- 14 Ekim 2017
- 93
- 41
- 88
- Konu Sahibi Maraldeniz
-
inşallah Allah herkesi iyilere karıştırsındilerim kendi kendimizi bir şekilde mutlu etmenin yolunu buluruz. ben de bazen mutluluğu başkalarında arıyorum adıyorum. eğer karşınızda sizi dinleyip anlayacak değer verip uygulayacak biri varsa konuşun bence.
örneğin mesajlaşirken aşk sevgilim vs bu kelimeleri kullaniyor ve daha önce ayrilmak istediğimde hayır seni bırakmam demişti ama benden yararlanıldığı bir durum yok zaten yüz yüzeyi birak mesajla bile günde 5 kez konuşuyoruz. neden devam ettiriyor olabilirİlişki yaşadığınıza emin misiniz? Daha doğrusu iki taraflı değil gibi duruyor yaşadığınız ilişki
yani açıkçası onun hayatımda olduğunu bilmem bile beni rahatlatiyor karnimda kelebekler uçuşuyor deriz aynı öyle oluyorum çok mutlu oluyorum ama bi yandan da böyle uzuyorBu iliskinin sizin icin özelligi ne?
örneğin mesajlaşirken aşk sevgilim vs bu kelimeleri kullaniyor ve daha önce ayrilmak istediğimde hayır seni bırakmam demişti ama benden yararlanıldığı bir durum yok zaten yüz yüzeyi birak mesajla bile günde 5 kez konuşuyoruz. neden devam ettiriyor olabilir
görüştük elbette çok kez ama şöyle bir durum var o askeri personel örneğin iki gündür evdeymiş görevli değilmiş ve bana haber bile vermedi görüşelim demedi ayda bir kere belki görüşüyoruz resmen.Hiç mi yüz yüze görüşmediniz?
biliyorum kendime haksızlık yapıyorum ama ondan kopma düşüncesi beni çok uzuyor.Şu halde iyilik değil, kötülük yapıyorsunuz.
Evet farklı birini hayatınıza alınca anlarsınız gerçekten şu anki sevgilinizi mi seviyorsunuz yoksa yalnızlıkla mı sorununuz var. Ayrıldıktan sonra farklı biri diyorum yaniyani farkli birisi mi
teşekkür ederimEvet farklı birini hayatınıza alınca anlarsınız gerçekten şu anki sevgilinizi mi seviyorsunuz yoksa yalnızlıkla mı sorununuz var. Ayrıldıktan sonra farklı biri diyorum yani
ondan ayrilamiyorum ki başkasiyla başlayayimYalniz kalmak ya da boslukta olmak korkusundan belki de bu durum. Su an hayatinda baska biri olsa idi bunu coktan bitirirdin.
Sanki haksızlığı ona yapıyorsunuz.biliyorum kendime haksızlık yapıyorum ama ondan kopma düşüncesi beni çok uzuyor.
hayırilk ilişkiniz mi?
ona ne gibi bi haksızlık yapıyorum acabaSanki haksızlığı ona yapıyorsunuz.
Aliskanlik olmus sanki asktan cok aliskanlikhaklısınız ama mesajda yazmasa aramasa da hayatımda olduğunu bilmek beni rahatlatıyor sanki
kibar ve düşünceli yorumunuza çok teşekkür ederim herkes sizin gibi iyi kalpli yorumlar yapmıyorOlabilir insansiniz sonuçta duygulariniz var. Alışkanlığa mı dönüştü fiziksel olarak çekici gelmiyor mu onsuz daha mı mutlu olacağınızı düşünüyorsunuz ? Bazen bir insana o kadar alışırız ki uzvumuz gibi olur. Nasıl vazgeçicez bilemeyiz. Kimse yokken o vardi olur. Ayrılmayı gerçekten istiyorsanız onu değil kendinizi engelleyin. Sosyal medyanizi kapatın numarasını silin hicbir yerden takip etmeyin. Kendiniz de sosyalleşin beraber yapamadiginiz şeyleri yapın
Sevildiğini sanıyor.ona ne gibi bi haksızlık yapıyorum acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?