- 10 Temmuz 2014
- 19.710
- 17.813
- 248
Ya kandırması bişey değilde bari alıştıra alıştıra yapsaydı diyorum ama çocukta yaşına girdi ilerde izin verir umarımSenide resmen kandırmış yani. Öyle şey mi olurmuş!
Çok kez dur dedim bitek banamı haram çıkıp gezmek diyorum onunda zamanı var herşey zamanında diyo bende sabırla bekliyorumYok artık.Sende paşa paşa evet hayatım dersen devamı gelir.
Başta benım ki de böyleydi onu yapma bunu yapma kuaföre gitme . bizim ilişkimizide aileler biliyor ama ben hep bildiğimi yaptım artık daha az karışıyor. Beni rahatsızda etmiyor bu davranışı.
Bi dur de üzülürsün.
Yok nişanlıyken değil evlendikten sonra ben senin kocanım benim istediğim olucak dedi ama gerçektende her istediğimi alırBir nevi sizin bireyliğinizi satın almış yanii... maddi her istedinizi karşılıyor, ama izin almadan dışarı adım bile atamıyorsunuz. Keşke nişanlı iken, ben senin kocanım, benim dediğim olacak çıkışını yaptığında bu tavizi vermeseydiniz.
Erkekleri evde tutamazsn yaa. Aslında yer değişikliği yapacaksin sen çıkıp gezeceksin o kalacak evde bütün gün cam pencere kapalı kimseyle konusmayacak. Belki bi ihtimal o zaman anlarlarYok ben zaten alışkınım evde oturmaya birazda sen dur bakalım nasıl oluyor dedim ama yine tutamadım :)
Çok kez dur dedim bitek banamı haram çıkıp gezmek diyorum onunda zamanı var herşey zamanında diyo bende sabırla bekliyorum
Kiskanıyormuş öyle söylüyor aslında bu durum yeni evlenen erkeklerde çok sık meydana geliyor sedace biraz zaman biz henüz 2 senelik evliyiz biraz daha zaman geçer çocuk büyür sonra zaten karışmaz diye düşünüyorum
Bence güzelce konuşmalisin. Eminim konuşmussundur ama. Seni evde tutup kendi gezemez. Onun ne ayrıcalığı var ki..Yok ben zaten alışkınım evde oturmaya birazda sen dur bakalım nasıl oluyor dedim ama yine tutamadım :)
Ben tiyatro eğitmenliği yapıyordum bırakmadı evlendikten sonra.Sabırla bekliyomusun?
Zamanı dediği ne biliyormusun beraber çıkıcaksın. Sen tek başına bakkala gidemiceksin. Çalışmıyomusun?
Tabiki seviyorum oda çok seviyo o konuda bi sıkıntımız yok tek problem biyere göndermemesiSiz tepki göstermezseniz düzelmez.
Ama şu var. Eşinizi seviyorsanız, birçok açıdan dört dörtlük bir insansa yavaş yavaş huyuna giderek alıştırabilirsiniz. Dediğiniz doğru olabilir ama 2 yılda az bir süre değil.
Yok beraber çıkıyoruz bazen pazar sabahları dışarda kahvaltıya götürürBence güzelce konuşmalisin. Eminim konuşmussundur ama. Seni evde tutup kendi gezemez. Onun ne ayrıcalığı var ki..
erkek olmasi gezmesini gerektirmiyo
Acaba eskiden güvenini kıracak bişey mi yaptın ? Ondan mi bi yere yollamiyor kiYok beraber çıkıyoruz bazen pazar sabahları dışarda kahvaltıya götürür
Aslında ben değil o yaptı defalarca aldatma filan değil güvenim kırdı hep ama deli gibi de yalvardı her defasında kişi karşısındakini kendisi gibi zannedermiş ya öyle işte ama benim ki giderim diye korkuyo (saçmalama gidicek olsam kapı orda sen hergün iştesin istesem giderim çocuğumuz var seni bırakıp gidermiyim diyorum) ama ne bilim en azından ilgisiz bırakmıyor benide ayakta tutan ilgili olması zatenAcaba eskiden güvenini kıracak bişey mi yaptın ? Ondan mi bi yere yollamiyor ki
Ama ben de onu mutlu etmek istiyorum..Benim kocamda aynı yıllardır
ben karar vericem illa onu yiyelim oraya gidelim evde oturalım
o zaman mutlu oluyor
bunu sorun etmenize gerek yok sizi düşünüyor mutlu etmek istiyor
Tek sıkıntı seni bi yere yollamamasi o zamanAslında ben değil o yaptı defalarca aldatma filan değil güvenim kırdı hep ama deli gibi de yalvardı her defasında kişi karşısındakini kendisi gibi zannedermiş ya öyle işte ama benim ki giderim diye korkuyo (saçmalama gidicek olsam kapı orda sen hergün iştesin istesem giderim çocuğumuz var seni bırakıp gidermiyim diyorum) ama ne bilim en azından ilgisiz bırakmıyor benide ayakta tutan ilgili olması zaten
Aynen öyle canımTek sıkıntı seni bi yere yollamamasi o zaman
Böyle adamlar sen mutluysan mutludur şekerim değiştirme böyle çok daha iyiAma ben de onu mutlu etmek istiyorum..
Ben tiyatro eğitmenliği yapıyordum bırakmadı evlendikten sonra.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?