haklısın aşk saman alevi gibi parlayıp geçiyor..Ben cidden yoruldum bu durumdan ya adam gibi şeffaf biri çıkmayacak mı karsıma..hep oyun hep yalan dolan...adama bak sevgilimiz diyoruz saat 15:00 olmuş sokağa cıkmıs bir kez bile aramıyor neymiş kontr yokmuş hadi ordan yalancı!!!!!!!!
Allah c.c senden de razı olsun tatlım:)) yardımcı olmakda beni çok mutlu ediyor inan ki.. bu insan senin gibi iyi niyetli birini inan ki çok üzerbazı şeyler tükenmiş ki sende bak sende dedin başkasıyla buluşmaya gitmişsin.. mutlu değilim demişsin çünkü vicdanın rahat bırakmıyordu muhtemelen bir ilişkin var ve sen o hep inandığın için şuan ki sevgiline ona yanlış yapar gibi hissetmene sebep olmuş. yavaş yavaş düşün tart hayat senin bir daha gelmiceksin,mutlu olmadığın seni azıcık bile olsa üzmekten çekinmeyen bir insana ömrünü heba etme, merhamet bazı insanlara yapılmaması gereken bir davranış.. Allah her zaman doğru karar vermeni nasip etsin,haberdar edersen sevinirim
Demekkki evlilikten korkuyor cnm daha fazla üzme kendini yaşında çok erken daha iyileri çıkar karşına çalışıyormusun
çoook sevindim tatlımm :)) kurtulmuşsun inan kicanımm cok sağoll..Dün aradım sevgilimi güya bugün gelicekti..gelmiceğinden okadar emindim ki hazırlanmadım bile ..Aradım yarın gelmiceksin demi boşuna kendini de benide oyalama Git istanbulda bi dünya dalga gecicek kız bulursun senin aradığın niyette dedim..oda ben seni seviyorum hikayeleri uydurdu..Sonra yeter dedim bir kez dürüst ol bir kez adam ol gururrlu ol !!! itiraf et senle vakit geçirdim de oynadım de de de de bişey de gurur olsun azıcık dedim.
TAMAM DEDİ İTİRAF EDİCEM SENİ ÇOK SEVİYORUM AMA EVLİLİKTEN KORKUYORUM !!!AYNEN BÖYLE DEDİ SENİ ÜZMEKTEN KORKUYORUM ...TAMAM DEDİM BENDE BU KADAR KIRK TAKLA ATIP MAYMUN OLMANA GEREK YOKTU SEN YOLUNA BEN YOLUMA SAKIN BENİ ARAYIP DAHA DA KENDİNİ KÜÇÜLTME DEDİM ...KAPATTIK AYRLDIM YANİ..BEYFENDİ EVLİLİKTEN KORKUYORMUŞCANIMMM ALLAH BENİ KORUDU ŞÜKÜRLER RABBİME !!İLGİLENDİĞİN İÇİN COK SAOL CANIM BENM GELİŞMELERİ YAZARIM YİNE ..İYKİ VARSINIZ
çoook sevindim tatlımm :)) kurtulmuşsun inan kiaramaya devam edicek büyük ihtimalle sakın taviz verme derim ben.. gaddar ol ki ona karşı yüz bulamasın mümkünse hattını değiştir,kendine saygın olsun bu adamla görüşmeyerek :) Allah çok daha GERÇEK adamlar çıkarıcak karşına sadece biraz zaman.. ve sabır..
