sevgilimde bulunan paramı nasıl alabilirim...

hatalar biz insanlar icin unutmayalim bayanlar kendinizi bi yoklayin hicmi hata yapmadiniz????

Hata yapmaya müsait olmasaydık bizler de melek olurduk; insanız hata yapmamız olası fakat bile isteye hatayı tekrarlamak, körü körüne gitmek demektir.

Edit; bu yorumum geneldir, konusahibi ya da herhangi bir şahısla ilgisi yoktur.

Kimseyi yadirgamayalim,yargilamayalim daaa..
Boyle bir olayda kaybedildigi dusunulen seyin para olmasi kotu.
Paradan ziyade kaybedilenler?
Allah dogruyu gostersin herkese..

nişanlınız değil kocanız değil allah allah ona ne? size altını vermemek için bahane arıyor gibi.. ailenizin paraya ihtiyacı olduğunu söyleyin ve bir an önce alın..

Buradaki arkadaslara katılıyorum:) vermekle büyük bir hata yapmışsınız. Onun yerine annenize verseydinizya size saklasın diye. Herneyse bencede ailenisi bahane edip alin. Daha önce senden emanetlerimi istedim ama sen yanlış anladın de. Uyandığım için diyemedim de ama ailem suan çok kötü durumda herkez destek olmak için elinden geleni yapacak diyin.bu yüzden acil hemen lazsim diyin. Zaten böyle bir şey dediyse ondan supelenin artık. Kendinize bir hesap açıp paralarınızı oraya yatırın bence.

ya lanet olsunki bende yaptım buna benzer bişey sırf çok seviyorum diye. annem yapmadığını bırakmadı bana sen oğlana nasıl para yedirirsin elindeki 3 kuruşu da götürüp ona mı veriyosun diye. yine benden para istedi yine sıkışmış vermem de lazım çünkü kıyamıyorum. o da benim için aynısını yapardı diye düşünüyorum. annem de o paraların hesabını ben tutcam eksilirse ensenden tutup babanın önüne atarım dedi bunu da sevgilime söyleyemiyorum.. iki arada bi derede kaldım napcam ben şimdi??:2:

Back
X