inşallah arkadaşım.. ama uutma illaki geçecek diyemem geçmeyenlerde var bunuda aklının bir köşesinde tut. mutluluklar diliyorumAnladım . Tabi evli olunca çalışma konusunda ısrar etmek doğru olmaz . Diğer konularda düzelsin insaallah gerisi bos zaten :)
Tamam teşekkür ediyorum . Sana da mutluluklar :):)inşallah arkadaşım.. ama uutma illaki geçecek diyemem geçmeyenlerde var bunuda aklının bir köşesinde tut. mutluluklar diliyorum
Çalışma konusunu atlatabildik sonunda . Arkadaşımla gorusmeme izin vermiyor . Kıyafet konusunda da kıskanç ama eskisi gibi değil . Konuları asabilirz gibime geliyor ve inşallah da öyle olur :/Çok feminist ruhlu bir kadın değilimdir.
Hatta erkeğimin kıskanması, karışması hoşuma gider.
Ama arkadaş ve aile fertlerimle olan ilişkimi kısıtlaması,aşırı bunaltması, oraya gitme şunu giyme böyle yapma vs vs çok karışılmasına da katlanmam, ezdirmem kendimi. .
Mesela eşim de kıskançtır.
Ama hiçbir zaman aileme ve arkadaşlarıma karışmamıştır. 'Hayatının merkezi ben olayım, seni herkesten herşeyden kıskanıyorum' der, sadece der.. Ama kısıtlayıcı bişey yapmaz, hiç rahatsız olmadım bugune dek..
Kıyafet konusunda da bir tek beyaz renk giymemden hoşlanmaz, onu da anlayışla karşılıyorum.
Diyeceğim, bunu sadece sen bilebilirsin.
Hayatını, kararlarını, kişiliğini etkileyen seni sindiren, benliğini bastıran biri ise hiç devam etme.. Ama basit kıskançlıklarsa bir nebze daha kolay işin.. Zamanla geçer..
İnşallahÇalışma konusunu atlatabildik sonunda . Arkadaşımla gorusmeme izin vermiyor . Kıyafet konusunda da kıskanç ama eskisi gibi değil . Konuları asabilirz gibime geliyor ve inşallah da öyle olur :/
Bağ değil o alışkanlık insan kendini kısıtlayan takısına bile karışan Ada'ma Nasıl bir bağ kurabilir anlamıyorumKiyafetlerime,takilarima karisiyo . Çevremde hiç arkadaşım yok sayesinde . kız arkadaşlarımı bile kiskaniyo konuşmama izin vermiyoama onsuz da olamıyorum beni ona bağlayan çok kuvvetli bi bag var sanki . Kaç defa ayrıldık olmuyo böyle diye ama yine baristik
Bende aliskanliktir dedim . Ayrildim ama olmadı ikimiz de yapamadik yine baristik . Ben arkadaşlarıma çok güldüm böyle adamla evlenilir mi diye demek ki oluyomus . Ama bu konuları atlaticagimza inanıyorum ki inşallah da öyle olur :/Bağ değil o alışkanlık insan kendini kısıtlayan takısına bile karışan Ada'ma Nasıl bir bağ kurabilir anlamıyorum
[ger"MiRaa12, post: 47276297, member: 772398"]Anladım . Tabi evli olunca çalışma konusunda ısrar etmek doğru olmaz . Diğer konularda düzelsin insaallah gerisi bos zaten :)
Evet. Kiskanclik konularını atlattıktan sonra çalışmak pekte mühim değil[/QUOTE]GERİSİ boş mu zaten?
Evet. Kiskanclik konularını atlattıktan sonra çalışmak pekte mühim değil
Katlaniyorum zaten . Bu zamana kadar yasamadigim en güzel anları yaşattı bana . Ailemden bile daha çok destek olup değer veriyo bana her konuda arkamda bir dediğimi iki etmiyo çok şükür . tek sikintimiz kiskanlik ailem biliyo annem duzelir diyo . Baskalari düzelmez diyo . Teyzemin kızı evli onun kocasida kiskancti. Boşanma derecesine bile geldiler ama suan çok iyiler . Bi yol katetmemiz lazım gibi geliyo bana . Öyle mi acaba
Düzelebilir ama 60 yaşını geçip 70e merdiven dayayınca...Ortalama 50 yıl sonra yani. Benim için 50 yıl ne ki, ömürler feda olsun ona diyorsan devam et...
Evliliği bekleme sevgiliyken neyse o olurBende aliskanliktir dedim . Ayrildim ama olmadı ikimiz de yapamadik yine baristik . Ben arkadaşlarıma çok güldüm böyle adamla evlenilir mi diye demek ki oluyomus . Ama bu konuları atlaticagimza inanıyorum ki inşallah da öyle olur :/
kıskansa neden kıskandı ..
kıskanmasa benı kıskanmıyor benı sevmıyor mu ?
bazı ınsanların ölçütü yok işte
ya kendıne olmayan guvenlerı
ya cok sevmlerı .
katlanamıyorsanız ayrılın
ıste bazı ınsanların yokHer seyin bi sınırı vardır ama dimi. Sevdiğim için katlaniyorum ve üstesinden geleceğime inaniyorum
Evliliği bekleme sevgiliyken neyse o olur
Ben bir insanın evlenince olumlu yönde değişeceğine inanmıyorum o yüzden dedim evlenince sizinle evlendi diye daha dikkat etmez daha çok salar kendiniAma çoğu kişi degisecegine kanaat getiriyor çünkü örnekleri çevrem de çok . Bana da öyle geliyor sanki D uzelicek gibi bilmiyorum tabi
Ben bir insanın evlenince olumlu yönde değişeceğine inanmıyorum o yüzden dedim evlenince sizinle evlendi diye daha dikkat etmez daha çok salar kendini
Tabi ben çevremde gördüklerime göre bir genelleme yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?