- 5 Ekim 2020
- 13.975
- 37.841
- 548
- 36
- Konu Sahibi bayanpukina
Kesinlikle yaktırması veya dondurması lazım. Yoksa olmaz. Eşimde de varmış önceden ama dondurmuş ve bir daha hiç olmadı.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet siğiller var gösterdi hpv dedi değil mi yanı bilmiyorum da cevaplarsanız çok sevinirim sigil olunca ne oluyor ?Sadece sorumluluk sahibi olduğu için uzak durduğunu düşünmedim. Yaktırmaya çekiniyor dediğine göre muhtemelen siğiller var. Çamaşırını çıkarsa konu sahibi bunu görecek biraz da bunun olmasını ertelemiş gibi.
Evet tek gecelik ilişkiler yaşadığı dönemden sonra fark etmişKimden geçmiş hastalık sordunuz mu
Tedavi olmasi icin destek olurum, ama tedaviye israrla karsi cikarsa ayrilirim. Hazmetmesi falan ne alaka yani olan olmus, hatasinin sorumlulugunu alip tedavisini olmak zorunda. Ama soru sorma kesinlikle diye tutturmasi supheli gibi geldi bilmiyorum bu bile midemi bulandirirdi beni
Çok acıyacak vs dedi gösterdi siğiller var bir de müfettiş kendisi sanırım öğrenilir sağlık bölgelerinden diye de korkuyor of gerçekten nasıl bir şeyin içine düştüm ya.HPV var diye ağlamak nedir yahu?
tamam ilk başta cinsellik konuşulmayabilir bir ilişkide, tarz budur, normal de
ama eve gitmeler gelmeler başlayınca öpüşüp ileri gitmemeler olunca artık ne yapıyoruz diye konuşulur- belki siz de ileri gitmek istemiyor olabilirdiniz mesela, bunlar ortak karardır
adam da o zaman der ki böyle böyle
olur tedavisini bu sırada siz biraz beklersiniz
oldu bitti
bundan neden bu kadar melodram çıkartıyorsunuz?
Bana bulaşmasın diye çamaşırını çıkarmamış, sarhos olduğum bir gece çıkarsaydı anlamazdım zaten siğilleri bh konuda hakkını yiyemem, ama Keske zamanında heo korunsaydı iste..A evet deşifre olcak zaten söylemese de doğru. O zaman eski hızlı ve tedbirsiz ilişkilerinin bedelini ödicek işte![]()
Evet öpüstukÖpüşme oldu mu? Bildiğim kadarıyla ağızda lezyon varsa da bulaşabiliyor.
Yeni izlediğim için sanırım, incir reçeli filmi geldi aklıma. Durum çok benziyor. Ayrılın diyemem ama aids değilse siğil tedavisiyle sorun çözlüyor mu hala taşıyıcı olarak kalacak mı onu bilmek lazım (yaktırmak deyince siğil olduğunundüşündüm). Eğer taşıyıcılığı devam edecekse ayrılmak en mantıklısıErkek arkadaşımla birkaç aydır süren bir ilişkim var, hafta içi evlerimiz uzak işten de 6 gibi çıktığımız ve yorgun olduğumuz icin cuma akşamından genelde buluşuyoruz cuma aksami bir şeyler yiyoruz içiyoruz beni evime bırakıp kendi de evine gidiyor, cumartesi de sabahtan buluşuyoruz ancak beni yaklaşık 2 ay evine çağırmadı cinsellikte konuşmadı, zamana bırakmayı birbirimizi daha iyi tanımak istediğimizi ve kibar olduğunu vs düşünüyordum kendisi tek yaşıyor. Bir ay önce geç saate kaldık ben biraz da akollluydum onda kaldım ama uyuduk bu durumdan sonra cumartesi akşamları genelde dışarıda alkol de aldığımız icin onda kalmaya başladım ama mesela kalkalım mi diyordum yok daha duralım diyordu eve gidince de yorgunum diye yol boyu söyleniyordu ve eve girince uyuyorduk. Opusme falan oluyordu sadece devamı yok, veya bana sarhossun vs hep bahane buluyordu ya da midesinin agridigini. Ki kendisi daha önce 3 sevgilisiyle bir süre aynı evde yaşamış bir dönem yurt dışında vs yaşamış bir çok ilişkisi olan birisi.Pazar sabahta evde durmuyorduk hadi kahvaltıya gidelim diyordu hemen ve ben bir sorun olduğunu düşünüp kendisine açık açık hep bir bahanen var sorun mu var anlamıyorum gibi bir çıkış yapınca ağlamaya başladı kendisinde hpv varmış... geneldeKendisi cinsellige karşı birisi değil zaten 29 yaşında ama bu kadar dip dibe olup bunu yaşamamak zaten tuhaf gelmişti. Napicam bilmiyorum.. Çamaşırını hiç çıkarmadı yanımda, bana da çamaşırım yokken vs dokunmadı hiç zaten hep yakınlaşmaktan kaçtı. Çok seviyorum napicam bilmiyorum.. Bir arkadaşı doktor ona göstermiş bağışıklık ilaçları kullanıyormuş ama yaktırmaya gitmeye vs çekiniyor bana zaman ver dedi anlamadım. Kabul edemiyorum birkaç aydır bu şekilde çok mutsuzum sana zarar veremezdim ama söylemekte çok zordu dedi iki saat ağladı ben de ağladım.. Napicam bilmiyorum yorumlarınızı bekliyorum.Siz olsanız ayrılır miydiniz ? Ayrılmak istersen anlarım dedi ama asla bu konuda onu soru sormamı vs istemiyor hazmetmeye çalışıyormuş.
