sevgilimde bulunan paramı nasıl alabilirim...

ironihayat

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2009
1.528
9
116
İstanbul
kızlar dert degıl ama sadece fikir istıyorum sizden.benım yaklasık 4000 tl yakın param var ama guvenılır bır yerde saklıyamadıgım ve altın oldugu ıcın erkek arkadasıma verdım kasada saklasın dıye.gecen ay bundan paramı istedım bende dursun artık dedım ama tabı bunu sen benden ayrılmak ıstıyorsun o yuzden ıstıyorsun bıktın benden paran bende kalır dıye dusunuyorsun aklımın ucundan bıle gecmedı boyle bısey sadece bende dursun artık ceyız falan alıyorum lazım oluyor dedım.sorunum su ben bu parayı bundan nasıl alabılırım onda dursun ıstemıyorum elımın altında bulunsun.keske hıc vermeseydım nakıt olsa bankaya atardım ama altın.

cok basıt
su an sende bulunan emanetımı almak ıstıyorum
bunun herhangı bır sebebı yok sadece ıstıyorum dersınız o kadar
vermıyor ve vermemek ıcın de turlu bahaneler uyduruyorsa art nıyet arayabılırsınız

Kesinlikle katılıyorum.

umarım üstüne soğuk su içmek zorunda kalmassınız. 4000 tl ve erkek arkadaşa veriliyo :)
sana söyle söylüyim benimde bir zamanlar erkek arkadaşım benden borç istemişti. bende ona vermiştim. 3800 tl benimde ve o naptı dersin parayı yedi ve ayrıldık bende soğuk su içtim üstüne
velhasıl biran önce al paranı anneme lazım oldu de falan filan ama onda bırakma bu zamanda babana bile güvenmicen demişler

nişanlınız değil kocanız değil allah allah ona ne? size altını vermemek için bahane arıyor gibi.. ailenizin paraya ihtiyacı olduğunu söyleyin ve bir an önce alın..

madem paranı emanet edecek kadar güvendin istemekten niye çekiniyorsunuz....cnmm bunun başka yolu yokk çeyiz alacağım gerekli artık ayrılmak istiyorsun dersede ihtiyacım olduğunu kendi birikimimi mi kullanmak istemem mi ayrılmak istemek falan de ama sakın çekinme cnm....

sevgilin ya art niyetli, ya çok alıngan en artık ona güvenmediğinden almak isityorsun sanıyor, ya allah korusun hakikaten bi halt yedi senden saklıyo anladın mı acaba diye panik oldu... ya bi sürü şey olabilir.

ama sen niye sevgiline para veriyon? ne gerek var ah be güzelim yapma öyle. dertsiz başa dert alma.

altın madem paran git de altın yüksekken satacam sırası geldi çeyizim için almam gerekenler var uygun buldum bu fırsat kaçmaz. güzellikle böle bi bahane bul. ters tepip pranın üstüne yatmasın.

günahını almayım belki kullandıysa parayı mahsus kavga çıkarıyor olabilir o yerine koyana kadar.

bi sürü şey olabilir. doldurmayayım seni. gayet basit iyi niyetli seni kaybedeceğinden korkmuş da olabilir. ama ne gerek var kafanda bu sorular oluşsun verme paranı

niye sevgiline veriyorsun ki yaaa.sana güveniyorum diye kanıtlamak için mi ?seni yargılamıyorum ama insan yeri geliyor eşine güvenemiyor....

işi zora koşarsa vermemek için bahane mi ediyorsun rica ediyorum ver altınlarımı ihtiyacım oluyor kullanmak zorunda kalıyorum de.

birde o mu istedi saklayım diye yoksa saklar mısın diye sen mi istedin ?ne zamandır duruyor sevgilinde.

üstüne yatarsa üstüne bi bardak soğuk su iç.ne yap et all.

çeyiz için bahane uydurabilir ailenizli ilgili acil olduğunu söyleyin aniden arayıp isteyin hemde sizin uydurduğunuzu düşünmesin....

