Sevgilimden ayrılıp mantık evliliği mi yapmalıyım kızlar ?? Okuyun lütfen :((((..((

hayalet06

Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2013
584
43
18
35
Kütahya
MERHABA ,yENi üye oldum ..derdi olan herkesle art niyet beslemeden yardım ettiğinizi mutlulukları hiç tanımadığınız insanlarda olsa paylaştığınızı gördüm ve çok sevdim bu siteyi..
Benim çıkmazda olduğum bir durumu var aslında..6 ay gibi saçma sapan bir birlikteliğim var..seviyor muyum evet seviyorum birlikte olduğum kişiyi..ama aramızda 600 km var..yani çok ama çok az görüşebiliyoruz sadece telde..6ay gibi kısa bir ilişki olduğu içinde güvenemiyorum çok fazla..aslnda baslarda çok güveniyordum sonra bir iki küçük yalanını yakaladım aslında yakalamadım sadece hissettim hani bi kadın hisseder ya öyle...mesela söylE yalanlar...işten çıkıyor 3 te bana 5'te cıkcam diyor halısahaya maça gidiyor sonra askım ben 5te çıktım maça gittim kızarsn diye söyleyemedim tarzında yalanlar..sonra telefonu kapalı oluyor 3-4 saat..İlgisi vs aslında çok iyi ama ailesiyle bir takım sorunlar yaşıyor bu aralar bu yüzden ihmal etmeye başladı beni Annemlerde sıkıştırıyor yaşın gelmeye başladı (24 yasındayım ) işin var okulun bitti istemeye gelenLeri değerlendir bir kere yasın geçerse seçici olursun asla beğenemezsin armudun sapı üzümün çöpü deme değerlendir gelenleri diyor..Hak veriyorum çünkü bu sevgilim sürekli ailemi göndercem tanıscaksınız diyor sonra bi bakıyorum yalan oluyor gelmiyor gitmiyor ailesi falan ..Bende BOŞA KÜREK Mİ ÇEKİYORUM acaba bu ilişkinn sonu yok die düşünüyorum

İŞ YERİME GELİP GİDEN MÜŞTERİLERİMİZDEN BİRİ BENDEN BARİZ BİR ŞEKİLDE HOSLANIYOR ..BENİ YEMEGE DAVET ETTİ CAY İÇMEYE VS..NUMARAM VAR ZATEN İŞ GEREĞİ..SÜREKLİ YAZIYOR WHATSAPP'TAN SANAYİDE DÜKKANI VAR İŞİ GAYET İYİ EVLERİ BİZE YAKIN..YANİ MAKUL BİR ÇOCUK DEĞER VERİYOR SÜREKLİ ARIYOR ..BEN ARABA ALMAK İSTİYORUM DEMİŞTİM BİR KEZ BU HAFTA SONU HADİ SANA ARABA BAKALIM DEDİ MESELA SÜREKLİ DEGER VERİYOR BANA BULUSMAK GÖRSMEK İSTİYOR..SEVGİLİMSE GEL yanıma özledim diyorum tamam diyor sonra annem hastalandı işten izin alamadım annemle babam boşanacak gibi vs diyip duruyor..Dün patladım en son...oyalayıp durma beni derdin ne amacın ne ayrılalım yeter dedim yok ayrılık kelimesini etme birdaha deyip susutuyor beni..KIZLAR YA NAPCAM BEN NE SEVGİLİMDEN AYRILABİLİYORUM NEDE O SANAYİCİ COCUGU SEVEBİLİYORUM..SADECE MANTIK İÇİN EVLENCEM EVLENRSEM SİZCE NE YAPMALIYIM ???????

