Sevgilimden ayrılmalı mıyım?haksızlık mı yaptığım?

Kardeşim olsun oğlana çok üzüldüm, inşallah maddiyata değer vermeyen onu başkalarının eşleriyle kıyaslamayan biri ile tanışır çok mutlu olur :dua:

Insallah ya. Cocuk benim dairem var senin yok olayına girmiyor kızımızın hesabına bak 😂 şöyle insanlar güzel kişilerle karşılaşsın

E şu da var zengin adamı buldunuz diyelim sanki sizi isteyecek mi mesela?
Sanki biri var da sizi bekliyor garanti mi bulacağınız?
Ha zaten zengin oldugu icin kapılmış oluyorlar :D rakibin cokkkkk olur

2 yıllık ilişkim var,artık evliliğe doğru gidiyoruz yakında eve davet etmeyi düşünüyoruz ama bende bir isteksizlik oluşmaya başladı.Sürekli erkek arkadaşımı başkalarıyla kıyaslıyorum,kuzenlerimin ya da arkadaşlarımın eşleriyle.Onların işleri ve ya evleri ilişkileri hep bi kıyaslamaya girdim,asla böyle özelliklerim yoktu ama işler ciddiye binince boyle olmasya başladım.erkek arkadaşımın çok iyi bir işi yok birinin yanında çalışıyor asgari ücretin biraz üzerinde alıyor evi var o yüzden kira olmaz benimde mesleğim var çalışırım geçiniriz diye düşünüyordum takmıyordum hiç ,ama artık etraftakilerle kıyaslıyorum hep,çok güzel yönleri var anlayışlı çok ,beni sahiplenir değer verir,bazen ters oluyır özellikle haksızlık olunca bende bu ara üstüne gidiyorum iyice bunalttım onu.Birde kızkardeşim istanbula taşınıyor ataması oldu,bende onunla gitme isteği oluştu mesleğim var işe girerim beraber yaşarız daha güzel hayatım olur düşüncesi oluştu bende ,belki daha iyi biri çıkar karşıma diye düşünmeye başladım.son 2 aydır bu düşünceler yüzünden çok defa ayrılık eşiğine geldik saçma sebeplerle .sevgilimde senin kafanda bitirmek var bahane arıyorsun diyor ama ayrılık konuşması olunca beni inanılmaz bi üzüntü alıyor ondan başka kimseyi istemiyorum deli gibi aşığım gibi geliyor kıyamıyorum,hele bir keresinde ayrılma eşiğindeyken bana hüzünlü kederli bir bakışı vardı ki unutamıyorum o görüntüyü,acımasız buluyorum kendimi. ,öyle olunca ona sımsıkı sarılıp bırakmak istemiyorum boyle bir mutluluğu nasıl elimin tersiyle itiyorum diyorum kızıyorum kendime ama 3 4 gün sonra yine aynı düşüncelere dalıyorum,neden boyle oluyor bu durumu evlilik öncesi yaşayan var mı,ayrılmalı mıyım sizce ,pişman olur muyum ayrıldığıma yaşım 27 bu arada
Ayrılık söz konusu olunca seni üzüntü sarmasinin bir sebebi var. Oda daha iyi bir aday henüz elinde yok. Daha iyi adayı bulduğun an üzüntü falan kalmaz sende. Haksızlık yapiyorsun.ayril çocuktan oda yoluna baksin

2 yıllık ilişkim var,artık evliliğe doğru gidiyoruz yakında eve davet etmeyi düşünüyoruz ama bende bir isteksizlik oluşmaya başladı.Sürekli erkek arkadaşımı başkalarıyla kıyaslıyorum,kuzenlerimin ya da arkadaşlarımın eşleriyle.Onların işleri ve ya evleri ilişkileri hep bi kıyaslamaya girdim,asla böyle özelliklerim yoktu ama işler ciddiye binince boyle olmasya başladım.erkek arkadaşımın çok iyi bir işi yok birinin yanında çalışıyor asgari ücretin biraz üzerinde alıyor evi var o yüzden kira olmaz benimde mesleğim var çalışırım geçiniriz diye düşünüyordum takmıyordum hiç ,ama artık etraftakilerle kıyaslıyorum hep,çok güzel yönleri var anlayışlı çok ,beni sahiplenir değer verir,bazen ters oluyır özellikle haksızlık olunca bende bu ara üstüne gidiyorum iyice bunalttım onu.Birde kızkardeşim istanbula taşınıyor ataması oldu,bende onunla gitme isteği oluştu mesleğim var işe girerim beraber yaşarız daha güzel hayatım olur düşüncesi oluştu bende ,belki daha iyi biri çıkar karşıma diye düşünmeye başladım.son 2 aydır bu düşünceler yüzünden çok defa ayrılık eşiğine geldik saçma sebeplerle .sevgilimde senin kafanda bitirmek var bahane arıyorsun diyor ama ayrılık konuşması olunca beni inanılmaz bi üzüntü alıyor ondan başka kimseyi istemiyorum deli gibi aşığım gibi geliyor kıyamıyorum,hele bir keresinde ayrılma eşiğindeyken bana hüzünlü kederli bir bakışı vardı ki unutamıyorum o görüntüyü,acımasız buluyorum kendimi. ,öyle olunca ona sımsıkı sarılıp bırakmak istemiyorum boyle bir mutluluğu nasıl elimin tersiyle itiyorum diyorum kızıyorum kendime ama 3 4 gün sonra yine aynı düşüncelere dalıyorum,neden boyle oluyor bu durumu evlilik öncesi yaşayan var mı,ayrılmalı mıyım sizce ,pişman olur muyum ayrıldığıma yaşım 27 bu arada