.

altin hesabi acacagim suan altin yükseliyor de ve al elinden, vermiyorsa sattin mi yoksa ne yaptin diye cikisabilirsin

bu devirde insan babasina güvenmiyor sen kakmissin erkek arkadasina veriyosun olucak sey degil

.

kız zaten altınları istemiş çekinmemiş ki isterken
ama erkek arkadaşı benden bıktın, ayrılırsın bahanesiyle geri vermemiş
başka hangi yoldan alabilirim diye soruyor sanırım

Son düzenleme:
altinlarinizi kendiniz saklayamadiniz mi? neden bir baskasina guvenip emanet ediyorsunuz? karisinizdakine ne kadar guvenebilirsinizki kocaniz bile degil...
tatli dille almaya calisin..

Son düzenleme:
Canım tatlılıkla hayatım ne alakası var dediğim gibi çeyiz ihtiyaçlarını karşılayacağım hem evdede lazım aileme ikide bir zırt pıtr çıkar şu kadarını ver deyip seni rahatsız etmek de istemem,bunu neden başka yönlere çekiyorsunki çok kırıldım doğrusu çok üzüldüm böyle düşünmene deyip hem topu ona atın hemde tatlılıkla altınlarınızı alın,yok çok dallanıp budaklandırırsa sanki alınmış gibi bencede şüphelenemye başlayabilirisin,bence bir erkek hiç ikiletmeden çıkarıp verirdi tabii hayatım buyur deyip ama da varsa şüphesi umarım benden ayrılmayı düşünmüyorsundur diyede bir espri yada ince bir cümleyle tepkisini dile getirebilirdi,caz yapmanın gereği yoktu

Kımseye guven olmaz niye verdınkı..altın madem evde saklayabılırdın ...inş. Gerı alabılırsın..belliki guvenmıssın ortak bı paylasım olsun ıstemıssın ama umarım harcamamıstır .ınsanın aklına ılk olumsuz sey gelıyo bu tur konularda malesef....

araba parası biriktiriyorduk ben yarısını bırıktırıp yarısını o katacaktı kendısı galerıcı paraya ıhtıyacı olan bır ınsan degıl.babam benden para istıyor dıye 1000 tl dedım altın bozdurcam kendı cebınden verdı 1000 tl.benden ayrılırsın dıyor sankı ben paranın pesındeymısım gıbı bende dursun elımın altınca dıyorum hayır bende dursun araba alıcam ben sana o parayla dıyor.

ihtıyacım var desem ben calısıyorum aylık 1000 tl gelırım var maasından al der bu seferde.valla dertsız basıma dert actım ne dıye verıyorsam

Gayet net bir şekilde tekrar isteyin, eğer neden diye kurcalar yan çizerse sizde ona neden sen vermek istemiyorsun diye sorun. İçinize kor düşürmek istemem ama benim burnuma hiç hoş kokular gelmedi. Ayrıca böyle bir emanet neden sevgiliye verilir onuda anlamadım. İllaki kasada saklamaksa amacın bir devlet bankası senelik 100- 150 TEl ye yapıyor bu işi, hemde anahtarı sende oluyor.

Canım belkide sıkışıp bir yere vermiştir ve biyerdende para bekliyordur öyleyse bi kaç gün bekle bakalım ses çıkmassa yinelersin hatta 1 hafta falan bekle dediğim gibi mahçup olmak istememiştir belkide

altınlar neredeyse orada iste bence alakasız bi yerde isteyipte getirsin diye bekleme

bide takı gibiyse takıcam de bi düğün uydur
değilsede takıya çeviricem gördüğüm bi bileklik varde salla bişeyler işte

ayrılmak lafını açarsa gayet şuh bir şekilde sırıtarak başını yakmadan peşini bırakmam de kahkaha at hiç mi oynamadınız yav

sen bır an once hatta su sn gıt hemen paranı ıste de borcum var yatıcak su de bu de o ne karısır parana tabıkıde hala paraların altınalrın duruorsa onda yanı keske gıdıp bankaya yatrsaydın 1 aylık en azından hala mırıngırın edersede ıstıyorum borcum varde senın paran ya bu şakamı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…