sevgilimde bulunan paramı nasıl alabilirim...

araba parası biriktiriyorduk ben yarısını bırıktırıp yarısını o katacaktı kendısı galerıcı paraya ıhtıyacı olan bır ınsan degıl.babam benden para istıyor dıye 1000 tl dedım altın bozdurcam kendı cebınden verdı 1000 tl.benden ayrılırsın dıyor sankı ben paranın pesındeymısım gıbı bende dursun elımın altınca dıyorum hayır bende dursun araba alıcam ben sana o parayla dıyor.

ihtıyacım var desem ben calısıyorum aylık 1000 tl gelırım var maasından al der bu seferde.valla dertsız basıma dert actım ne dıye verıyorsam

Ben şu ana erkek arkadaşına çok sinir oldum ona neymiş parayı maaşından mı birikiminden mi harcıyacağın...
Bence her ne kadar galerici olsa da sıkışmıştır ve bozdurmuştur harcamıştır diye düşünüyorum.
Ne yapıp edip paranızı kurtarın ve bir daha böyle bir konuda güvenmeyin ona.
Bir arkadaşımda erkek arkadaşı için 10,000 lira kredi çekmişti ona da çok demiştim ama dinletemedim ve sonra ne oldu ayrıldılar krediyide arkadaşım zar zor ödedi...

Ben şu ana erkek arkadaşına çok sinir oldum ona neymiş parayı maaşından mı birikiminden mi harcıyacağın...
Bence her ne kadar galerici olsa da sıkışmıştır ve bozdurmuştur harcamıştır diye düşünüyorum.
Ne yapıp edip paranızı kurtarın ve bir daha böyle bir konuda güvenmeyin ona.
Bir arkadaşımda erkek arkadaşı için 10,000 lira kredi çekmişti ona da çok demiştim ama dinletemedim ve sonra ne oldu ayrıldılar krediyide arkadaşım zar zor ödedi...

bu kadınlar ne den bu kadar saf yahu bırde erkek arkadasına cekmıs yuh ya bu devırde mıllet babasına kocasına guvenmez mıllet erkek arkadasına yatırım yapıyor kocama tas catlasa 1000 tl verırım

ne alakasi var,4000 liradan daha degerlisin,ayrilmayi dusunsem aci cekmekten sensiz nasil devam edecegimi dusunmekten 3 kurusluk altinlara sira gelmez de..ve buna benzer seyler soyle ama vermez ise halen bir sure sonra ayril,daha fazla zarara ugramadan en iyisi..

erkek arkadaşa 4000 tl vermek riskli bir davranış ve bunu anlayıp istemişsiniz zaten

umarım geri alabilirsiniz gerçi çok zor görünüyor, vermemek için bahaneler sıralanmaya başlanmış..

Niye vermiyor ya sanki kendi parası. Parayı ver bankaya koyacağım falan de canım. eğer hala benden ayrılmak mı istiyorsun tarzı laf ederse, parayla mı karışılık benim sevgim de. hala daha vermiyorsa vermek istemiyordur parayı diye düşünürdüm ben :20:

daha siz ilk para muhabbeti yaptiginizda getirip onunuze koymaliydi emanetleri.
ama goruyorum ki laf kalabaligi yapip isi anlamsiz yerlere getirmis
sanki uzerine soguk su icicekmissiniz gibi bi durum soz konusu
insallah dusunulen olmaz!

Son düzenleme:
ayrılmak için istesen ne olur ki. parayla yanında mı tutacak zorla. ayrılırsan paranın üstüne mi yatacak. bu lafı nasıl edebilir. rezalet..

Canım kusura bakma da demek ki kendisi ayrılacak senden..Parayı ilişkinizin güvencesi sanmış gibi konuşmuş...!
Bana dese ki ''benden ayrılacagın için mi istiyorsun '' fasa fiso dese, yine güleryüzümle ilişkime devam ederim paramı alana kadar..Sonra da yol veririm ne hâli varsa görsün diye..Paranoyak insanlar gibi kendiliğinden sebep arayan adamdan şüphe ederim ben..Artniyeli derim...

ayrılmak istersende benden ayrılma diye vermiyorum parayı diyebilir,

bende erkek arkadaşıma bundan 8 sene önce 4000 tl kadar para vermiştim, birlikteydik, çok güveniyorum ya kendisine aklıma hiç kötü şeyler gelmiyor o zaman, insanın gözü kör oluyor konduramıyor,
ben paranın sadece yarısını alabildim oda taksitle, sonra ayrıldık, geri kalan paranın üzerine soğuk su içtim..

