Sevgilim :'( :'(

mervesu

Guru
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2006
14
0
286
Edirne
arkadaşlar şimdiye kadar hep okudum yazıları paylaşımları bir derdim var yardım ederseniz daha doğrusu düşüncelerinize ihtiyacım var
sorun şu sevgilimin çok yakın hatta kardeş gbi gördüğü arkdası gecen gün vefat etti bnde msj attım yalnız olmadığını bilsin die konuşamıorum sonra sana döncem askm dedi ertesi gün nasıl oldugunu sordum nasıl olayım ki askm dedi yine yazdım teselli etmek için cvp yok tabi olabilir sonuçta kayıp yaşadı kolay bse deil peki ne yapmam lazım 3 gündür konuşmadk hiç ne o msj attı ne ben üstüne gtmek istemiorum yani:çok üzgünüm: düşünceleriniz ne merak ediorum yardım edin lütfeen:(

Son düzenleyen: Moderatör:
mesajla mı teskin ediyorsunuzkafamçokkarıştı

aramalısın bence. 3 gün olmuş

en yakınlar vefat edince hayatın rengi değişiyor bir an.

bence pek fazla üstüne gitme
müsaitse yanına gidip bi baş sağlığı dileyebilirsin

nedense böyle kötü zamanlarda insan sevdiğinin desteğine çok ihtiyacı oluyor ona mesajlarınla değilde imkanın varsa yanında olarak destek olmalısın

Yanında olmalısın. İnsan böyle günlerde en yakınlarını yanında görmek ister. Mesajla telefonla olcak iş değil bu. Koş git yanına

ne kadardır birliktesiniz? sen hala yanında degilsin...
gidemeyecek durumdaysan bile telefon elinden düşmemeli:bbo: 6 gün bide:uhm:!

yaninda olman ona daha iyi gelecektir cok kotu durumdadir su anda belki yaninda olsan iyi gelir ona.

herşeyin bir usulu var canım , mesajla baş sağlığı dilemek yeni mi çıktı , olurmu öyle şey ?
arkadaşını kabetmiş sonuçta , o psikolojide size cevap yazamaz zaten, ölüm acısı bşka hiç bişeye benzemiyor.
hemen konuşun yanına gidin, bunca gün .:umursamaz:

yine konu içeriği boşaltılmış
bu da yeni moda oldu valla
tamam halletmiş olabilirsiniz ama konu silmek de ne demek?yasak bi kere
madem hallettiniz rica edin konunuzu moderatörler kapatsın

Back
X