sevgilim :(

Üf şimdi çok kötü hissediyorm. ben 3,5 yıldır ona kötü davranıyorm bunu yaptıkça beni sevmiyosun diyorum.. ve ayrıldım işte en son dün.. Bugün attığım mesajdan sonrada o da aramadı hiç bişey yapmadı.. NAPMALIYIM ŞıMDı?

taşındı sanırım.. teşekkürler

Arkadaşlar...

Üf şimdi çok kötü hissediyorm. ben 3,5 yıldır ona kötü davranıyorm bunu yaptıkça beni sevmiyosun diyorum.. ve ayrıldım işte en son dün.. Bugün attığım mesajdan sonrada o da aramadı hiç bişey yapmadı.. NAPMALIYIM ŞıMDı?

Bu kadar baskı yapmayın adamların üstünde.Az rahat bırakın yahu. Gitsin eğlensin, sizde başka şeyler yapın. Arkadaşlarınızla buluşun, sinemaya gidin tek başına(ne güzelopuyorumnanaktan) alışveriş yapın, ohhh mis gibi, sevgilisiniz yada evlisiniz diye yapışık ikiz gibi dolaşmayın.

Nolmuş yani haber vermediyse, ben erkek olsam bunalırım yahu bu kadar baskıdan.kaydirigubbakcemile

teşekkür ederim canım

Galiba doğru söylüyosunuz.. Arayım mı şimdi ben onu?

bi de o na benim herbişeyime karışır bu arada, o da karışmasın o zamann
:oklava: yani ben aynını asla yapamam bile..

bence hiç gitme üstüne o arayıp sorsun seni kazanmak için biraz çabalasın sonra affettim dersin
zaten şimdiden yumuşadın bile ama onun biraz ilişkiniz için çaba sarfetmesini bekle bence
unutma kaçan her zaman kovalanır

Haftada bir iki çıkabilir gayet normal...
bence siizn güven sorununuz var önce onu çözün derim.

teşekkür ederim canım

Galiba doğru söylüyosunuz.. Arayım mı şimdi ben onu?

bi de o na benim herbişeyime karışır bu arada, o da karışmasın o zamann
:oklava: yani ben aynını asla yapamam bile..

Kimse kimsenin herbişeyine karışmasın yav, ikinizde ayrı birer bireysiniz. karışacağınız şeyler var, karışmayacağınız şeyler var.

Yapmayın böyle, aaaa:olmaz:

Pek çok arkadaş baskı kurduğumda hem fikir oldu,o nedenle yumuşadım..

Defalarca kez aradı açmadım ve en son da bi mesaj attım bitti gibisinden..

Şimdi ararsa bir daha açıp diyceklerini dinliycem, ona göre bir şeyler yaparım ama.. ya aramazsa napcam bilmiorm yeter bu da amma baskı yapıyo dersee :uhm:

bi de barıştık diyelim.. artık ben hoşmu görcem bunu yani.. yıllarca kızıp kızıp CADIARZU
yanlış geliyo bana bu histen kurtulamıyorm :uhm:

hem arayıp ne diycen???

Ne kadar çabuk dönüyorsun fikirlerinden şekerim. Birazcık dik ol.Kararlı ol. Ayrılmak kolaymı önce onu bi düşünmen gerekirdi. Bu sebep ayrılmak için yeterlimi. Bu adamın benim hayatımdaki yeri nedir, onu seviyormuyum, beni bütünlüyormu, ruh ikizimmi, hayatımda o olmasa hayatım nasıl olurdu, vs bunun gibi soruları sorman gerekirdi kendine. Sen içkiden nefret eden biri olsaydın ve katiyen içki içen biriyle birlikte olamam demiş olsaydın o zaman yaptığın doğrudur derdim ama böyle bir bahaneden dolayı ben olsam 3.5 yıllık sevdiğimi bırakmam.

Şimdi biz burda birkaç şey söyledik diye ariyimmi diyorsun, peki sence ne düşünecek bu zatı muhteremsengözlerimebaksanab

ya canım arkadaşlarıyla çıksın dolaşsın aldatmıyorsa eğer gece eve geç de gelsin bi sorun yok
ama rica edersin bi dahakine seni merakta bırakmaz eve varınca mesaj atar
bunun senin için çok önemli olduğunu unutmaması gerektiğini söylersin unutmaz sanırım o da
böyle basit şeyler için kırmayın birbirinizi bak kaç senenizi vermişsiniz :asigim:

bi de barıştık diyelim.. artık ben hoşmu görcem bunu yani.. yıllarca kızıp kızıp CADIARZU
yanlış geliyo bana bu histen kurtulamıyorm :uhm:

