• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimden ayrıldım nasıl toparlanıcam?

aseldngl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2025
6
0
1
25
Son zamanlar bir değişik oldu ailevi problemleri vardı zaten bunalıma girdi instagramda beğendikleri hep o yöndeydi işte babam yok annem yok vs gibi şeyler. Bunu bana yansıtmaya başladı artık tahammülü kalmadı hiçbir şeye. Dün kavga ettik yine boş bi sebepten sonra ben yoruldum artık gibi şeyler yazdım o da memnun değilsin ayrıl o zaman dedi ben yine ayrılmadım. Bu zamana kadar çok fedakarlık yaptım cebinde beş kuruşu yoktu evlenme hayali kuruyorduk beraber alırız eşyaları dedim herşeyine okeydim. Beni aldatma gibi bir şeyi olamaz watsabı konumu instası herşeyi bende vardı biliyorum biraz toksikti ilişkimiz ama beni sevdiğinden emindim taki bugüne kadar. Ben dayanamayıp ayrıldım sürekli çabalamaktan yoruldum. O da hiç itiraz etmedi uzun paragraf yazdım sadece hoşçakal sende yazdı. Sövdüm sonra bela okudum amin yazdı o kadar:) Ben napıcam bilmiyorum bu
zamana kadar sevmemişmi? Canım çok yanıyor evde bana aldığı hediyeler koca ayılar var geri vereyimmi sizce?

Ne yapmasını bekliyordunuz ?
Efendi gibi tamam demiş
Peşinizden koşup beni bırakamazsın falan deyip kapınıza mı dayansaydı ?
Hediyeler de siz de kalsın tabiki zamanı gelince zaten siz kendiniz atacaksınız :)

Ne yapmasını bekliyordunuz ?
Efendi gibi tamam demiş
Peşinizden koşup beni bırakamazsın falan deyip kapınıza mı dayansaydı ?
Hediyeler de siz de kalsın tabiki zamanı gelince zaten siz kendiniz atacaksınız :)
Suçlu olan o en azından bu kadar kolay pes etmeseydi seven insan çabalardı ben onun yüzünden ayrıldım

Son zamanlar bir değişik oldu ailevi problemleri vardı zaten bunalıma girdi instagramda beğendikleri hep o yöndeydi işte babam yok annem yok vs gibi şeyler. Bunu bana yansıtmaya başladı artık tahammülü kalmadı hiçbir şeye. Dün kavga ettik yine boş bi sebepten sonra ben yoruldum artık gibi şeyler yazdım o da memnun değilsin ayrıl o zaman dedi ben yine ayrılmadım. Bu zamana kadar çok fedakarlık yaptım cebinde beş kuruşu yoktu evlenme hayali kuruyorduk beraber alırız eşyaları dedim herşeyine okeydim. Beni aldatma gibi bir şeyi olamaz watsabı konumu instası herşeyi bende vardı biliyorum biraz toksikti ilişkimiz ama beni sevdiğinden emindim taki bugüne kadar. Ben dayanamayıp ayrıldım sürekli çabalamaktan yoruldum. O da hiç itiraz etmedi uzun paragraf yazdım sadece hoşçakal sende yazdı. Sövdüm sonra bela okudum amin yazdı o kadar:) Ben napıcam bilmiyorum bu
zamana kadar sevmemişmi? Canım çok yanıyor evde bana aldığı hediyeler koca ayılar var geri vereyimmi sizce?
Toksik toksik devam etmek istemişsiniz aslında ama adam allahtan sizin kadar toksik çıkmamış.yoksa ömür boyu toksik bir ilişkiye mahkum olacaktınız.

Hediye geri vermek hadi beni ikna et iletişim devam etsin demektir zaten uzun yazmışsınız dur gitme dememiş beddua etmişsin kaale alıp karşılık bile vermemiş kabullen artık ve bence bir daha hiçbir ilişkinde bu kadar verici ya da aza razı olan biri olma değer görmezsin

25 yaşındasın bilmelisin ki aile sorununu sana yansıtanla tuvalete bile gidilmez . Tuvaletten bi çıkarsın; kapıda yok ve şöyle bir mesaj atmış " bak ben zaten zorluklarla savaşıyorum birde seni düşünmek beni çok yoruyor . Ailevi sorunlarım olmasa biliyorsun herşey çok güzel olacaktı ama gücüm yok. Seni hiç unutmayacağım beni her zaman arayabilirsin."

Back
X