SevgiLim

Kız arkadaşların neden eski sevgilinle aranı yapmak için pusuda bekliyor??
Bu konuda bir saçmalık yok mu.. Tavrını net koy, eskisinin adı bile geçmesin.

Iyi de niye guvenmesin bu zamana kadar onun güvenini yikicak hiç bişey yapmadım ki

Düzelmez düzelmeyecekte üstelikte paranoyak.. ne alaka eskisiyle arani yapcaklar diye arkadaslarinla görüstürmemek? Evlenirsen dört duvar arasinda yasayan bir kadin olarak kalacaksin.

Kız arkadaşların neden eski sevgilinle aranı yapmak için pusuda bekliyor??
Bu konuda bir saçmalık yok mu.. Tavrını net koy, eskisinin adı bile geçmesin.
Onun düşüncesi bu sadece . Tabi ki öyle bişey yapmazlar . Arkadaşımın kuaför dukkani var orda çalışmıştım eskiden eski sevgilim de oraya gelip gidiyodu . Ee arkadaşımın yanına da gittiğimde oraya gelicek diye korkuyo heralde .

Düzelmez düzelmeyecekte üstelikte paranoyak.. ne alaka eskisiyle arani yapcaklar diye arkadaslarinla görüstürmemek? Evlenirsen dört duvar arasinda yasayan bir kadin olarak kalacaksin.
Yapma ya :/ valla korktum sozlenme durumumuz da var şimdi

İnsanın fıtratında olan bir şeyin düzelmesini bekleyemezsin,kıskançlık düzeltilesi bir duygu,his değil.

Yani düzelme ihtimali görüyorum onda . Ama garanti veremiyorum kendime tabi :/ beni ürküten de bu zaten

Sağlıklı psikolojideki bir insan kıyafete karışılmasını, kız arkadaşının eski sevgilisiyle tekrar arasını yapması ihtimaline karşı onunla görüştürülmemeyi, erkek kuaförün yasaklanması ve bu türde örneklediğiniz diğer saçma kısıtlamaları kişilik ve özgürlüğüne hakaret sayar.

Diğerleri yani bağımlı kişilik geliştirmiş olanlar bunu engel olunamaz bir çekim veya kopamayan bir bağ olarak adlandırırlar.

Durumu ailenizin bildiğini hatta annenizin ileride düzeleceğini söylediğini yazmışsınız.

Sanırım ailenizde böyle örnekler olduğu için bu saçma erkek egemenliği normalleştiriliyor.

Siz de gidip geliyorsunuz arada, mantığınız bunun değişmeyeceğinin farkında.

Biz de aynı fikirdeyiz, bu kişi yarın sizden ayrılıp başka bir kızı yasaklarıyla ezmeye devam eder ama siz ondan ayrılırsanız belki bu kez normal birini bulursunuz ama ayrılık ihtimali sizin gelgitleriniz, annenizin "düzelir" sanrısı varken zor.

Bir de merak ettim..

Daha evvel yanlış bir şey mi yaptınız da anneniz bu denli kontrolcülüğü normal karşılıyor ve düzeleceğini düşünüyor ya da hadi siz "seviyorum" diyorsunuz da bu çocukta ailenizin ondan vazgeçmesini engelleyecek maddi durum, iyi bir aile filan mı var?

Normalde kimse evladına bunları yaşatan birine müsaade etmez çünkü, ailede örneği olsa bile etmez çünkü evli filan değilsiniz ki varlığının devam etmesi gereken bir yuva olsun da sineye çekilsin...

Tahmin ettiğim yaş civarındasın bundan 4-5 yıl sonra çok farklı düşüneceksin
Annem duzelir diyo .babanda böyleydi eskiden diyo bana . Kafam karisiyo tabi ki . Sevmesem hiç umursamiycam da seviyorum iste ...

hayır yok . Sadece tanıyor annem onu bana nasıl ilgi gösterdiğini mutlu ettiğini gordu. Her konuda gerçekten cok iyi bir dedigimi iki etmiyor . Işte tek sorunumuz bu kısıtlamalar . Ama ilk başlarda calismama bile izin vermiyordu . Onun yüzünden isten bile ciktim. 3 4 ay calismadim ve sonra kavga ettim onla calisicam dedim . Ayrıldık 2 hafta konusmadik . Sonra barismak istedi araya annemi ablasını vs bir sürü kişi soktu geri baristik. Şu dikkati mi çekti ben onun dediği her seyi yaptığım zaman benden daha çok şey istemeye başladı . Ama suan mesela tamam belki arkadaşımla gorusmuyorum ama kıyafet konusunda beni sikmaya çalışsa bile fazla takmiyorum. Bişey diyemiyo . Evlenince duzelir gibi ne biliyim bilmiyorum ya .

benmki düzeldi.. bakkala bile yollamıyodu kuzenlerimle bile görüştürmüyordu. evlendik şimdi oluru gibi davranıyo. geçiyo merk etme

Hay ağzına sağlık ya . Nasıl atlattiniz peki bu durumu
biraz zaman geçmesi lazım.. inanki ablamlara giderdik misafirliğe gelen kişierden kıskanır başka odya geç orda otur derdi. bakkala giderdim illaki tartışırdık. zamanla geçti ama evlendikten 2 3 yıl sonra.. oda farkına varıyor zaten abarttıgının ne saçmalamışım ama diye gülüyor kimi zaman. olsun bununda tadı ayrı. anı olarak kalıyor herşey gibi. ama istisnalarda var unutma cnm

Sozlenme durumumuz var suan . Inşaallah bizimde duzelcek . Calismama bile izin vermiuordu. Artık k arismiyo bu duruma .gerçi bazen dile getiriyor ama olsun . Bilmiyorum . Inşallah herşey gonlumuzce olur :)

Sozlenme durumumuz var suan . Inşaallah bizimde duzelcek . Calismama bile izin vermiuordu. Artık k arismiyo bu duruma .gerçi bazen dile getiriyor ama olsun . Bilmiyorum . Inşallah herşey gonlumuzce olur :)
benmki hala çalışmama izin vermiyor. bu konuda geçici olmayabilir.. tamamen bitiyor demiyorum sadece olması gerektigi gibi davranıyor

benmki hala çalışmama izin vermiyor. bu konuda geçici olmayabilir.. tamamen bitiyor demiyorum sadece olması gerektigi gibi davranıyor
Anladım . Tabi evli olunca çalışma konusunda ısrar etmek doğru olmaz . Diğer konularda düzelsin insaallah gerisi bos zaten :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…