Barışacaksanda konuşacaksın, "bana bak sevgili, ben senin bu hareketinden hoşlanmıyorum, beni merakta bırakıyorsun, tamam git iç ye, her zaman olan birşey değil ama bana haber ver olurmu, yoğusam dağıtırım uleyn burayı" diyeceksin (son kısmı ciddiye alma ha aman sakın)

Sevgili Flamingo

Bekarken insanlarin bazi aliskanliklari olur buda cok normaldir..
Örnegin benim esim evli degilken her hafta muhakak arkadaslari ile beraber olur gece gec bir saatte eve gelirdi..Bukadar üstüne düsmezdim cünkü ben yokkende arkadaslari ile bir araya toplanip zaman gecirirdi...Kisitlamadim ve ayni sekilde onunda beni kisitlamasina müsade etmedim...Evlendik ve hala cuma aksamlari cocukluk arkadaslari ile toplanip misal bekarken sabah 5 te geliyor ise simdi 2 de geliyor eve...
Suan sevgilin bazi sorumluluklari tasimadigi icin,kaygilar yasamadigi icin bukadar rahat davranmasi gayet normal...Evelnince ayni seyi yapacak diye korkuya kapilir ve bu korkuyu karsi tarafa belli eder isen dumura ugrarsin haberin olsun...
Erkekler evlenince cocuk gibi oluyorlar ve onlarla sakince konusunca ic güdüsel olarak kabul ediyorlar isteklerini...

Simdi ara ve deki biliyorum yersiz kiskancliklar yaptim ama seni sevdigim icin kaynaklaniyor...Ben sadece bir yere giderken yada dönerken haber vermeni istiyorum,bu hesap vermek degildir sadece merakta birakma beni,senden haber alamayinca korkuyorum,basina birseymi geldi diye kaygilaniyorum dersin olur biter..

hem arayıp ne diycen???

Ne kadar çabuk dönüyorsun fikirlerinden şekerim. Birazcık dik ol.Kararlı ol. Ayrılmak kolaymı önce onu bi düşünmen gerekirdi. Bu sebep ayrılmak için yeterlimi. Bu adamın benim hayatımdaki yeri nedir, onu seviyormuyum, beni bütünlüyormu, ruh ikizimmi, hayatımda o olmasa hayatım nasıl olurdu, vs bunun gibi soruları sorman gerekirdi kendine. Sen içkiden nefret eden biri olsaydın ve katiyen içki içen biriyle birlikte olamam demiş olsaydın o zaman yaptığın doğrudur derdim ama böyle bir bahaneden dolayı ben olsam 3.5 yıllık sevdiğimi bırakmam.

Şimdi biz burda birkaç şey söyledik diye ariyimmi diyorsun, peki sence ne düşünecek bu zatı muhteremsengözlerimebaksanab

canım İlişkimde doru düzgün davranmak istiorm, gereksiz baskılar yapan biri olmak istemiorm. ve onu çok seviorm, hayatımı onunla geçirmek istiorm bundan eminim.. ama dayanamadım çok sinirlendim ve öyle ayrılık yaptım :gitme: :gitme: şimdide hem sevgimden hemde sizlerin dediklerinden yanlışı kendimde gördüm.. ama doğru söylüyosn aramıycam.. ararsam artık eve 3 gün sora döner :umursamaz: .. o bi daha aradıında açıp dinlicem ne diceek. :gitme: :gitme:

canım İlişkimde doru düzgün davranmak istiorm, gereksiz baskılar yapan biri olmak istemiorm. ve onu çok seviorm, hayatımı onunla geçirmek istiorm bundan eminim.. ama dayanamadım çok sinirlendim ve öyle ayrılık yaptım :gitme: :gitme: şimdide hem sevgimden hemde sizlerin dediklerinden yanlışı kendimde gördüm.. ama doğru söylüyosn aramıycam.. ararsam artık eve 3 gün sora döner :umursamaz: .. o bi daha aradıında açıp dinlicem ne diceek. :gitme: :gitme:

Kız ben sana aramamı dedim:mymeka:

Sadece ayrılık kararı öncesi yanlışını söyledim.

Ama bekle bakalım 1-2 gün belki senin aramana gerek kalmadan sevdiceğin arar:hulya:

Sevgili Flamingo

Bekarken insanlarin bazi aliskanliklari olur buda cok normaldir..
Örnegin benim esim evli degilken her hafta muhakak arkadaslari ile beraber olur gece gec bir saatte eve gelirdi..Bukadar üstüne düsmezdim cünkü ben yokkende arkadaslari ile bir araya toplanip zaman gecirirdi...Kisitlamadim ve ayni sekilde onunda beni kisitlamasina müsade etmedim...Evlendik ve hala cuma aksamlari cocukluk arkadaslari ile toplanip misal bekarken sabah 5 te geliyor ise simdi 2 de geliyor eve...
Suan sevgilin bazi sorumluluklari tasimadigi icin,kaygilar yasamadigi icin bukadar rahat davranmasi gayet normal...Evelnince ayni seyi yapacak diye korkuya kapilir ve bu korkuyu karsi tarafa belli eder isen dumura ugrarsin haberin olsun...
Erkekler evlenince cocuk gibi oluyorlar ve onlarla sakince konusunca ic güdüsel olarak kabul ediyorlar isteklerini...

