Sevgilimden ayrılmak istiyorum ama istemiyorum :(

kibar ve düşünceli yorumunuza çok teşekkür ederim herkes sizin gibi iyi kalpli yorumlar yapmıyor
Bu durum herkesin başına en az 1 kere gelmiştir bence sadece herkes itiraf edecek/kabullenecek kadar cesur değil. İliskiler ilk yanlış da kestirilip atılamıyorsa yanlış kisi olduğunu bile bile devam ettiriliyorsa alışkanlık olmuştur. Aşkla alışkanlık bir arada da olabilir ayrı da olabilir ama sizinki alışkanlık bence. Eğer karşınızdakinin sizi sevdiğinden eminseniz bence iliskinize bir şans verin tekrar sevmeyi deneyin olmuyorsa da inceldiği yerden kopsum

Onunlada yapamıyorsun, onsuzda olamıyorsun. En vasat durum karşı taraf sizi bloke etmedigi sürece bu sekilde devam eder ..

Şimdi şöyle bazı insanlar vardır yalnızlığa dayanamaz. En kötü insan bile olsa yanımda biri olsun der ama onunla da yapamaz haliyle. Bu gelgit böyle sürer gider.

Madem ilişkiniz yürümüyor ayrılır o alışkanlıkların verdiği sancılı sürecin bitmesini beklersiniz. Bunun doğrusu budur. Yalnızlıkla başetmeyi öğrenin gerisi gelir

Zamanla alışıyor insan. Belki üç ay belki iki yıl sürer bilemiyoruz.

ben yazmazsam yazmıyor ,aramak zaten yok, yüz yüze görüşmekte yok, engelleme sebebim hiç bir sekilde görmezsem kopabilirim sandim
Kaç gün sonra geri açtınız engelini ? Ne yazık ki öyle çok kısa bir sürede unutulmuyor.Acınızı çiğneyip yutup sindirmeniz gerekiyor.Bu da öyle 4-5 günde olacak şey değil.Karşınızdaki kişi sizi ne arıyor ne soruyor ne görüşmek istiyor üstelik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…