- 9 Nisan 2014
- 3.505
- 2.170
- 178
Merhaba kızlar..
belki dert gibi olmayabilir ama sürekli aklımda olan bişey var sizlerede sormak istedim.
4 yıllık bir ilişkim var. Ayni yerdeyiz.sürekli buluşuruz görüşürüz. Ama görüştüğümüz zamanlar hep benim istediklerim oluyo mesela ne yiyelim diye soruyo farketmez diyorum yok illa benim canımın istediği bişeyi yiyecekmisiz.
şu film gelmiş gidelim mi diyorum tamam diyo ve gidiyoruz. Bazen o memlekete gidiyo ''seni çok özledim gelince şunu şunu yapalm'' diyorum.geliyo ve onu yapıyoruz.
aslında çok romantik de değildir.
bu huyu hoşuma gidiyo aslında ama birazda o bi fikir versin istiyorum onun dediklerini yapalm istiyorum. Ikimizde 21 yaşındayız.ben çalışıyorum o okuyor.
bende mi bir sıkıntı var bulupta bunduruyo derler ya aynen öyleyim galiba
Benim esim de oyle, 4 yil sevgililik 10 yil evlilik hic degismedi, hafta sonu ne yapacagimiza tatilde nereye gidecegimize, hangi filmi izleyip ne yiyip icecegimize hep ben karar veririm.
esimi bazen bekar erkeklere ogut verirken dinliyorum, "oglum mutlu evliligin sirri kadin ne derse he diyeceksin, yoksa cenesiyle öldürür bu kadin kismi adami" diyor. Adam dunyada mutlulugun sirrini çözmüş, kadin ne derse he de o da ariza cikarmasin, mutlu mesut yaşa
belki senin sevgiline de esim akil vermistir, olur mu.olursaka bi yana tadini cikar cunku biz kadin milleti boyleyiz gercekten, benim istedigim film izlenir kotu cikar esim kotuymus der gecer, 40 yilin basinda onun istendigi izlense de begenmesem, zaten belliydi sacma bisey oldugu, isminde hayir yok, 3 saatim bosa gecti diye soylenirim, adamlar da biliyor basina gelecegi, susarak kaderine boyun egiyorlar heralde
Evet tamam öyle demek istedim .. benimde 1 dediğim 2 olmazdı alışverişe zorla çıkarırdı nişanlandık artık herşey farklı olucak biliyosun dimi dedi ben anlamadım yani geri dönüşü olmaz gibisinden söyledi sandım ama pekte sandığım gibi olmadı onun izinli günü olmadan dışarı çıkamam markete gitmem gerekir akşam ben getiririm der anneme göndermez neden hep senin dediğin oluyo dediğimde ben öyle uygun görüyorum herşey senin istediğin gibi olmuyor der önceden oluyordu diyorum ben artık senin kocanım ben ne dersem o diyor kuaföre gitmek istesem bile ben ne zaman gidiceğini söylerim diyor
Merhaba kızlar..
belki dert gibi olmayabilir ama sürekli aklımda olan bişey var sizlerede sormak istedim.
4 yıllık bir ilişkim var. Ayni yerdeyiz.sürekli buluşuruz görüşürüz. Ama görüştüğümüz zamanlar hep benim istediklerim oluyo mesela ne yiyelim diye soruyo farketmez diyorum yok illa benim canımın istediği bişeyi yiyecekmisiz.
şu film gelmiş gidelim mi diyorum tamam diyo ve gidiyoruz. Bazen o memlekete gidiyo ''seni çok özledim gelince şunu şunu yapalm'' diyorum.geliyo ve onu yapıyoruz.
aslında çok romantik de değildir.
bu huyu hoşuma gidiyo aslında ama birazda o bi fikir versin istiyorum onun dediklerini yapalm istiyorum. Ikimizde 21 yaşındayız.ben çalışıyorum o okuyor.
bende mi bir sıkıntı var bulupta bunduruyo derler ya aynen öyleyim galiba
Benimki şimdiden öküz aslında bakarsanbenim de öyle. nereye gidelim derim nereye istiyosan der ne yiyelim derim ne istiyosan der e tabi şuanlık iyi bişey şikayet ettiğimden değil
6yıllık beraberlikten sonra evlenen arkadaşım, evlendikten sonra afedersin öküz oluyorlar der. heralde öküzden öncesi haller bunlar
Bence sizde sıkıntı var.
Bu erkekler ne yapsa yaranamazlar yeminle.