Simdi ara ve deki biliyorum yersiz kiskancliklar yaptim ama seni sevdigim icin kaynaklaniyor...Ben sadece bir yere giderken yada dönerken haber vermeni istiyorum,bu hesap vermek degildir sadece merakta birakma beni,senden haber alamayinca korkuyorum,basina birseymi geldi diye kaygilaniyorum dersin olur biter..

teşekkür ederim canım, evlenince de değişmezsin bi imza neyi değiştirir ki diyodm.. o da hayır seni evde asla yalnız başına bırakmam fln der.. ama bu davranışları beni çok üzüyo, bundan sora hoş görsem bile yine üzülcem yine üzülcem... :gitme: Ben bunu yanlışy bişey olarak algılıyorum

Ama bi daha aradıında (ararsa tabi) açıcam dinliycem onu en azından. diycem ki haber ver bana ve mümkünse daha makul saatlerde evine dön.. o da tamam hayatım diycek sonra yine aynı olcak herşey..

Offf offfffffffffffff.....

ama öğrendiğim, bu yaptğı beni sevmediği anlamına gelmiyo demekki.. ama benim yaptığım baskı kurmak oluyo.. akannehir

Barışacaksanda konuşacaksın, "bana bak sevgili, ben senin bu hareketinden hoşlanmıyorum, beni merakta bırakıyorsun, tamam git iç ye, her zaman olan birşey değil ama bana haber ver olurmu, yoğusam dağıtırım uleyn burayı" diyeceksin (son kısmı ciddiye alma ha aman sakın)

teşekkür ederim canım

eğer sen alkol kullanmayan bırıysen (benım gıbı) ve o da kullanan bırıyse (sevgılım gıbı) alkol alıp geceyı dışarıda geçırmesı senı rahatsız edıyordur. çünkü benı de rahatsız edıyor. ama kuralımız var ben akşam 10 dan sonra dışarıda olmuyorum o da 11 den sonra. bence sen çok sıkmadan baskı yapmadan konuşmayı, bu durumdan rahatsız olduğunu belırt.

en azından haftada 1 kere yapıyosa ıkı- üç haftaya düşürsün bunu. sonuçta sen onun ısteklerını yapıyosan o da senın ısteklerıni dıkkate almalı ve uyum sağlamalı.

ama sırf bu nedenle ayrıldıysan bıraz saçma olmuş. 3.5 senelık bı ılışkı ıçın basit bır sorun, üstesınden gelınebılır. her küçük olayda bıttı demek doğru değil bana göre.

fikirlerini paylaşan herkese çook teşekkür ediyorum.. beni yalnız bırakamdınız kötü hissederkenn opuyorumnanaktan

Biraz önce sevgilim aradı ve açtım..

dediki ben dedi yemin ederim haber verdim diye sanıyodm.. çalmadan kapattım sanırım telefon.. böle bişey için bi ilişki bitmez nolur mantıklı düşün fln dedi.. bi sürü şey dedi işte.. bende tamam düşüncem dedim kapattıkk..

Hala yaptığı yanlış geliyo ama affetcem çünkü herkes hem fikir ben baskıcıyım :kedi:

eğer sen alkol kullanmayan bırıysen (benım gıbı) ve o da kullanan bırıyse (sevgılım gıbı) alkol alıp geceyı dışarıda geçırmesı senı rahatsız edıyordur. çünkü benı de rahatsız edıyor. ama kuralımız var ben akşam 10 dan sonra dışarıda olmuyorum o da 11 den sonra. bence sen çok sıkmadan baskı yapmadan konuşmayı, bu durumdan rahatsız olduğunu belırt.

en azından haftada 1 kere yapıyosa ıkı- üç haftaya düşürsün bunu. sonuçta sen onun ısteklerını yapıyosan o da senın ısteklerıni dıkkate almalı ve uyum sağlamalı.

ama sırf bu nedenle ayrıldıysan bıraz saçma olmuş. 3.5 senelık bı ılışkı ıçın basit bır sorun, üstesınden gelınebılır. her küçük olayda bıttı demek doğru değil bana göre.

canım nasıl başardın, 11 de dönüyomuş senin sevgilin.. ben de diyorumki 12 de gelsin en geç ama daha geç gelmesin nası yaptırcam bunuu??? :uhm:

Back
X