Erkek arkadaşımla birkaç aydır süren bir ilişkim var, hafta içi evlerimiz uzak işten de 6 gibi çıktığımız ve yorgun olduğumuz icin cuma akşamından genelde buluşuyoruz cuma aksami bir şeyler yiyoruz içiyoruz beni evime bırakıp kendi de evine gidiyor, cumartesi de sabahtan buluşuyoruz ancak beni yaklaşık 2 ay evine çağırmadı cinsellikte konuşmadı, zamana bırakmayı birbirimizi daha iyi tanımak istediğimizi ve kibar olduğunu vs düşünüyordum kendisi tek yaşıyor. Bir ay önce geç saate kaldık ben biraz da akollluydum onda kaldım ama uyuduk bu durumdan sonra cumartesi akşamları genelde dışarıda alkol de aldığımız icin onda kalmaya başladım ama mesela kalkalım mi diyordum yok daha duralım diyordu eve gidince de yorgunum diye yol boyu söyleniyordu ve eve girince uyuyorduk. Opusme falan oluyordu sadece devamı yok, veya bana sarhossun vs hep bahane buluyordu ya da midesinin agridigini. Ki kendisi daha önce 3 sevgilisiyle bir süre aynı evde yaşamış bir dönem yurt dışında vs yaşamış bir çok ilişkisi olan birisi.Pazar sabahta evde durmuyorduk hadi kahvaltıya gidelim diyordu hemen ve ben bir sorun olduğunu düşünüp kendisine açık açık hep bir bahanen var sorun mu var anlamıyorum gibi bir çıkış yapınca ağlamaya başladı kendisinde hpv varmış... geneldeKendisi cinsellige karşı birisi değil zaten 29 yaşında ama bu kadar dip dibe olup bunu yaşamamak zaten tuhaf gelmişti. Napicam bilmiyorum.. Çamaşırını hiç çıkarmadı yanımda, bana da çamaşırım yokken vs dokunmadı hiç zaten hep yakınlaşmaktan kaçtı. Çok seviyorum napicam bilmiyorum.. Bir arkadaşı doktor ona göstermiş bağışıklık ilaçları kullanıyormuş ama yaktırmaya gitmeye vs çekiniyor bana zaman ver dedi anlamadım. Kabul edemiyorum birkaç aydır bu şekilde çok mutsuzum sana zarar veremezdim ama söylemekte çok zordu dedi iki saat ağladı ben de ağladım.. Napicam bilmiyorum yorumlarınızı bekliyorum.

Siz olsanız ayrılır miydiniz ? Ayrılmak istersen anlarım dedi ama asla bu konuda onu soru sormamı vs istemiyor hazmetmeye çalışıyormuş.