Sevgilimden ayrıldım. O da sevgilisinden ayrılmış.

• Konu Sahibi Konu Sahibi Eylül Çiçeği
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
denenmisi deneme

zaten sevse onca acilar cektirip bir de baskasiyla beraber olmazdi. simdi yalnizliktan sana geliyor belki de. sen ona senin cepte oldugunu hissettirirsen ilk firsatta bunu burnundan getirecektir ve kacinilmaz son daha fazla aci cekeceksin

peki nasıl dawranim sizce yane KoLo nun dediği gibi takmıomuş gibimi görünim yoksa gayet mutluymuş gibi mi görünüm nasıl dawranim

cnm sevdıne emın mısın kac aydrı ayrısınız senı bırakıp gıtmıs o kadar acı cekdırmıs o olmadıgı zaman kendını nasıl topladın o senı bırakdı dıye hırs yaptın belkide sevmıyorsun ama sevdını sanıyorsun olamaz mı?

cnm sevdıne emın mısın kac aydrı ayrısınız senı bırakıp gıtmıs o kadar acı cekdırmıs o olmadıgı zaman kendını nasıl topladın o senı bırakdı dıye hırs yaptın belkide sevmıyorsun ama sevdını sanıyorsun olamaz mı?

9 aydır ayrıyız ve ben o zaman zarfında kimseyle çıkmadım her gece başımı yastığa koydugumda hıçkırarak agladım halada farklı deilim başkasıyla olmuo bişiler eksik sankim:( kimse bana onun baktıgı gibi bakmıo gibi görüorum canım yanıo yüreğim acıo gözlerim yaşarıo tarif edlmez bişi bu sence bu aşk deilde ne :(:(:(:(:(:(

9 aydır ayrıyız ve ben o zaman zarfında kimseyle çıkmadım her gece başımı yastığa koydugumda hıçkırarak agladım halada farklı deilim başkasıyla olmuo bişiler eksik sankim:( kimse bana onun baktıgı gibi bakmıo gibi görüorum canım yanıo yüreğim acıo gözlerim yaşarıo tarif edlmez bişi bu sence bu aşk deilde ne :(:(:(:(:(:(

cnm bence hıç uzme kendını. bişeyler olcaksa olur zaten. ama kendını kaptırma uğraşsın çabalasın bıraz senın ıçın he yapmıyosa çok basıt çıkarcaksın bi şekilde hayatından başka çaren yok. benımde hemen hemen o kadar oldu ayrılalı ve senın durumundayım. ilk galıba senın için ve unutulmuyo ne kadar acı çekersen çek sılemıyosun olamıyo malesef. kımse onun gıbı olmuyo,bakmıyo,dokunmuyo ama aynı zamanda kımsede onun kadar uzmuyo senı. evet belkı kotu şeyler yaşamış olabılırsınız ama herkes 2. bı şansı hakeder bence ama eğer bı şans daha verırsende tabıkı herşeye hazırlıklı ol

ayrıca olmuyosada salla gıtsın bılıyorum söylemesı kolay ama.. daha yaşın küçük önüne öyle insanlar çıkacak kı senı seven değer veren hiç üzme kendını

Yeni geLişmeLer oLdu:( yha size bu mesajı attıktan sonraki akşam bana dediki yarın teyzemin kızını hava alanına bırakıcam sizin tarafa geçicem dedi bişey demedim sabah msn e girdim anlık ileti atmış seni her zamanki yerimizde her zamanki saatimizde bekliorum telefon numaram şu gelemezsen haber ver ama gel yazmış:S bende sırf ayakta dimdik oldugumu göstermek içinm onsuzda mutsuz oldugumu göstermek için gittim gelmedi:(:(:( sms attımGENE GEÇ KALDIN KEYFİN BİLİR BUNDAN SONRA HİÇ GELME die beni aradı dedi haber wericektim tel numaranı bilmiyordum kusura bakmıyorsun degilmi dedi:S bende gayet mutlu bi tawırla yok yok ne kusuru hoşçakal dedim kapadım:( otobübüse binerken sms attı çok özür dilediğini üzgün oldugunu yazmış böyle olmasını istemezdim falan bende telefonumu kapadım msn e girmiyorum en iisi ortalıktan kaybolmak benim yaşadığımı bile bilmesin yeter artık bu son aldanışımdı allaha haval ediyorum allahım herşeyi görüyorsenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

Yeni geLişmeLer oLdu:( yha size bu mesajı attıktan sonraki akşam bana dediki yarın teyzemin kızını hava alanına bırakıcam sizin tarafa geçicem dedi bişey demedim sabah msn e girdim anlık ileti atmış seni her zamanki yerimizde her zamanki saatimizde bekliorum telefon numaram şu gelemezsen haber ver ama gel yazmış:S bende sırf ayakta dimdik oldugumu göstermek içinm onsuzda mutsuz oldugumu göstermek için gittim gelmedi:(:(:( sms attımGENE GEÇ KALDIN KEYFİN BİLİR BUNDAN SONRA HİÇ GELME die beni aradı dedi haber wericektim tel numaranı bilmiyordum kusura bakmıyorsun degilmi dedi:S bende gayet mutlu bi tawırla yok yok ne kusuru hoşçakal dedim kapadım:( otobübüse binerken sms attı çok özür dilediğini üzgün oldugunu yazmış böyle olmasını istemezdim falan bende telefonumu kapadım msn e girmiyorum en iisi ortalıktan kaybolmak benim yaşadığımı bile bilmesin yeter artık bu son aldanışımdı allaha haval ediyorum allahım herşeyi görüyorsenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

hay allahım ya yaptığına bak. hem çağır sonrada gelme. sil gıtsın cnm ya hıç uğraşmaya değmez böyle bı ınsan!! için

benneyaptımkisenağlama Yha ben milli piyango idaresi değilimki her defasında ona şans verim bak pazar gününden beri yani o günden beri msn e girmeim telim kapalı bi email atmamış ortadan kayboldum resmen yedi yabancı email attı nerelerdesin diyerek ondan haber yok :( bende babaannemin yanına gidicem zaten ortadan kaybolmuşken tam olayım:( bir süre herşeyden uzak kalmak en iyisi sanırım senağlama

aldatıldın ve hala seni sevip sevmediğini öğrenmek istiyorsun ilginççç...

Ah arkadasım beni dinlemedinki. Keşke qitmeseydin qittinde ne oldu aqırdan al biraz ya. Yüz verme konuşma seviyosa zaten bırakmaz peşini .

kol bikere kangren olmuşsa kesip atacaksın bence başka çaresi yok üzülen yine sen olursun çünkü.kendimden biliyorum ben o kolu birtürlü kesemedim çünkü

canım neden 'eski' erkek arkadaşını
anlamaya ve ona güvenmeye çalışıosunki anlamıyorum.
denenmiş denenirmi?
unutma yaptıkları yapacaklarının teminatıdır.
birdaha iyica düşün.

Ya ama qaliba seviyorsun Eylül Çiçeği. Onun için bukadar konusuyorum. Unutmak keşke demek cok zor cünkü.

Ewet öyLe be KoLo Unutucam DemekLe oLmuyor oLsaydı ben çoktan unutmuş wede biriyle çıkıyor olurdum:teselli:

Cnm erkekler hep böyle işde ellerinden kaçirdiklari an değerleniyoruz bizler..sen şu an onunla birlikde olmadiğin için ilgileniyor seninle bu kadar ve eğer kişiliğinden taviz verirsen taviz tavizi doğurur...kaçanda herzaman kovalanir..

Back
X