• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimde rahatsız olduğum davranışlar.

Bence abartıyosun biraz,düşünceli davranmaya çalışırken seni sıkıyor gibi ama bence baskın olmaya çalışmasından filan değildir diye düşünüyorum sen sogumus olabilirsin davranısı o yuzden rahatsız ediyor olabilir

Merhaba kizlar. Son zamanlarda sevgilimle buluştuğumuz zamanlar beni rahatsız eden hareketlerini farkettim. Söylediğimde abartıyorsun dedi ama yine aynı şeyi yaptı son görüşmemizde..

Onda rahatsız olduğum nokta ise şu, bu adam her şeyime kendi karar veriyor!!

Yani örnekle açıklayacak olursam misal oturuyoruz, kendine katarken benim yemeğime de tutup tuz katıyor. Kac kere dedim bak benim damak zevkim farklı diye. En son bıraktı biraz o davranışını. Onun dışında mesela döner alırız satıcı soğan olsun mu der, beyefendinin bana sormak gibi bir dusuncesi yook olsun diyor ben taa yerken sogan koydurduğunu farkediyorum ki sevmem de o şekilde soğan.

Basit gibi görünüyor esasında ama beni kisitliyor olmasi düşüncesi o kadar korkunç ki. Benim yerime karar vermesi bunu istemesi bile beni çileden çıkartır. (Aşağılık kompleksi diye düşünmeyin, yapım bu) Ben onu tum ataerkil düşüncelerden uzak kendini yetiştirmiş kültürlü biri diye sevdim.

Neyse bu düşüncelerimi söylediğimde abartiyorsun tabiki yok oyle bisey dedi ama uzun gozlemlerim sonucu vardığım bi kanı bu.

Sizce abartiyor muyum?
Abartmıyorsun.Sosyal davranışlarında bencil,düşüncesiz ve kaba.Yapacağın çok basit.Sana sormadan yaptığı şeylerde tepki olarak yemeyeceksin.Soğan mı var içinde,bu soğanlı ben yiyemeyeceğim diyeceksin.Tuz mu koydu.Bu çok tuzlu yiyeemeyeceğim diyeceksin.

[QUO TE="Sephoraa, post: 41119414, member: 144822"]Sadece bu anlattıklarınsa abartıyorsun gibi. Başka şeyler varsa dökül de ona göre yorum yapalım.
Yani biçok ornegi var hepsi aklima gelmiyor ama benim icin bir diger sorun mesela giysilerimi bile alirken beni etkiledigini düşünüyorum çünkü ne zaman onunla alışverişe gitsek onun tarzina uygun şeyler aldığımı görüyorum. Cok cabuk karar verebilen biri. bu sana çok yakışır diye diye kendim begenmedigim seyleri aldirabiliyor bazen. En son bunu yaptığında almadim çünkü hic begenmemistim gercekten, ona da cok pahali diye almiyorum zaten cok hosuma gitmiyor demiştim 1 hafta sonra hediye almis o gömleği :KK43: düşüncesi guzel ama bana benim begenmeme hakkim yok gibi hissettirmese[/QUOTE]
Bu çok pahalı demek yerine,ben bunu beğenmedim demeyi bilmelisin.Sen de biraz özgüven eksikliği var ve o da bunu iyi kullanıyor.Karşındakinin herşeyine evet dersen,kişiliğini kaybedersin.

Aynen öyle sana batıyor. Ve bu iliskiyi senin tarafinda. finishe götürur buraya yaziyorum

Back
X