Sevgilimden ayrılmak istiyorum ama istemiyorum :(

Maraldeniz

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2017
93
41
88
Merhaba ben sevgilimden ayrılmak istiyorum daha önce bir kez denedim ayrıldım her yerden sildim engelledim ama sonra dayanamadım yani o olmayınca yüreğim sızladı resmen hemen engelleri geri açtım ama onunla devam edemiyoruz yani aramızda bir iletişim kopukluğu var ve bu sorunu asla çözemiyoruz ne yapmaliyim ( dalga geçip hakaret edecekseniz lütfen yazmayın görüş bildirme mecburiyetiniz yok.)

Sanırım yalnız kalmak istemiyorsunuz ama yanınızdada o olsun istemiyorsunuz sanırım başka bi alternatif iyi olur

merhaba. muhtemelen hayatınızda sevgilinizi odak yaptınız, ilginiz sevginiz enerjiniz diğer insanlardan çok ona bağlı. bu yüzden kopamıyor olabilir misiniz?

İletişim kopukluğu kısmını biraz açabilir misiniz? Ayrıldıktan sonra neden her yerden silip engellediniz orasını da hiç anlamadım
ben yazmazsam yazmıyor ,aramak zaten yok, yüz yüze görüşmekte yok, engelleme sebebim hiç bir sekilde görmezsem kopabilirim sandim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…