Tamam korkuyorsun anlıyorum ama bu kıyaslamalar hiç bitmez ki. Ohooo ne hayatlar var yani bu işin sonu yok, kıyaslamanın. İyi düşünün derim.

Aza kanaat etmeyen çoğu bulamaz.kardeşinizin yanına gidip daha iyi bir hayat yaşayabileceksiniz ama evlendiğiniz adamla olmayacak öyle mi?

Aza kanaat etmeyen çoğu bulamaz.kardeşinizin yanına gidip daha iyi bir hayat yaşayabileceksiniz ama evlendiğiniz adamla olmayacak öyle mi?
İstanbul da yaşamak çok kolay sanki? Alınan paranın yarısından fazlası yol ihtiyaca gidiyor ev araba almak hakgetire. Sizi nasıl kandırıyorlar burda yaşamak için anlamadım

Canım insan gerçekten kendisine değer veren biri ile evlenmek istiyor. Misal ben ve ilk eşim aynı mesleğe sahiptik ama kafaların biri edirne ise diğeri kars o kadar uçurum var hayata bakış açımız çok farklı. Boşandık. Sonra bir eczacı ile görüştüm gerçekten çok sevdik birbirimizi ama özgüveni hiç yoktu ailesi beni istemedi karşı çıkamadı. Çok varlıklı olmasına, benden ayrıldığı için çok çok üzülmesine vs rağmen.Hala evlenmemiş 3 yıl geçti ara ara yokluyordu engelledim önünü kestim. Sonra bir doktorla görüştüm kısa idi o görücü usulü oldu acaba olabilir mi dedik baktım yok aşırı kompleksli, problemli ne yaptığı, ne istediği belli değil, çapkın. 2 ay sonra dedim böyle bir ilişki istemiyorum ayrıldım. Bu doktor biri ile evlendi 10. Ayında boşanma kararı aldılar. Dedim verilmiş sadakam varmış çok şükür. Sonra karşıma şu anki erkek arkadaşım çıktı o da benimle aynı meslekte evi var arabası var çok varlıklı değil yani. Ama huzurluyum. Çok aşık değilim o da bana değil ama birbirimizi seviyoruz. Demek istediğim o varlıklı kişilerle görüştükten sonra anladım ki yok her şey boş. Huzur olsun. Saygı sadakat olsun.

İstanbul a giderseniz en dolgun maaşlı, en yakışıklı, en iyi adamı bulacak mısınız? Sonu var mı "iyinin"?
Soğumuşsunuz sevgilinizden. Ayrılık fikrini bile onu üzmemek için uygulamıyorsunuz, kendinizi değil.

Ayrıca o daha iyisi dediğiniz zengin adam evlendikten sonra da çıkabilir karşınıza, o zaman ne yapacaksınız? Boşanacak mısınız, aldatacak mısınız, kafanızı duvarlara mı vuracaksınız? Bu kafayla olacağı üçünden biri. Kesinlikle sevmiyorsunuz. Bırakın gitsin mutlu olsun adamcağız. Sizinle onu derin bir mutsuzluk bekliyor.
Ya da zengin ve yakışıklı biri ile evlense ve adam çok cimri ve çapkın çıksa. Eskiyi mumla aramak da var.

Hiiç kendinizi kandırmayın. Hala aşık olduğunuza inandırmak istiyorsunuz kendinizi ama değilsiniz. Sevmiyorsunuz da. Bugün karşınıza zengin adam çıksa anında bırakırsınız sevgilinizi.
Tamam maddiyat önemlidir ama seven bir insan bu şekilde kıyaslama içinde olmaz, sevdiyseniz her türlü zorluğu beraber göğüslemeyi göze almışsınızdır. Ama sizin kafanızda daha iyi birini bulmak ya da bulamamak düşüncesi var, sevgilimle gelirimizi ve hayat kalitemizi beraber daha fazla arttırabilir miyiz düşüncesi değil. İlişkiniz tamamen maddi bir boyuta evrilmiş, beraber bir hayat arzunuz yok onunla.
Muhtemelen evlenince 10 katını düşüneceksiniz.
Siz ya daha iyisini bulamazsam diye devam ettiriyorsunuz ilişkinizi. Evlenip yazık etmeyin birbirinize.
Konu fake çıktı. Martta kocasından dert yanan konu açmış 😂😂

Back
X