- 14 Ekim 2017
- 93
- 41
- 88
- Konu Sahibi Maraldeniz
-
haklısınız ama mesajda yazmasa aramasa da hayatımda olduğunu bilmek beni rahatlatıyor sankiYüreğiniz insan olduğunuz için sızlar elbette en kötüsünden dahi ayrılınca zil takıp oynanmıyor.
Bu hastalıklı bir hal alışkanlık filan olabilir sizin için. İlişki ilgiyle olur.haklısınız ama mesajda yazmasa aramasa da hayatımda olduğunu bilmek beni rahatlatıyor sanki
Merhaba ben sevgilimden ayrılmak istiyorum daha önce bir kez denedim ayrıldım her yerden sildim engelledim ama sonra dayanamadım yani o olmayınca yüreğim sızladı resmen hemen engelleri geri açtım ama onunla devam edemiyoruz yani aramızda bir iletişim kopukluğu var ve bu sorunu asla çözemiyoruz ne yapmaliyim ( dalga geçip hakaret edecekseniz lütfen yazmayın görüş bildirme mecburiyetiniz yok.)
ben yazmazsam yazmıyor ,aramak zaten yok, yüz yüze görüşmekte yok, engelleme sebebim hiç bir sekilde görmezsem kopabilirim sandimİletişim kopukluğu kısmını biraz açabilir misiniz? Ayrıldıktan sonra neden her yerden silip engellediniz orasını da hiç anlamadım
Ne zor oluyor ama o alışma kısmıBu aşk değil alışkanlık.
Varlığına alıştığınız gibi yokluğuna da alisacaksiniz
uzun süredir işsizim tek odak noktam tek mutluluğum o, olabilir o sebeplemerhaba. muhtemelen hayatınızda sevgilinizi odak yaptınız, ilginiz sevginiz enerjiniz diğer insanlardan çok ona bağlı. bu yüzden kopamıyor olabilir misiniz?
Sanırım yalnız kalmak istemiyorsunuz ama yanınızdada o olsun istemiyorsunuz sanırım başka bi alternatif iyi olur
ben yazmazsam yazmıyor ,aramak zaten yok, yüz yüze görüşmekte yok, engelleme sebebim hiç bir sekilde görmezsem kopabilirim sandim
uzun süredir işsizim tek odak noktam tek mutluluğum o, olabilir o sebeple
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?