sevgilimde bulunan paramı nasıl alabilirim...

takip ettigim kadarıyla sevgilim dediğinn insan evli çıkmıştı parayı alabildin mi merak ediyorum?

bide bi yerde rastlamıştım erkek arkadaşın olduğuna dair aynı insanla devam etmek gibi bi hata yapmıyosun umarım:53::53:

Son düzenleme:
Adam evli çıktı hala onunla berabersin tebrik ederim mutluluklar sana!

bende günlük okurken denk gelmistim,bir günlügünde evli oldugunu ögrendigini yazdi,ben sandim ki yikilacak ama

sonra üstünden 3-5 gün gecti askimli cümleler kurdu....acaba dedim kimse farketmedi mi ama yazik gencecik kiz böyle

evli bir erkegin metresi oluyor yazik

bence altının bir kısmını da olsa harcadı o yüzden zaman kazanmak istiyor yerine koymak için. tabi sen fark edersen aranız bozulacak diye korkuyor olabilir

bende günlük okurken denk gelmistim,bir günlügünde evli oldugunu ögrendigini yazdi,ben sandim ki yikilacak ama
sonra üstünden 3-5 gün gecti askimli cümleler kurdu....acaba dedim kimse farketmedi mi ama yazik gencecik kiz böyle

Hayır halada araba derdinde inanamıyorum yani araba alsa adam iyi olcak ilişkileri sorunsuz devam etcek ..Allah uzak tutsun böyle insanlardan

sevgiliye arkadaşa birşey emanet edilir mi ya. anne baba kardeş eş evlat gibi 1. dereceden yakının olsa neyse. bunlarla zaten parayı ortak harcıyorsunuz ama. sevgili ne ola ki. bugün var yarın yok ne halt edeceği belli değil bağlayıcı birşeyi yok seni ona.

Metres olarak yaşamayı seçtiyse sonuçlarına da katlanacak.

aslında kimsenin kimseyi sevdiği yok da. işte yanlız kalma korkusu, sevgilim olsun düşüncesi ile katlanılan erkekler. bu tarz kişiler sevgilisi olmamaya mahkumdur isterse yanında uyduruk sevgililer gezdirsin ama asla gerçek bir aşkın sevgili olmanın tadına varamazlar sadece böyle fuzuli erkeklerin derdini çeker dururlar. gerçekten karşılıklı aşk yaşamadıktan sonra yalandan sevgilim olsun sırf diye erkeklere katlanmayın. sonra sanki zorla evlendirilmiş karı koca gibi birbirinize giriyorsunuz. gerçek aşk olsa birbirinizi mutlu etmek için yarışırdınız

Metres olarak yaşamayı seçtiyse sonuçlarına da katlanacak.

ben metres yazarken cok düsündüm utandim,normalde kullanmayacagim birsey ama ne diyecegimi bilemedim...

ben utandim ama insanlar i nasil bir ruh halindeyseler bunu yaparken utanmiyor...insallah Allah dogruyu görmesini saglar...

bir sonraki adim korkuturuyor,adami karisindan,cocugundan mi ayriacak...demek böyle böyle oluyor bu isler..

ben metres yazarken cok düsündüm utandim,normalde kullanmayacagim birsey ama ne diyecegimi bilemedim...

ben utandim ama insanlar i nasil bir ruh halindeyseler bunu yaparken utanmiyor...insallah Allah dogruyu görmesini saglar...

bir sonraki adim korkuturuyor,adami karisindan,cocugundan mi ayriacak...demek böyle böyle oluyor bu isler..

Sen niye utanıyorsun ki bırak utanması gerekenler utansın.

Zaten bu durum başka ne olarak tanımlanır.

kimseyi parayla sınamayacaksın ben bunu öğrendim. neticede hem o insanı hem parayı kaybedebilme şansın var bu riske girmeye değmez..hiiç gerek yok can ciğer olduğum insanlara bile borç vermem hele emanet asla.bence paranızı kesinlikle isteyin. darılsın, alınsın. geçer. aynı şey benim de başıma geldi sonra paramı aldım ama o insan gözümde çok küçüldü. bi sürü oyalama yalan dolan girdi işin içine .yazık oldu.

aaa nasıl yani evlimiymiş adam:53:

ilk sayfayı okudum üzüldüm;son sayfayı okudum şok oldum.

Adam evli çıktı hala onunla berabersin tebrik ederim mutluluklar sana!

Geçen gün aynı şeyi ben de düşündüm ama konduramadım, umarım yanılıyoruzdur. Tarihler birbirine çok yakın ama belki yeni biridir :S

Geçen gün aynı şeyi ben de düşündüm ama konduramadım, umarım yanılıyoruzdur. Tarihler birbirine çok yakın ama belki yeni biridir :S

evet ilk gördüğümde bende yeni biridir diye düşündüm günahını almak istemedim:31:ama o günden beri takip ediyorum yazdıklarını malesef yanılma payım çok düşük:ssz:

Bence o paralar uçmuş gibi üste çıkmak için böyle uyduruyor olabilir:26: Çünkü niye vermesin yahu durup dururken öyle desin saçmalığa bak

O kadar parayı nasıl olduda güvenip daha sevgilin olan birine verdin cok merak ediyorum suan
olan paranı alıp senı terk etmesinden korkmadın mı?

konu sahibi aktif bir üye,başka konulara cevap yazıyor,muhtemelen tepkilerden çekindiğinden kedi konusuna bakmıyor bile.bence durm şu;
adam evli,karısından boşanmaya hiiiç niyeti yok,konu sahibi bunlara razı,parasını da alamadı,hatta olur da bu olaydan sonra kendisini terk ederse diye parayı hiiiç istemedi bile:52:
reşat nuri gibi roman yazdım ayak üstü:37:tiiiz zamanda dizisi çekile:52:

Back
X