- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir ömür kafanı taşlara vurup acı çekeceğine 3 5 ay acı çek.Merhaba arkadaşlar. 5 yıllık bir ilişkim var erkek arkadaşımla ilişkimizin ilk 2 yılı iyi geçti ama son iki yıldır baya zorlama gidiyoruz. Çok ilgisiz ve haftada 1 gün görüşüyoruz. Bana evlenme gibi bir niyeti olmadığını söyledi. Genel olarakta evlenmek istemiyor maddi durumu da pek iyi değil. Fazlasıyla sinirli ve kavga anında üstüme yürümeye kalkıyor kendini zor frenliyor. Birlikte tatile gitttik orda bir haftada 3 kere kavga ettik ben erken döndüm ama o tatiline devam ediyor. Ayrılmayı düşünüyorum ama emin değilim üzülmekten korkuyorum. Yaşım 29 ve evlenmekte istiyorum ama onunla evlensem yürümeyeceğini de biliyorum. Bıraksam 5 yıl daha bu şekilde devam edecek. Daha önce ayrılmıştık ve çok zor bir 3 ay geçirdim aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum ne yapmalıyım sizce. Bana karşı kavga dışında iyi seviyor biliyorum birbirimize bağımlıyız bir taraftan da zor durumdayım ne yapacağımı bilmiyorum.
Evet ayrılacağım ama şimdiden yüreğime bir sıkıntı çöktü nasıl atlatacağım bilmiyorum ama her şeyin hayırlısıBir ömür kafanı taşlara vurup acı çekeceğine 3 5 ay acı çek.
Daha evlenmeden üstüne yürüyor evlenseniz onun oldun diye dövecek heralde. Ve kavgalar çok bence.
Herkes kavga eder ama bunun sıklığı herşeyi belli ediyor. Sizi daha fazla oyalamasına izin vermeyin bence
Hayır henüzmsöylemedim zaten burda değil 15 gün sonra filan döner tatilden şaka gibi yalnız tatil yapıyor ama söyleyeceğim hazır hissedince
Zaten böyle olur. 5 yılın verdiği bi alışkanlık bu. Ama kendiniz için en doğru kararı verin. Daha iyi insanlar çıkar karşınıza allah yar ve yardımcın olsunEvet ayrılacağım ama şimdiden yüreğime bir sıkıntı çöktü nasıl atlatacağım bilmiyorum ama her şeyin hayırlısı
Bende bir kere birini çok sevdim çok acı çektim bir yıl kadar ama unutuluyormus buna inandım gerçekten bu hayatta yok yapamam olmuyor demiceksin aslında cünkü yapabiliyorsun ha evet zor olu to r ilk başlarda ızdırap gibi ama sonra eskisi gibi oluyorsun olay ne biliyor musun tamamen kafada bitirmek kafada bitirince kalp de buna inanıyor ve alışıyor emin olaiblrsin birde yasın 29 belki de o ilerde senden ayrılacaktı yada devam etseniz bile ne zaman evleneceğiniz mechul üstelik eskisi kadarda size değer vermiyor anladığım kadarıyla hayırlısı olsun hakkınızda çalışıyormusunuz böyle durumlarda birşeylerle ugrasmak ilgilenmek süreci kolay atlatmaya yarıyorKızlar sevgilimden ayrıldım alışma sürecindeyim bu süreçte neler önerirsiniz bana zor bir dönem benim için atlatabilir miyim
Evet çalışıorum ama yıllık izindeyim. Kafamda bitirdim aslında yalnız başına tatil yapmalar ve benimle artık eskisi gibi ilgilenmemesi soğuttu. Ayrılmakla doğru mu yaptım acaba diyorumBende bir kere birini çok sevdim çok acı çektim bir yıl kadar ama unutuluyormus buna inandım gerçekten bu hayatta yok yapamam olmuyor demiceksin aslında cünkü yapabiliyorsun ha evet zor olu to r ilk başlarda ızdırap gibi ama sonra eskisi gibi oluyorsun olay ne biliyor musun tamamen kafada bitirmek kafada bitirince kalp de buna inanıyor ve alışıyor emin olaiblrsin birde yasın 29 belki de o ilerde senden ayrılacaktı yada devam etseniz bile ne zaman evleneceğiniz mechul üstelik eskisi kadarda size değer vermiyor anladığım kadarıyla hayırlısı olsun hakkınızda çalışıyormusunuz böyle durumlarda birşeylerle ugrasmak ilgilenmek süreci kolay atlatmaya yarıyor
Evet çalışıorum ama yıllık izindeyim. Kafamda bitirdim aslında yalnız başına tatil yapmalar ve benimle artık eskisi gibi ilgilenmemesi soğuttu. Ayrılmakla doğru mu yaptım acaba diyorum