Erkeklere bu konuda güvenilmemeli. Bir arkadaşım kredi kartlarını vermiş erkek arkadaşına evleneceklerini düşünerek. Adam ne yapmış 45 milyar kullanmış kartlardan. Ödenmeyen borç faiziyle birlikte 70 milyar olmuş. Yazıklar olsun valla böyle erkeklere..

ya parayi kullandi ve daha sonra yerine koyarim dedi ( ama henüz koyamadigi icin vermiyor)

yada gercekten ayrilirsin diye korkuyor, ama seni paraylami yaninda tutuyor hayret yaa

ne yap et o altinlari veya parayi al ondan, annem soruyor senin su paralar ne oldu diye desen

bir an önce almaya bak insallah paran duruyordur keske vermeseydin .. bak bende nisanlimla beraber araba ve dügün icin biriktiriyoruz ama beniim banka hesabimda duruyor
gözünü kirpmadan veriyor suan bana o parayi ver dese ilk bi mantikli sebep duymak isterim ama öyle birsey demez sende dursun daha güvenli diyor kendisi.. insallah alirsin canim parani

annem carsaf kenarı yaptırmıs kadın parasını ıstıyormus param yok dedım.2 ceyrek ıstedım tamam aksam verırım ben sana nakıt dedı.bosuna altın bozdurma dedı off ama.artık benım aklımada ya bozdurdu lazım olduda sonra yerıne koyarım dedı.yada param onda dıye ayrılmaz benden dıye dusunuyor valla anlıyamadım.

benimde eski sevgilim iş kuruyordu yardım amaçlı bende vermiştim tabi borç olarak amaa nerde üstüne bir bardak soğuk su içmek zorunda kaldım,birde kalkmış bana geri ödeyecegim diyor bir yıl oldu daha ödeyecek kendisini gördüğüm bile yok.Bence bir bahane bul aileme yardım edceeğim ya da başka birsey aldım ona vermem gerek de al yoksa bu gisişle yarısını verir ya da hiç vermez...

ben eşime bile paramı vermiyorum lazım olduğunda gelip ister söylemem bile benim param var diye kiii kaldıki erkek arkadaşıma vericem parayı...Canımm güvenmee şimdi belki tertemiz bir sevgin var ona karşı amaa bu devirde gerçekten güven olmuyor kimseyee...Altın yükselmişken bozduracağım de ve gayet rahat bir şekilde sıkıntı yapmadan çünküü borç istemiyorsun o kendi parannn.Aklıma gelen şey farklı umarım öyle birşey olmaz 4.000 az para değil canım umarımm sağ salim parana kavuşursunnn ....

hımmm garip bir durum her istediğinde o anki ihtiyacın kadar para veriyor,sonra çıkıp demesin şu kadar altının parasını verdim diye,ya belkide gerçekten biriktir istiyordur ama ona neki yaa istiyorsan çıkarıp vermeli hem ne kadardır birliktesininzki senin yapacaklarını idare etmeye çalışıyor çocuk değilsinki yok sende değil bende dursun yapması,yoksa sizmi bu kadar yönlenditrilen yaptınız kendinizi bu ilişkide? eğer öyleyse kararları çoğunlukla o veriyorsa bence altınlarıda harcamamıştır gerçekten senin için biriksin diyordur ama öyle değilse:26:

altın bir ara çok yükselmişti bence o ara kar etmek için bozdurmuş olabilir
sonrada harcadı parayı kenara koyamadı benim aklıma başka bir düşünce gelmiyor :26:

cnmm..sana diyorum ne carsaf marsaf karıstırıyorsun ki.(biraz hesap sorar gibi oldu ama ben burda korktum sonuçta biriktirmek için emek harcadın resmen gidici altınlar baksana).... babama para lazmmış söyledim almak istiyor de aç hemen iste hemen de bahane uydurduğunu anlamasın ayrıca dersede desin cnm.. Allah o ayrılmak için mi istiyorsun derse sende vermemek için mi bahane mi uyduruyorsun de :44:

Back
X