- Konu Sahibi sevgilim_benim
-
sevgilim_benim :) merhaba
cevaplarini okudum tesekkür ederim :)
söyledigin seyler cok isime yarayacak
sagolsun munise19 da bana yardimci oldu, bugün onun verdigi listeye göre
uygulamaya calisiyorum yediklerimi
su ana kadar tatli bisey yemedim..
yürüyüse gidemedim ama evde sabah kalkip hareket yaptim aklima gelenleri..
aksama dogru zor olacak ama basardim diyeyim basarmis olayim
canım ara öğün yapıyorsun değil mi. sakın aksatma verdiğin kiloyuda muhakkak bizimle paylaş
tamam güzelde hepsini yapamiyorum ben, yogurt seven biri degilim. dün hic yemedim..benneyaptımki
dün salatada yemedim.. sevmedigim seylerden biride o kepek ekmek gibi türünden seyler..cevizde sevmem.. hep sevmedigim seyler, ama ayran cok severim tam tersine..
beyaz leblebi veya o cornflakes türü seyleride severim..a.s
ama genel olarak sevmedigim seyleri yazmissin :1no2:
papatya cayi hergün kahvaltida icerim, melisa cayi icerim, ada cayi icerim, rezene icerim.. ama bana yesil cay demeyin.. sevmiyorum..bu arada ben yurtdisinda yasiyorum..
lipton cayindan bahsettigin icin söylemek istedim..fisfisfis
haklisin cayi sekersiz ictigimiz icin yaninda tatli yiyoruz ama ben artik öyle yapmayaya
calisiyorum..
birde bisey dicem.. dün tartildigimda baska cikti bugün tartildim 2 kilo az cikti..
dün üstümde elbise varken tartildim bugün dusumu almadan tartildim belkide ondandir
ama tuhaf yinede..:uhm:
dün sabah kahvaltidan önce hareketlerimi yaptim, biraz midem bulandi, yatmadan öncede hareketlerimi yaptim..
bugün kahvaltidan sonra yapicam.. zaten birazdan yapmam lazim.. kahvaltida siyah
ekmege benzer bir ekmek yedim, beyaz ekmekten iyidir..
bugün ayrica annem corba yapti benim icin, dün söylemistim.. öglen corba icerim..
ben bugün yürüyüse gidemem cünkü ders calismam lazim onun icin zamanim yokakannehir
nekadar güzel cnm kendine hakim olabilmen çok güzel bişi hep böle azimli olup verirsin inş kilolarınızemuszemus
tatlım sen nerdesin bende yurtdışındayımaklinialirimsmile
daha 2.günüm bugün, dün basladim daha
halbuki o kadar cok azimlede baslamamistimşutarafagitti
veya cok diyet hikayeside okumadim 2 tane filan okumusumdur..
ben biseye hirsla baslayinca o seyi yapamiyorum
bu yüzden yapicam basaricam demeden baslamam daha iyikaydirigubbakcemile2
ve öylede basladim.. senin bu actigin konuyu görünce
basladim zaten bende :hulya:
ben avusturyada yasiyorum canim, sen hangi ülkedesin ?opuyorumnanaktan
bende italyadayim tatlim bugunki menumu yazim bari bugun cok heyecanli gecti askerimin usta birliginin nereye dustugunu ogrendi sabah ogrenicekti aksama kaldi deli oldum aksama kadar biraz once aradi sanliurfaya dusmus bitanem hayirlisi olsun ne diyim kaderimizde orasi varmis allahim korusun onu hep:Saruboceq:
bugunki menum:
sabah:
bogazim aciodu sabah sadece krakerle sicak cay ictim oglen salata ve sebzeli kepekli makarna arada 2 kraker aksam ise barbunya yemegi kepek ekmek salata yedimm:kedi:
kızlar çok kötüyüm üşütmüşüm grip oldum başım çok kötü ağrıo boğazım acıo sesim çıkmıo offffffffff hiç sevmiorum hasta olmayı:umursamaz::2:
kızlar çok kötüyüm üşütmüşüm grip oldum başım çok kötü ağrıo boğazım acıo sesim çıkmıo offffffffff hiç sevmiorum hasta olmayı:umursamaz::2:
saolun kizlar simdii iim allaha sukur 2 gundur pek diyet yapamadim yarin tartilicwìam ins vermisimdir bisiler 500gr versemde yeter simdilik
iyileşmene sevindim.veremesende üzülme. bende hastalandığımda verememiştim.yarın yaz.muhakkak yaz.kaç kilo verdiğini...
özel diyete gerek yok canim az ama SIK ögünlerini aksatmayip hareketden kacmadan rahatca kilona kisa sürede ulasirsin aksam yemeginden sonra yemeyip bol su icerek istedigin kilona ulasabilirsin.Eger bir gün kendini simartim diyorsan biraz fazla yedin ertesi günü azcik daha az yiiyp yada daha fazla hareket edip kilo alma verme sorunun olmaz.He birde en önemli unsurtartiyi uzun bir süre kullanma bi süre sonra tarildinmi harika oluyor 3 kilom kaldi ideal kiloma ulasmak icin
saol tatlım 500gr vermişim cnm tam 65.0 çıktı tartıda bunada şükür
çok sevindim. benim de ideal kilom 65. inşallah bende senin şuanki kilona düşerim...
inşallah başarırsın canım bende diyetteyim.şuan elimde orta boy elma var.az öncede kendime özel lahana çorbamı yaptım.çorbayı o bildiğimiz diyet çorbası gibi iğrenç yapmadım.ağzıma layık yerken iğrenmeyeceğim üstelik iştahla yicem. ne güzel bende senin şimdiki kilona düşmek istiyorum.60 lı rakamları görsem sanki rüya gibi geliyor bana.neler yapacaksın günlük aktivitelerin neler.ayrıca zayıflamak için ayrıca diyetisyene gidip kişiye özel diyet aldınmı.
lahana corbasını nasıl lezzetlı hale getırdın bende bıkac ay once yaptım bır hafta ıctım ama afedersınmıdem bulana bulana gerci 3kılo vermmıstım
merhaba arkadşlar bugünki menüm:
sabah:
omlet 1 dilim ekmek 2 zeytin bir dilim peynir
öğle:
ızgara tavuk 5 kaşık sebze yemeği salata
ara öğün:
1 galeta
akşam: sebze yemeği yoğurt bir dilim ekmek
1 saat sonra tarçınlı kabak tatlısı (75 kalori)
2 saate yakın yürüyüş 3 bardak yeşil çay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?