sevgilim

t3soft65

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2011
193
0
0
Aydın
ben dün sevgilimle buluştum ilk buraya gelişiydi kızlar bende heyecanlydım yarım saat oturduk elimi tuttu sarıldı falan dolaştık tm gtcegi zaman garaja geldk öpmek istedik bnde izin vermedim ama tlda her konuyu rahatlıkla konusuyoruz bn utansamda bazn cevap veriyorum sizce normal bir drummu

bişey srmustum yani genede tşkrler cevaplarınız için

hadi gene içimden geldi cevap vericem
sanırım yaşın küçük daha
bak güzelim sevgililikte tabi ki normal bunlar öpmek ya da dokunmak aşkla olur ama eğer yaşın küçükse öpmesine izin vermemende çok normal tabi

çok heyecanlandın sanırım canım güzel şeyler bunlar zamanla aşarsın bunu, mutluluklar

walla ne diimki yaş çok küçükte diil ilişki 2 günlükte diil. Çocuğun niyeti başka diilse masum bir öpücükten bişi olmaz bence

teşkr ederimyani aşaglancagımı blseydm dgru yanlş yolumda gderdim ayrca dzgn cevaplayanlarada teşkr ederim gende sagolun

yapma arkadaşım rencide etme insanı ne demek 'içimden geldi cevap vericem'

sanki kız yorumuna muhtaç yada biri boğazına sarılıp 'cevap ver' dedi
neyse lütfen biraz daha anlayışlı olun. demekki kız için sorun olmuş ki buraya konu açmış.

neyse iyi paylaşımlar.

teşkr ederimyani aşaglancagımı blseydm dgru yanlş yolumda gderdim ayrca dzgn cevaplayanlarada teşkr ederim gende sagolun

yok arkadaşım kimse aşağılamıyor seni...

ilişkinin bazı dönemlerinde olur bunlar. dedim ya çok heyecanlanmışsın belli. dilersen sevgilinle paylaş konuş dilersen bir daha görüşmenizde bunu atmaya çalışırsın üzerinden...

sabır yaaa
şimdi ne alaka nerden çıkardın o dediğini ve rencide etmeye çalıştığımı falan ben içimden geldi diye cevap vermek istedim yani
anlamıyorum ya kimi insan gerçekten de tartışmamı yapmaya çalışıyor anlamadım yani

tamam amacın o değilse sorun yoktur, sevgiler...

canm çok teşekr ederim yardımların için bu kadar aşaglancagımı blsem srmazdm

arkadaşlar belki fazla heyecanlı gördü seni hepimiz yaşadık bu durumu...

insan sevdiğine kıyamaz,yanlış anlaşılmaktan korkar falan sen böyle birşey hissettinmi sevgilinleyken ?

aşağılamak için değil gerçekten yardımcı olmak için cevap vermiştim ama gaza gelip öyle anladıysan kendin bilirsin canım
eğer bende böyle anlanıcağımı bilseydim senin konuna yorumu bırak girmezdim bile
hayat senin naparsan yap o zman

açıkcası böle konşmanız zoruma gti blkide ben duygusalm yanls anladm kusura bakmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…