Evet siğilleri vardıYeni izlediğim için sanırım, incir reçeli filmi geldi aklıma. Durum çok benziyor. Ayrılın diyemem ama aids değilse siğil tedavisiyle sorun çözlüyor mu hala taşıyıcı olarak kalacak mı onu bilmek lazım (yaktırmak deyince siğil olduğunundüşündüm). Eğer taşıyıcılığı devam edecekse ayrılmak en mantıklısı
Özel bir hastanede yaptırabilir, kayıtlara başka hastalık olarak da geçirtebilir. Saçmalamasın, ha saçmalayacaksa ayrılın, kimse canını yolda bulmadıÇok acıyacak vs dedi gösterdi siğiller var bir de müfettiş kendisi sanırım öğrenilir sağlık bölgelerinden diye de korkuyor of gerçekten nasıl bir şeyin içine düştüm ya.
Hpv si olmayan mı kaldı allasen. Ama farkında olup sana bulaştırmak istememesi ayrı bi incelik. Gerçi bulaşmıştır bence. O sinsi belirti vermeden de yasamış olabilir.Erkek arkadaşımla birkaç aydır süren bir ilişkim var, hafta içi evlerimiz uzak işten de 6 gibi çıktığımız ve yorgun olduğumuz icin cuma akşamından genelde buluşuyoruz cuma aksami bir şeyler yiyoruz içiyoruz beni evime bırakıp kendi de evine gidiyor, cumartesi de sabahtan buluşuyoruz ancak beni yaklaşık 2 ay evine çağırmadı cinsellikte konuşmadı, zamana bırakmayı birbirimizi daha iyi tanımak istediğimizi ve kibar olduğunu vs düşünüyordum kendisi tek yaşıyor. Bir ay önce geç saate kaldık ben biraz da akollluydum onda kaldım ama uyuduk bu durumdan sonra cumartesi akşamları genelde dışarıda alkol de aldığımız icin onda kalmaya başladım ama mesela kalkalım mi diyordum yok daha duralım diyordu eve gidince de yorgunum diye yol boyu söyleniyordu ve eve girince uyuyorduk. Opusme falan oluyordu sadece devamı yok, veya bana sarhossun vs hep bahane buluyordu ya da midesinin agridigini. Ki kendisi daha önce 3 sevgilisiyle bir süre aynı evde yaşamış bir dönem yurt dışında vs yaşamış bir çok ilişkisi olan birisi.Pazar sabahta evde durmuyorduk hadi kahvaltıya gidelim diyordu hemen ve ben bir sorun olduğunu düşünüp kendisine açık açık hep bir bahanen var sorun mu var anlamıyorum gibi bir çıkış yapınca ağlamaya başladı kendisinde hpv varmış... geneldeKendisi cinsellige karşı birisi değil zaten 29 yaşında ama bu kadar dip dibe olup bunu yaşamamak zaten tuhaf gelmişti. Napicam bilmiyorum.. Çamaşırını hiç çıkarmadı yanımda, bana da çamaşırım yokken vs dokunmadı hiç zaten hep yakınlaşmaktan kaçtı. Çok seviyorum napicam bilmiyorum.. Bir arkadaşı doktor ona göstermiş bağışıklık ilaçları kullanıyormuş ama yaktırmaya gitmeye vs çekiniyor bana zaman ver dedi anlamadım. Kabul edemiyorum birkaç aydır bu şekilde çok mutsuzum sana zarar veremezdim ama söylemekte çok zordu dedi iki saat ağladı ben de ağladım.. Napicam bilmiyorum yorumlarınızı bekliyorum.Siz olsanız ayrılır miydiniz ? Ayrılmak istersen anlarım dedi ama asla bu konuda onu soru sormamı vs istemiyor hazmetmeye çalışıyormuş.
Ya ben çok safım, sizden önce bir uye daha şunu söyleyene kadar Aids olup Hpv deme ihtimali aklıma gelmemişti ama bu kadar ağlaması falan büyük ihtimal aids bence de.Hpv olsa tedavisini olur yoluna devam eder. Başka birşey olmasın?
Aidise siğil eşlik ediyor mu, bunu bilmiyorum bakYa ben çok safım, sizden önce bir uye daha şunu söyleyene kadar Aids olup Hpv deme ihtimali aklıma gelmemişti ama bu kadar ağlaması falan büyük ihtimal aids bence de.
Siğilleri yeni okudum, benim de fikrim yok açıkçası.Aidise siğil eşlik ediyor mu, bunu bilmiyorum bak
Ya ben çok safım, sizden önce bir uye daha şunu söyleyene kadar Aids olup Hpv deme ihtimali aklıma gelmemişti ama bu kadar ağlaması falan büyük ihtimal aids bence de.
tedbirsizlik vs yazan hanımlar için yazıyorum. kondom maalesef hpv'ye karşı tam koruma sağlamıyor. tedbirini almış olsa bu hastalığa yakalanmış olabilir.