gerektirecek bir durum yok ortada
yok ben aldattığını düşünüyorum içim rahat etmiyo diyorsan da doğru yapmışsın o zaman
yoksa aldatma yoksa arkadaşlarıyla takılıp sana haber vermeyi unutması ayrılık sebebi olmaz
uyarırsın bi dahakine yapmaz yok hala yapıyorsa da o zaman ayrılık düşünebilirsin

teşekkür ederim..
aldattığını sanmıyorum çünkü ne zaman arasam açar telefonunu konuşur.. ama 3,5 yılın taa başında şunu bunu istemem demiştim, bu da vardı dediklerimin arasında.. o ben sevgilim varken, bekarkenki gibi davranmam ki demişti.. daha en baştan yapmam dediği şeyi 3,5 yıldır yapıyo.. ve beni sevdiğini biliyorum ama bundan vazgeçemiyo işte.. diyorum ona arkadaşlarınla gündü zgörüş haftasonu görüş gece görüş ama evine gece 3te, 4 te dönme.. 12 dönsün mesela, 12yi geçtikçe sinirleniyorum... :oklava:

nolmuş ayda yılda arkadaşlarıyla içip o günde sizi aramadıysa bence büyütülecek bir şey değil.kaldı ki ne zaman arasam teline bakar diyorsunuz sorun ne o o zaman.ama bak şu doğru benim sevgilimde öyle hatta bu huyuna sinir oluyorum.erkekler düşünceli davranmıyor bizim gibi değiller rahat tabiatları.onun için aramamış olmak sorun değildir.armudun sapı üzümün çöpü hep vardır bir başkasının da başka huyları olacak.ya yalnızlığı tercih edeceksiniz ya da bazı şeylere katlanmayı öğreneceksiniz.

bu arada fikirlerini paylaşan herkese çok teşekkürler beni yalnız bırakmadıınız için opuyorumnanaktan

napsaam deli olcaaam.. tamam afettim mi diyim yaaa..

nolmuş ayda yılda arkadaşlarıyla içip o günde sizi aramadıysa bence büyütülecek bir şey değil.kaldı ki ne zaman arasam teline bakar diyorsunuz sorun ne o o zaman.ama bak şu doğru benim sevgilimde öyle hatta bu huyuna sinir oluyorum.erkekler düşünceli davranmıyor bizim gibi değiller rahat tabiatları.onun için aramamış olmak sorun değildir.armudun sapı üzümün çöpü hep vardır bir başkasının da başka huyları olacak.ya yalnızlığı tercih edeceksiniz ya da bazı şeylere katlanmayı öğreneceksiniz.

çok doğru.. başkaaırının da başka sorunları olcak ve kimseyi onun kadar da sevemem :asigim:

o zaman çoğu kişi hem fikir galiba, ben çok abartıyorum dimi

En son ona şu mesajı gönderdim: Yine aynı şeyi yaptın, yapmıycam diyip hep aynı hep aynı.. Beni gerçekten sevseydin beni mutlu etmek için çabalardın böyle düşüncesizlikler yapmak yerine.. Yeter artık benim içn her şey bitti...

bırak fazla sıkma ne kadar yapma dersen o kadar tatlı gelir ona.. benim sevgilim de hafta içi hep çalıştı bu aksam arkadaslarıyla maç yapacaklar büyük ihtimalle de arkadasının evinde kalacaklar gece. içki alişkanliği yok ama olsaydı sorun olmazdı bırak adam haftada bir de olsa istediği keyif aldiği şeyi yapsın.. baskasına yan gözle bakıp ihanet etmedikten sonra bırak canım benim.. sıkma fazla.. hatta fazla değil hiç sıkma her gün her gün olsa tamam ama 2 haftada bir adama çok görme ya.. bırak sen içkiyi sevmiyosun diye o da mı sevmicek yani? iğrenc bisey diyosun neresi iğrenç sana göre iğrenc olabilir ama o keyif alıyo.. ben de içerim arkadaslarımla toplanıp kime ne ? sevgilim kendi içmediği halde bana kısıtlama getirmez getiremez de kime ne ? o benim keyfim yaa.. insanın kendi hayatı da var her şeyi senin istediklerin doğrultusunda yapmak zorunda değil sevgilin diye..

içki içiyor diyorsun bunua ilen nasıl karşılar aile yapını bizlerden çok daha iyi biliyorsundur tatlım.. Ayrıca haber vermiyor diyorsun eve gelince sanırım içkinin tesiriyle gelince direk yatıyor... şunuda belirtim demişsinki aileler tanıştı nasıl yapıcam ayrıyım demişssinn ailelrr tanıştı diye ayrılmassın diye bir kaide yok nikah masasınndan kalkan yada düğününe 1 2 gün kala ayrılan çiftlerde var unutma..

bırak fazla sıkma ne kadar yapma dersen o kadar tatlı gelir ona.. benim sevgilim de hafta içi hep çalıştı bu aksam arkadaslarıyla maç yapacaklar büyük ihtimalle de arkadasının evinde kalacaklar gece. içki alişkanliği yok ama olsaydı sorun olmazdı bırak adam haftada bir de olsa istediği keyif aldiği şeyi yapsın.. baskasına yan gözle bakıp ihanet etmedikten sonra bırak canım benim.. sıkma fazla.. hatta fazla değil hiç sıkma her gün her gün olsa tamam ama 2 haftada bir adama çok görme ya.. bırak sen içkiyi sevmiyosun diye o da mı sevmicek yani? iğrenc bisey diyosun neresi iğrenç sana göre iğrenc olabilir ama o keyif alıyo.. ben de içerim arkadaslarımla toplanıp kime ne ? sevgilim kendi içmediği halde bana kısıtlama getirmez getiremez de kime ne ? o benim keyfim yaa.. insanın kendi hayatı da var her şeyi senin istediklerin doğrultusunda yapmak zorunda değil sevgilin diye..

hee ben de içiyorum vallah. İki kuruşluk zevkime de laf söyletmem.

arkadaşa katılıyorum

bencede gereksiz dürüstlüğünden eminsin aldatmadığına eminsin..her gecede içmiyor..alkol sorunuda yok diyorsun..gereksiz takıntılarr...ailende içki sorunumu vardı bu kadar takıntı yaptın..yeterki içmesini bilsin..birde sana haber versin döndüm merak etme canım diye..yeter bence...

canım ben içki içiyo diye irenç demedim aslında, gece nin bi yarısı evine dönüyo, daha erken buluşun diyorm, 12 gibi dön diyorum.. ama ille 3-4 gibi dönüyo.. bilmiyorum çok mutsuz oluyorum .. seven bi insan karşısındakine değer verip üzmemek için uraşmaz mı

bencede gereksiz dürüstlüğünden eminsin aldatmadığına eminsin..her gecede içmiyor..alkol sorunuda yok diyorsun..gereksiz takıntılarr...ailende içki sorunumu vardı bu kadar takıntı yaptın..yeterki içmesini bilsin..birde sana haber versin döndüm merak etme canım diye..yeter bence...

ailemde çok sağlık sorunları, kayıplar yaşadık.. insanın sevdiklerini kaybetmesi çok acı oluyo.. ama iki hafta bir içince çok kötü bir şey olacağını düşünmüyorm ztn sadece ne biliim içki içiyo geç dönüyo evine ve bunları istemediim halde yapıyo..

Back
X