Cnm sana şunu söyleyebilirimki ben severek evlendim baştan deliler gibi seviyosun bnmde eşim sevgiliyken hep gurbetteydi çalışıyodu 2 ayda bir izne geliyodu ama 24 saat telefonumuz açık kalırdı konuşmasak bile 2 senelik evliyiz o sevgi bitiyo yani ister istemez kötü alışkanlıkları var evlenince bırakır diyoruz ama oda yok ben senin yerinde olsam mantığımı kullanırım nede olsa az da olsa o cocuktan hoşlandıysan aşk sevgi gelecektir.Baştan yürümüyorsa dahada yürümez daha fazla çabalama derim

Evet çok teşekkürler.cevap verdiğiniz için.. .en azından sizin eşiniz evlilik için adım atmış..benim sevgilim 5 aydır gelicek ailem tanıscak annenlerle diyor ha bugün ha yarın..artık oyalandığımı düşünüyorum ( ( bir keresinde de sey dedi bilmiyorum bahane mi ama annemle babam boşanırsa ben utanıtım gelemem sizin eve annenlerin karsına ne dicem babam yok falan dedi bana bahane gibi geliyor artık.. :2:

24 yaş erken önce kariyerini oturt derim ne demek yaşın geldi ailelerin bu baskısı çok yanlış günümüzde artık evlilik yaşı geç oluyor sanki arkandan kovalayan varmış gibi ne bu acele önce hayatını oturt kariyerini ilerlet yarın evlensen boşanmayacağının garantisi varmı o zaman seni kariyerin kurtaracak. mantık evliliği yaparken de iyi düşün yarın öbür gün başkasına aşk duyarsan sıkıntı olabilir.

aslında evet ama sürekli istemeye gelenler vs oluyor ailesi iyi bildiğimiz güvendiğimiz aile falan filan..annemde kaçırma bu kısmetler gelir gelir bi anda kesilir..diye baskı yapıyor çok İYİ BİR ŞİRKETTE ÇALISIYORUM RABBİM DEVAMLILIĞINI SAĞLASIN AMA..3 YILDR İYİ BİR İŞİM VAR ÜNİVERSİTE MEZUNUYUM YANİ KARİYERİM suan sağlam ..ilerde nolur bilemem tabi ama..daha önce nişanlandım ayrıldım sevdiğim insandı ..annem diyor ki sevdigğin adamla nişanalandın(aldatıldım ayrıldım ) gördün mayası bozuk cıktı işin içine duygu girince toz pembe oluyor tanıyamıyorsun göürüc usulü en mantıklısı flan diyor ..acaba bir gün haklıydı annem dermiyim diye cok cok düşünüyorum

Demekkki evlilikten korkuyor cnm daha fazla üzme kendini yaşında çok erken daha iyileri çıkar karşına çalışıyormusun

Bence evliliği zamana bırak cnm herşey pat diye olcak diye birşey yok

Demekkki evlilikten korkuyor cnm daha fazla üzme kendini yaşında çok erken daha iyileri çıkar karşına çalışıyormusun

Evet evet çalışıyorum Canım..çok iyi bir işim var Şükürler olsun...Özel bir şirkette yönetici kadrosundayım..işim gayet iyi yani..SANırım korkuyor yada yalan söylüyor başka biri var hayatında bilmiyorum herseyden endişe eder oldum artık

sevdiğinle olmuyor diye hemen iyi biri diye başkasıyla evlenilmez ki hadi evlendin e bunun gece hali var malum işkence gibi gelir insana annen kendince haklı ama artık günümüzde böyle olmuyor bu işler dikkat etmek lazım. sen bir süre uzaklaş her şeyden imkanın varsa şöyle bir kaç gün tatile çık bir kendini dinle duygularını tart yanlış bir karar verme.

Aslında en mantıklısı bu...kendimle uzun zamandır bas basa kalmadım..herkes bi taraftan bir şeyler diyor ..Danısacağım kimsede yok danıştıklarım hep aynını söylüyor sevgilin seni oyalıyor inanma ona uzak dur falan...bende seviglime patlıyorum amacın ne söyle ayrıl benden ben naptım sana diye hayrkırdım dün..sessiz sessiz bekliyor beni sinirin geçsin ben seni seviyorum ayrılık kelimesini etme diyor...ama asla ne yasadıgım sehire gelme gayretini gösteriyor nede bir adım atıyor... :2:

öğle yemeğine gidiyorum kızlarrrr..1 saat sonra görebilcem yazdıklarınızı..öpüyorum sizleri..gelince okucam ..