EVETT KURTULDUMM :) inşallah canım yaa inşallah gerçek adamlar çıkar karsıma..çok korkar oldum erkeklerden evlilikten,,herseydenhttp://www.kadinlarkulubu.com/images/smilies/mafoldumben.gif
bence bu çocuktan sana ne eş ne yar olur..ipleri yak yol yakınken çok yeniyken.sanayici ye gelirsek..eğerki fiziki olarak hoş diyebiliyorsan en azından evlilik düşünmeden önce tanımaya çalış.bir bakarsın bir bardak çay içerken gözlerine baktığında için akar.bilemezsinki..kaybedecek zamanı sevgilinle kaybetmişsin zaten.bunda kaybedecek hiç birşeyin olmaz
]merhaba öncelikle o erkek arkdaşın seni tekrardan kesinlikle arayacaktır[/b]. Ama onun emin ol evlenmeye niyeti yok bir kere ayrıldığınız iyi olmuş. Ama başka bir ilişki için çok erken. En azından o sanayiici çocukla.çok da ümit vermeden uzaktan bir izle bakalım neyin nesiymiş derdi neymiş.acele etme sakin kararlar ver.evlilik işi kolay değil.malesef benimde uzun süren bir ilişkim var şükürler olsun ama evlilik lafı geçince bir kalıyorum resmen. Belki de benim gözü kara biri olmadığımdandır. Allah herşeyin en hayırlısı nasip etsin herkese
MERHABA ,yENi üye oldum ..derdi olan herkesle art niyet beslemeden yardım ettiğinizi mutlulukları hiç tanımadığınız insanlarda olsa paylaştığınızı gördüm ve çok sevdim bu siteyi..
Benim çıkmazda olduğum bir durumu var aslında..6 ay gibi saçma sapan bir birlikteliğim var..seviyor muyum evet seviyorum birlikte olduğum kişiyi..ama aramızda 600 km var..yani çok ama çok az görüşebiliyoruz sadece telde..6ay gibi kısa bir ilişki olduğu içinde güvenemiyorum çok fazla..aslnda baslarda çok güveniyordum sonra bir iki küçük yalanını yakaladım aslında yakalamadım sadece hissettim hani bi kadın hisseder ya öyle...mesela söylE yalanlar...işten çıkıyor 3 te bana 5'te cıkcam diyor halısahaya maça gidiyor sonra askım ben 5te çıktım maça gittim kızarsn diye söyleyemedim tarzında yalanlar..sonra telefonu kapalı oluyor 3-4 saat..İlgisi vs aslında çok iyi ama ailesiyle bir takım sorunlar yaşıyor bu aralar bu yüzden ihmal etmeye başladı beniAnnemlerde sıkıştırıyor yaşın gelmeye başladı (24 yasındayım ) işin var okulun bitti istemeye gelenLeri değerlendir bir kere yasın geçerse seçici olursun asla beğenemezsin armudun sapı üzümün çöpü deme değerlendir gelenleri diyor..Hak veriyorum çünkü bu sevgilim sürekli ailemi göndercem tanıscaksınız diyor sonra bi bakıyorum yalan oluyor gelmiyor gitmiyor ailesi falan ..Bende BOŞA KÜREK Mİ ÇEKİYORUM acaba bu ilişkinn sonu yok die düşünüyorum
İŞ YERİME GELİP GİDEN MÜŞTERİLERİMİZDEN BİRİ BENDEN BARİZ BİR ŞEKİLDE HOSLANIYOR ..BENİ YEMEGE DAVET ETTİ CAY İÇMEYE VS..NUMARAM VAR ZATEN İŞ GEREĞİ..SÜREKLİ YAZIYOR WHATSAPP'TAN SANAYİDE DÜKKANI VAR İŞİ GAYET İYİ EVLERİ BİZE YAKIN..YANİ MAKUL BİR ÇOCUK DEĞER VERİYOR SÜREKLİ ARIYOR ..BEN ARABA ALMAK İSTİYORUM DEMİŞTİM BİR KEZ BU HAFTA SONU HADİ SANA ARABA BAKALIM DEDİ MESELA SÜREKLİ DEGER VERİYOR BANA BULUSMAK GÖRSMEK İSTİYOR..SEVGİLİMSE GEL yanıma özledim diyorum tamam diyor sonra annem hastalandı işten izin alamadım annemle babam boşanacak gibi vs diyip duruyor..Dün patladım en son...oyalayıp durma beni derdin ne amacın ne ayrılalım yeter dedim yok ayrılık kelimesini etme birdaha deyip susutuyor beni..KIZLAR YA NAPCAM BEN NE SEVGİLİMDEN AYRILABİLİYORUM NEDE O SANAYİCİ COCUGU SEVEBİLİYORUM..SADECE MANTIK İÇİN EVLENCEM EVLENRSEMSİZCE NE YAPMALIYIM ???????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?