• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilimden ayrıldım çok pişmanım :(

söz vermiştim ona ota çöpe ayrılmak yok diye ama yapamadım bilmiyorum :(

sadece "gitme, sensiz yapamam, ölürüm-biterim" demesi için ayrıldınız değil mi? aslında amacınız ayrılmak değildi, onu denemek istediniz ama tutmadı.. mesajlarınızdan anladığım bu oldu, yoksa bir insan hem ayrılıp hem de telefonunun ne kadar uzun süredir kapalı olduğuyla ilgilenmez.. çok merak ettim kaç yaşındasınız?

Canım ben de sevgilimle ilk zamanlarımda böyleydim.hiç bir şey yokken terkederdim,beni ne kadar sevdiğini göreyim isterdim,şımartılmak isterdim.

Bir gün sevgilim ne dediysem benimle barışmadı ilk kez bir hafta kadar uzun süre ayrı kaldık.Benim burnum fena sürttü tabi.

Bence sen de artık bu huyunu bırak.Erkekler bir yerden sonra gurur yapıp inada bindiriyorlar çünkü.Bir yolunu bul ulaş sevgiline,annesini mi ararsın evini mi kardeşini mi bilemem artık.Ama araya zaman girmeden ulaş özür dile.Yoksa düşünüp düşünüp kurar ve senden soğur sevgilin.

Bir daha da böyle bir şey yapma bence.

bu sabah kalktım içimde aynı sıkıntı tuhaf tuhaf rüyalar bazen haksızlık ettiğimi düşünüyorum ama
anlıyorum seni kısaca

simdi barıssak, sanki barısalım desem eski sevgilim dönmeyecek kötü biri olacak gibime geliyor :(

sadece "gitme, sensiz yapamam, ölürüm-biterim" demesi için ayrıldınız değil mi? aslında amacınız ayrılmak değildi, onu denemek istediniz ama tutmadı.. mesajlarınızdan anladığım bu oldu, yoksa bir insan hem ayrılıp hem de telefonunun ne kadar uzun süredir kapalı olduğuyla ilgilenmez.. çok merak ettim kaç yaşındasınız?

hayır öyle olmadı içimden bi şey ayrılmamı istedi çünkü zaten biliyorum o yalvarmaz gitme demez. 18 yasındayım

Canım ben de sevgilimle ilk zamanlarımda böyleydim.hiç bir şey yokken terkederdim,beni ne kadar sevdiğini göreyim isterdim,şımartılmak isterdim.

Bir gün sevgilim ne dediysem benimle barışmadı ilk kez bir hafta kadar uzun süre ayrı kaldık.Benim burnum fena sürttü tabi.

Bence sen de artık bu huyunu bırak.Erkekler bir yerden sonra gurur yapıp inada bindiriyorlar çünkü.Bir yolunu bul ulaş sevgiline,annesini mi ararsın evini mi kardeşini mi bilemem artık.Ama araya zaman girmeden ulaş özür dile.Yoksa düşünüp düşünüp kurar ve senden soğur sevgilin.

Bir daha da böyle bir şey yapma bence.

öyle dedi bugun erkekler nazı sevmez falan sacmaladı bi şeyler

simdi barıssak, sanki barısalım desem eski sevgilim dönmeyecek kötü biri olacak gibime geliyor :(

erkek arkadaşımda sürekli ayrılıyo evet barışıyoruz hatta deli gibi yalvaran ben oluyorum genelde ama her geri dönüşte bişeyler daha azalıyo hissediyorum sana tavsiyem sık sık ayrılma

bende ilişkide hiç ayrılmam aksine erkek arkadaşım ota çöpe ayrılır
o yüzden bende daraldım içim daraldı git gide mahvolduğumu ve içimin soğuduğunu hissediyorum evet seviyorum ama içim bomboş

offff off keşke o ayrılsaymış hem pişmanlık olmazdı belkide :(

hiçbir sebep yokken ayrılmamalıydın canım:50: bence özür dile kendini affettir.eger duygularında problem varsa sevmedgını falan dusunuyorsan bılmem ama.daha fazla pişman olma bence.

Back
X