öncelikle merhaba tatlım:) senin yazdıklarını okudukça çok tanıdık geldi,bir arkadasımın çook benzer bir durumu vardı.sonucu malum çocuk aslında ne seviyordu ne değer verıyordu.çok söyledık kıza ama nafile senın gibi sevdiğini sanıyordu.az çok insanın konusmasında anlasılır gercekten sevıp sevmedıgı sendekı sevgı değil bağlılık buda ınsanı felakete surukleyen bır durumdur,sevgilinin seninle bu kdr ilgilenmesi telde konusmanız bunlar tamamen senın ona karsı olan sevgi göstergenden dolayı egosu tatmın oluyor işine geliyor senınle olmak,benden baska sekılde yararlanmıyor neden ısıne gelsınkı dıye dusunebılırsın ancak durum boyle degıl malesef.. ınsanın duygularını tatmın etmesı herzaman en once gelir. kafan çok karışmış ve belli ki karar vermek gibi bir duruma düşmüşsün ama sevgi bu değil emin ol ki.. ne o çocugunki sevgi ne senınkı.. o eğer sevseydı senın gel ozledım demene gerek bıle kalmazdı haberın olmadan çıkar gelırdı... erkekler sevınce(gercekten sahıcı yurekten gelen sevgıden bahsedıyorum,egonun konustugu sevgı degıl) gözleri kararır herseyı goze alırlar.. ben bunu çok rahatlıkla soyleyebılıyrm cunku suan nısanlı oldugun ınsandan bılıyorum.. kendını bu adamla heba etme tatlım bırkaç gun acı cekersın belkı kı oda gecer.. sen sana deger verenle bır yola cık, her gun yenı bır bahane uyduranla değil cok pişman olursun sonra(Allah pışman etmesın hayat arkadası secımlerımızde cok kotu bır sey). dıger adamlada en az 6 ay görüş ama yavaştan al ilişkiyi hergun hersaat gorusme gıbı değilde daha aralıklı zamanla oturucaktır ılıskı zaten eger sana sen oldugun ıcın deger verıyor ve özveride bulunuyor ıse(fedakarlık demiyrm dıkkat edersen,o karsılık beklenılen br davranstır) o zaman kalbın sana zaten doğruyu gösterıcektır..
son olarak eger sımdıkı sevgılını sevıyor olsaydn kı sadece telde gorusmeyle sevgı olmaz sadece hoslantı ve bırının senı sevdıgını dusunerek mutlu olma hıssı o,değil dğer adamla evlenmeyı dusunmek sana olan ılgısınden dolayı rahatsz olurdun. Allah yardımcın olsun inşaAllah yardımım dokunur..

Canım bence önce şu ayağına bağ olan aklını kurcalayan adamdan kurtul...
Anlattıklarına göre o adamdan sana ne köy olur ne kasaba...
Ama bu adamdan ayrıldıktan sonra hemen karşına çıkan adamla evlenme planları yapma....
Evlilik için sadece mantık yeterli değil benim için...

