sevgilim..

Çok kez dur dedim bitek banamı haram çıkıp gezmek diyorum onunda zamanı var herşey zamanında diyo bende sabırla bekliyorum

Yok nişanlıyken değil evlendikten sonra ben senin kocanım benim istediğim olucak dedi ama gerçektende her istediğimi alır

Yok ben zaten alışkınım evde oturmaya birazda sen dur bakalım nasıl oluyor dedim ama yine tutamadım :)
Erkekleri evde tutamazsn yaa. Aslında yer değişikliği yapacaksin sen çıkıp gezeceksin o kalacak evde bütün gün cam pencere kapalı kimseyle konusmayacak. Belki bi ihtimal o zaman anlarlar

Çok kez dur dedim bitek banamı haram çıkıp gezmek diyorum onunda zamanı var herşey zamanında diyo bende sabırla bekliyorum

Sabırla bekliyomusun?
Zamanı dediği ne biliyormusun beraber çıkıcaksın. Sen tek başına bakkala gidemiceksin. Çalışmıyomusun?

Siz tepki göstermezseniz düzelmez.

Ama şu var. Eşinizi seviyorsanız, birçok açıdan dört dörtlük bir insansa yavaş yavaş huyuna giderek alıştırabilirsiniz. Dediğiniz doğru olabilir ama 2 yılda az bir süre değil.

Yok ben zaten alışkınım evde oturmaya birazda sen dur bakalım nasıl oluyor dedim ama yine tutamadım :)
Bence güzelce konuşmalisin. Eminim konuşmussundur ama. Seni evde tutup kendi gezemez. Onun ne ayrıcalığı var ki..
erkek olmasi gezmesini gerektirmiyo

Tabiki seviyorum oda çok seviyo o konuda bi sıkıntımız yok tek problem biyere göndermemesi

Bence güzelce konuşmalisin. Eminim konuşmussundur ama. Seni evde tutup kendi gezemez. Onun ne ayrıcalığı var ki..
erkek olmasi gezmesini gerektirmiyo
Yok beraber çıkıyoruz bazen pazar sabahları dışarda kahvaltıya götürür

Yok beraber çıkıyoruz bazen pazar sabahları dışarda kahvaltıya götürür
Acaba eskiden güvenini kıracak bişey mi yaptın ? Ondan mi bi yere yollamiyor ki

Benim kocamda aynı yıllardır
ben karar vericem illa onu yiyelim oraya gidelim evde oturalım
o zaman mutlu oluyor
bunu sorun etmenize gerek yok sizi düşünüyor mutlu etmek istiyor

Acaba eskiden güvenini kıracak bişey mi yaptın ? Ondan mi bi yere yollamiyor ki
Aslında ben değil o yaptı defalarca aldatma filan değil güvenim kırdı hep ama deli gibi de yalvardı her defasında kişi karşısındakini kendisi gibi zannedermiş ya öyle işte ama benim ki giderim diye korkuyo (saçmalama gidicek olsam kapı orda sen hergün iştesin istesem giderim çocuğumuz var seni bırakıp gidermiyim diyorum) ama ne bilim en azından ilgisiz bırakmıyor benide ayakta tutan ilgili olması zaten

Benim kocamda aynı yıllardır
ben karar vericem illa onu yiyelim oraya gidelim evde oturalım
o zaman mutlu oluyor
bunu sorun etmenize gerek yok sizi düşünüyor mutlu etmek istiyor
Ama ben de onu mutlu etmek istiyorum..

Tek sıkıntı seni bi yere yollamamasi o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…