sevgilimde bulunan paramı nasıl alabilirim...

vermemesindeki sebep ne onu anlamadım sonuçta emanet olarak vermişsiniz acaba harcadı mı yoksa?:50:

vermemesindeki sebep ne onu anlamadım sonuçta emanet olarak vermişsiniz acaba harcadı mı yoksa?:50:

evet canım hala onda duruyor.bugun 200 tl aldım ceyız arası dıye babam sıkısık falan dedım bır anda nerden cıktı demesın ufacık bır lafımı bıle gunlerce dusunup altından bısey cıkartıyor.benım aklıma buyuk ıhtımal altın cıkınca bozdurdu sımdede dusmesını beklıyor olabılır.yada cıddı cıddı benı bırıktırsın harcarım dıye yapıyor.anam kucuk cocuk degılımkı 24 yasındayım.

canım ya sattı yerine koyamıyor, seni oyalıyor, üste yatacak.... art niyetli yani, ya da dediği gibi aklı sıra seni koruyor.

ilk seçenek ise Allah ıslah etsin bu kadarı ile kurtulduğuna sevin.

ikinci seçecenkse, daha sevgiliyken böyle. seni, senden koruyor aklı sıra. evlenince falan... ohoo yandın sen. kendi paranla istediklerini alamazsın.

hiç acıma, kendine de kızma her durumda hatalı. ayrılacaksa bu sebepten ayrılsın ama paranı versin...

git direkt söle ne 200tl ... parça parça. harcadınsa ok de yerine koyunca verirsin ama harcamadınsa benim paramı benden mi koruyosun? annemin babamın evindeyim ben bu senin vazifen değil de.

Emanetinizi geri isterken bile sizi bu kadar zorlayan sorgulayan bir adamla evliliğinizde çok büyük problemler yaşarsınız gibi geliyor bana.
Sonuçta o altınlar sizin. Onları istediğiniz zaman geri alabilmelisiniz. O da tereddütsüz size vermek zorunda.
"Bana güvenmiyor musun"a getirecek bir durum yok. Kaldı ki bunu yapabiliyorsa siz nasıl ona güvenmeye devam ediyorsunuz.
Altınlar sizin. Ama isterken ezilen de sizsiniz. Nasıl iş anlamadım...

Son düzenleme:
seni doldurma istemiyorum. sevgilinin de günahını da almayayım. aklıma takılan yer, herşeye alınıyor, sorsan sinirleniyor, savunmaya geçiyor. o kadar alıngansan açarsın kasayı " al bak burda param da param yedin beni" diye seni mahçup eder.

sıkıştır sen. parayı yediyse her halükarda bitti zaten. ama önünü gör. parasını geçtim güveniniz kalmayacak.

ben babama bile vermiyorum neredeyse.. erkek arkadaş, nişanlın bile değil?
inşallah düşündüğümüz gibi değildir

Bence ciddi ciddi iste altınlarını. Hiç kem küm etme. Harcadıysa da çıksın adam gibi, "Harcadım" desin. Biraz yürekli olsun ya ! Ne bu oyalamalar böyle ?

keşke ona vereceğinize bankalardaki altın hesaplarına yatırsaydınız paranızı sizin için daha isabetli olurdu bu 1. ikincisi çok sert ve net bir dille isteyin paranızı bana güvenmıyormsun dediğindede ne alakası var ihtiyacım var diyorum anlamıyormusun diye kızarak uyarın ama bu konuyu bi kere daha geçiktirmesine izin vermeyin :20: içimden harcamış gibi gelıyor ama umarım yanılmışımdır :50:

evet canım hala onda duruyor.bugun 200 tl aldım ceyız arası dıye babam sıkısık falan dedım bır anda nerden cıktı demesın ufacık bır lafımı bıle gunlerce dusunup altından bısey cıkartıyor.benım aklıma buyuk ıhtımal altın cıkınca bozdurdu sımdede dusmesını beklıyor olabılır.yada cıddı cıddı benı bırıktırsın harcarım dıye yapıyor.anam kucuk cocuk degılımkı 24 yasındayım.

Canım sen bozdurmuş olabilir diyosun ama bu kadar basit mi senin altınını senin rızan olmadan nasıl bozabiliyor. Ondan öyle küçük küçük paralar kopartarak olacak iş değil bu sonra sana diyebilir bende sana şu kadar para verdim diyebilir babasının hayrına vermiyo ya o paraları size. Bence açık açık isteyeceksin paranı ben araba falan istemiyorum diye söyle sözlü değilsin eşin değil beraber araba almanızda neyin nesi anlamadım saçma yani yarın öbür gün ayrılırsınız araba benim der bişeyde alamazsın. Gereğinden fazla güvenmişsin hüsrana uğramada sonunda..

Bir laf vardır Emanetin canı ...... dedir derler kimseye bişeyinizi heleki paranızı emanet etmeyin inşallah kurtarırsınız paranızı.

bundan sonra paranı, altınını kendin saklarsın artık. ne yazıkki bu devirde kimseye güven olmuyor. ben insanoğlundan her türlü davranışı beklerim.
paranı nasıl alacağına gelince babama lazım de. hiçbişey diyemez.

Gelişmeleri okudum da ; yazık , kendi paranızın dilencisi olmuşsunuz.. ./ Bakalım pazar günü buluştuğunuzda ne diyecek..Sizde de iyi sabır varmış..Hâlâ kötü biri değil diyorsunuz ama sizin paranızı size vermemek için 1000 takla atan adam mı iyi?? !!

Son düzenleme:
o kadar cok kavga etmeye basladıkkı sanırım ıcımdekı ona karsı sevgıde tukenmek uzere kızlar.bıtsın artık dıye msj atıcam sende emanetlerımıde ver dıyecem bır ınsan paraya bu kadar tapamaz.bıktım usandım artık. saclarımı boyacacam sen kendını kıme gosterıyorsun topuklu gıyerım aranıyormusun boyle bır okuzu hayatıma aldıgım ıcın kendımden utanıyorum.

senden dilenmiyorum kendi paramı geri istiyorum de.
o ne ıhtıyacın oldukça cebinden veriyor.
çok saçma.

para emanet edilir mi ya? Altında bankada saklanıyor tabi kasa ücreti var.
Annene babana kardeşine veremez miydin? Ayrı bir şehirdemisin bilemiyorum.
Evde uygun bir yer bulurdun elbette.İnsan saklamak istese binbir tane yer bulur.
SEnde dursa iyi olurdu.Bence paranı al öyle ayrıl.Üstüne yatmasın paranın.Ne kadar zor ya.Adama bak ne yüzle vermiyorum diyor.Gider şikayet ederdim valla.

Ya yazmadan geçemeyeceğim.Senin altınların var.Sana para veriyor.Parayı altınlara saydırmasın sonra.
Ve ayrıca verdiği paraları yaz bi kenara.Sonradan 2 mislini verdim demesinde.

niye parça parça istiyorsunuz kendi paranız bu sonuçta
kendi altınınız varken adam size harçlık veriyor:37:
hepsini bozdurcam deyin veya bi arkadaşın dediği gibi annem istedi onda duracakmış deyin
veya babamın borcu varmış onu ödeyeceğiz diyebilirsiniz
ayrıca sevgilinizin düşüncesini hiç hiç beğenmedim
önce altınlarınızı alın bence
başka sorunlar yüzünden ayrılırsanız eğer, ona dönmeniz için altınları vermeyebilir

Back
X