CANımmÖncelikLe ALLAH RAZI OLSUN..YAZDIGIM HER SATIRA CEVAP VERMİSSİN ÇOK ÇOK SAĞOLL..ALLAH SENİ DE YALNIZ BIRAKMASIN İNSALLAH HİÇ BİR ZAMAN..ÇOK MUTLU ETTİ YAZDIKLARIN BENİ..EN AZINDAN SENİ ANLAYAN BİRİNİN OLDUGUNU BİLMEK BİLE İNSANIN YÜZünü güldürmeye yetiyor DoĞRuSu....evet belkide dedğin gibi aşk değil yasadığım hissetiğim duygu..eğer öyle olsaydı cidden asla aklımın ucundan bile geçmezdi başka biriyle olmak,tanışmak...ama karşı taraftan aldığım duygu ve davraışlara göre bu hale düştüm böylesi oldm..mesela bak saat 13:00 oldu beyefendi sevgilim denen hala uyanmadı bugün izinli hala yatıyor hergün böyle 1 -2 gibi uyanır arar beni markete sigara almaya gidiyorum der konusruz 10-15 dakka.sonra hadi görüşürüz işten ckınca beni ara der..gün içinde 1-2 kez daha arar naptıgımı öğrenip seni seviyorum der kapatr aksam ise sarjım yok takıyım der 3-4 saat her aksam kapalı olur sonra 22:00 gibi açar telefonunu yarım saat konusruuz..öyle bir ilişki bizimkisi..haykırışlarımızı gelmediği için üzüntülerimi hiçe sayıp bugün gelcem yarın gelcem diye öteleyip durur...Diğer yandan o sanayici çocuk iyi gibi 1 kez buluştuk dün sinirimden oda..buluştum yemek yedik birşeyler içtik ama mutlu değildim ck yannda ama o benim gözlerimn içine baktı durdu..28 yasında gayet ne istediğini bilen bana değe veren biri gibi...ailesi kapalı biri ben açığım ama ben acık biriyle evlenmek istiyorum gibi bir sey dedi laf arasında..dedğin gibi canım aceleye getirmicem kafamda iyice hesaplayıp öyle cıkıcam yola :2:

Evet tamda öyle AKLIMI KURCALAYN ADAM tamda bu tabir yakıştı ona canım !!! aklımı hep ne yapıcaz nolcak diye kurcalayıp duruyor..sonuçta hiç bi kız bi ilişkiye gönül eğlendirmek için çıkmaz ..herkes evlilik için başlar...erkekler öyle deildr ama..onlarda 2 ye ayrılıo evlilik eğlence modu...

Sabah oldu Dünden beri konuşmuyoruz..AZ önce aradım düşünün saat 15:00 oldu hala günaydın bile yok demedi aramadı falan...!!!! simdi aradım 15-20 dakka sonra görüşelim dedi kapattı BYE dedim istemez !!insanın sevgilisi böyle mi yapar ya illet ettim artık wala yeterin ya !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! keşke o sanayici çocuğa asık olabilsem yaa keskeee unutsam tekmeyı bassan su adi çocuğa off sinir oldum wala acaip :84:

aşk die bişi yoktur... rahatına bak mantık evliliği en iiyisi. ask bi yerden sonra geçim derdiyle ilişkiyi rezil ediyor geciyor yani eger varsa.

aşk die bişi yoktur... rahatına bak mantık evliliği en iiyisi. ask bi yerden sonra geçim derdiyle ilişkiyi rezil ediyor geciyor yani eger varsa.

haklısın aşk saman alevi gibi parlayıp geçiyor..Ben cidden yoruldum bu durumdan ya adam gibi şeffaf biri çıkmayacak mı karsıma..hep oyun hep yalan dolan...adama bak sevgilimiz diyoruz saat 15:00 olmuş sokağa cıkmıs bir kez bile aramıyor neymiş kontr yokmuş hadi ordan yalancı!!!!!!!!

Allah c.c senden de razı olsun tatlım:)) yardımcı olmakda beni çok mutlu ediyor inan ki.. bu insan senin gibi iyi niyetli birini inan ki çok üzer bazı şeyler tükenmiş ki sende bak sende dedin başkasıyla buluşmaya gitmişsin.. mutlu değilim demişsin çünkü vicdanın rahat bırakmıyordu muhtemelen bir ilişkin var ve sen o hep inandığın için şuan ki sevgiline ona yanlış yapar gibi hissetmene sebep olmuş. yavaş yavaş düşün tart hayat senin bir daha gelmiceksin,mutlu olmadığın seni azıcık bile olsa üzmekten çekinmeyen bir insana ömrünü heba etme, merhamet bazı insanlara yapılmaması gereken bir davranış.. Allah her zaman doğru karar vermeni nasip etsin,haberdar edersen sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…