Benim esim de oyle, 4 yil sevgililik 10 yil evlilik hic degismedi, hafta sonu ne yapacagimiza tatilde nereye gidecegimize, hangi filmi izleyip ne yiyip icecegimize hep ben karar veririm.
esimi bazen bekar erkeklere ogut verirken dinliyorum, "oglum mutlu evliligin sirri kadin ne derse he diyeceksin, yoksa cenesiyle öldürür bu kadin kismi adami" diyor. Adam dunyada mutlulugun sirrini çözmüş, kadin ne derse he de o da ariza cikarmasin, mutlu mesut yaşa
belki senin sevgiline de esim akil vermistir, olur mu.olursaka bi yana tadini cikar cunku biz kadin milleti boyleyiz gercekten, benim istedigim film izlenir kotu cikar esim kotuymus der gecer, 40 yilin basinda onun istendigi izlense de begenmesem, zaten belliydi sacma bisey oldugu, isminde hayir yok, 3 saatim bosa gecti diye soylenirim, adamlar da biliyor basina gelecegi, susarak kaderine boyun egiyorlar heralde
gerçekten olur mu olurBenim esim de oyle, 4 yil sevgililik 10 yil evlilik hic degismedi, hafta sonu ne yapacagimiza tatilde nereye gidecegimize, hangi filmi izleyip ne yiyip icecegimize hep ben karar veririm.
Senide resmen kandırmış yani. Öyle şey mi olurmuş!Evet tamam öyle demek istedim .. benimde 1 dediğim 2 olmazdı alışverişe zorla çıkarırdı nişanlandık artık herşey farklı olucak biliyosun dimi dedi ben anlamadım yani geri dönüşü olmaz gibisinden söyledi sandım ama pekte sandığım gibi olmadı onun izinli günü olmadan dışarı çıkamam markete gitmem gerekir akşam ben getiririm der anneme göndermez neden hep senin dediğin oluyo dediğimde ben öyle uygun görüyorum herşey senin istediğin gibi olmuyor der önceden oluyordu diyorum ben artık senin kocanım ben ne dersem o diyor kuaföre gitmek istesem bile ben ne zaman gidiceğini söylerim diyor
HahahahErkeğin kaslarıyla kadınların çenesi ölümüne yarışır
Allah böyle insanlardan korusun bizi. Ama galiba çoğu erkek değişiyo kk da okuduğum kadarıyla. Bi güven geliyo galiba onlara nasılsa artk benim bişey yapamaZ ben ne dersem o vs.. kaybetme korkusu olmuyor..İyi de bu evlenince değişir mantığına ters ki.
Evlenince belki maddi sıkıntılardan değişebilir, aileler devreye girdiğinden değişebilir falan filan.
Sizin eşiniz resmen evlenmeden önce oynamış size. Normal insanlar bu şekilde değişmez. Yaptığı yanlış. Lütfen itaat etmiyorum deyin.
Evet tamam öyle demek istedim .. benimde 1 dediğim 2 olmazdı alışverişe zorla çıkarırdı nişanlandık artık herşey farklı olucak biliyosun dimi dedi ben anlamadım yani geri dönüşü olmaz gibisinden söyledi sandım ama pekte sandığım gibi olmadı onun izinli günü olmadan dışarı çıkamam markete gitmem gerekir akşam ben getiririm der anneme göndermez neden hep senin dediğin oluyo dediğimde ben öyle uygun görüyorum herşey senin istediğin gibi olmuyor der önceden oluyordu diyorum ben artık senin kocanım ben ne dersem o diyor kuaföre gitmek istesem bile ben ne zaman gidiceğini söylerim diyor
Allah böyle insanlardan korusun bizi. Ama galiba çoğu erkek değişiyo kk da okuduğum kadarıyla. Bi güven geliyo galiba onlara nasılsa artk benim bişey yapamaZ ben ne dersem o vs.. kaybetme korkusu olmuyor..
ama bu bizim elimizde bence
Benimki de böyle herzaman önceliği bana bırakır.
Öküz falan derim ama bu durum onun inceliğinden kaynaklanıyor sanırım ya da sevgilin seni memnun edemeyeceğini düşünüyor olabilir. O yüzden sen ne istiyorsan yapıyordur.
Doğru. İnceliğinden kaynaklaniyo olabilir.. son zamanlarda çok değişti gerçekten. Mesela eskiden hediye olarak kazak kot gibi düz şeyler alan adam yıl dönümümüzde fotoğrafima saat yaptırmış. İnce düşünüyo yani gerçektenBenimki de böyle herzaman önceliği bana bırakır.
Öküz falan derim ama bu durum onun inceliğinden kaynaklanıyor sanırım ya da sevgilin seni memnun edemeyeceğini düşünüyor olabilir. O yüzden sen ne istiyorsan yapıyordur.
Allah böyle insanlardan korusun bizi. Ama galiba çoğu erkek değişiyo kk da okuduğum kadarıyla. Bi güven geliyo galiba onlara nasılsa artk benim bişey yapamaZ ben ne dersem o vs.. kaybetme korkusu olmuyor..
ama bu bizim elimizde bence
Nasıl başardın peki sana daha az karışmasıniYok artık.Sende paşa paşa evet hayatım dersen devamı gelir.
Başta benım ki de böyleydi onu yapma bunu yapma kuaföre gitme . bizim ilişkimizide aileler biliyor ama ben hep bildiğimi yaptım artık daha az karışıyor. Beni rahatsızda etmiyor bu davranışı.
Bi dur de üzülürsün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?