SevgiLim

MiRaa12

OLmazsa oLmazımsın :)
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2016
57
26
3
29
Sevgilim cok kıskanç sizce ne yapmalıyım . Cok seviyoruz birbirimizi ama cok kisitliyo beni :/ sizce düzelir mi

Kiyafetlerime,takilarima karisiyo . Çevremde hiç arkadaşım yok sayesinde . kız arkadaşlarımı bile kiskaniyo konuşmama izin vermiyo ama onsuz da olamıyorum beni ona bağlayan çok kuvvetli bi bag var sanki . Kaç defa ayrıldık olmuyo böyle diye ama yine baristik

"Evlenince düzeliiiir." diye düşünme sakın.
Kız arkadaşlarına kadar karışan bir şahsa nasıl çelik iplerle bağlanabiliyorsun ya?
Ama ne desekte ayrılmaya niyetin yok gibi, yaşa ve tecrübe et o zaman.
Ama ilerde ahlanıp vahlanma esir gibiyim diyerekten.

Kız arkadaşlarınla görüşmene neden karışıyor?
Asosyal bir tip olup tamamen ona bağımlı olacaksın.
Bir gün terkettiğinde de sudan çıkmış balık gibi kalacaksın.

Çok seviyor, ondan kıskanıyor deme olur mu, bu sevgi tanımına girmiyor.
Kıskanılmak güzeldir ama hastalık boyutu bu..
Kimse kimsenin hayatını bu denli kısıtlayamaz.
Evlensen annene göndermez mesela.

Bu hastalık bence. Güvensizlik. Seni insan yerine koymama...

Katlaniyorum zaten . Bu zamana kadar yasamadigim en güzel anları yaşattı bana . Ailemden bile daha çok destek olup değer veriyo bana her konuda arkamda bir dediğimi iki etmiyo çok şükür . tek sikintimiz kiskanlik ailem biliyo annem duzelir diyo . Baskalari düzelmez diyo . Teyzemin kızı evli onun kocasida kiskancti. Boşanma derecesine bile geldiler ama suan çok iyiler . Bi yol katetmemiz lazım gibi geliyo bana . Öyle mi acaba

Beyaz gelinciim. O kadarda olmaz heralde :/ kardesimle ve ailemle çıkıp gezebiliyorum . Tek basima da bi yerlere gidebiliyorum. O kadar da sikmaz heralde :O

Düzelmez, git gide artan şiddetle devam eder. Ona bağımlı, özgüvensiz bir insan haline dönüşürsün. Ailenle ilişkini de kısıtlar, çalışmanı da, arkadaşlarını da...
Ya bunu kabul edip devam edecek ve bunları yaşayacaksınız, ya bu ilişki böyle sürmez diye restinizi çekip düzelmesine uğraşacaksınız (hiç sanmam) ya da ilişkiyi bitireceksiniz. Aşırı kıskançlık sevgi göstergesi değil hastalıktır.

Onun sana yaptıklarının aynısını sende ona yap bak bakalım o kuvvetli bağ kalıyor mu bi daha aranızda kıskançlığında bi sınırı var kız arkadaşlardan kıskanmak ne demek?bende kıskancım ama kendimi arkadaşlarından kıskanıyorken düşünemiyorum

Ya ne büyük aşk !

Yasakla , her şeyi yasakla . Giyim , kuşam , gezme tozma hatta camdan kafa çıkarma , ooo arkadaş mı o da ne ? Sevgilin sana yeter ! Her şey yasak .

Sonra ne olacak biliyor musun canım ?

1. Ya bu ilişki bitecek . Ve sen bu güzel yıllarını sevgilinin yasakları ile harcamış olacaksın bi de üstüne ayrılık .

2.Bu büyük aşk evlilikle sonuçlanacak ama sen o yasak bu yasak tek başına nefes almak yasak hayata öyle bi alışacaksın ki ...öz güvenin sıfıra inecek. Yalnızken hiç bir iş halledemez olacaksın. Bi fatura yatırman gerekse avuçların terleyecek !

İkisi de çekilir değil , ikisi de bi insana reva değil .

Eee o zaman derdin ne ?

Beyaz gelinciim. O kadarda olmaz heralde :/ kardesimle ve ailemle çıkıp gezebiliyorum . Tek basima da bi yerlere gidebiliyorum. O kadar da sikmaz heralde :O
Bak bunları bir lütufmuş gibi görüyorsun.
Ailenle, kardeşinle, tek başına elbette çıkabileceksin.. Bu onun sağladığı bir özgürlük değilki...

Kıskançlıklar zamanla körelebiliyor. Yani zamanla insanlar güven duygusu çoğaldıkça, herkesin yeri belli oldukça kıskançlığı azaltabiliyor..

Ama bir de tersini yaşayanlar var. Kapı pencere açtırmayan, kimseyle görüştürmeyen cins. Bu türdense sıkıntı olur, hiç bulaşmaya gelmez.

Ama bir yerlere gitmeme k arismiyo. Tek sorun arkadaşlarım oda eski erkek arkadaşımla aramizi yapmaması icin yapiyo bunu . Yoksa istedigim yerlere gidip geliyorum geziyorum onda sıkıntı yok . Ama giyimime karisiyo tabi ki erkek olan bi kuaföre bile gondermiyo :/

Yani düzelme ihtimali görüyorum onda . Ama garanti veremiyorum kendime tabi :/ beni ürküten de bu zaten

İyi de seni arkadaşlarından kısıtlama nedeni bariz güvensizlik yani sırf sevdiğinden değil güvenmediğinden de kıskanıyor ne yani velev ki yaptılar arkadaşların ee senin onlara vereceğin tepkiyi bilmesi gerekmiyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…