Ne güzel, Allah mutluluğunuzu daim etsin.Yooo hiç öyle bir his oluşmadı.
Aksine her gün daha çok sevdim kendisini.
Sonunda da kocam oldu çok şükür.
Sorunun bende olduğunu da düşünüyorum bazen. Tam olarak sevgilim için evet bu evleneceğim adam diyemiyorum seviyorum da halbuki :/bende seninle tıpatıp aynı durumdayımya bu tür şeylere heyecanımı kaybettim ya da tahammülsüz bi insanım. çok kararsızım.
Âmin inşallah.Ne güzel, Allah mutluluğunuzu daim etsin.
Of ya bende bir sorun var zaten bence. Kimseye tam anlamıyla bağlanamıyorum ben evlenemicem kimseyle galiba bu gidişle
İşte sorun da orda ya :/ bana iyi davranıyo bi kötülüğünü görmedim çok sadık, paylaşımcı, iyi..Âmin inşallah.
Doğru kişiyle karşılaşmamışsınız da ondan.
Sorunun bende olduğunu da düşünüyorum bazen. Tam olarak sevgilim için evet bu evleneceğim adam diyemiyorum seviyorum da halbuki :/
Of evet işte içime sinmiyor.. İnşallah doğru kararlar veririz..belki hayal ettiğimiz aşk bu değil. aslında artık kimsenin kimse için o kadarda ölüp bittiğini düşünmüyorum yani o efsane aşklara inanmıyorum. zaten kararsızlığımda bu yüzdennyine sanki bir şeyler eksikmiş hissinden kurtulamıyorum kesinlikle içime sinmiyor.
1 kere ayrıldık çok sürmeden barıştık evet de acaba bu aşktan mı yoksa alışkınlıktan mı :/Araniz her daim iyiyse bi sure sora oyle oluyor bazen
Mesela birkac atissaniz ayrilayazsaniz bakın nasıl tutusucak aşkınız
Regl dönemi canım kocamı boğasım geliyor, o dereceMerhaba kızlar
Benim 1 yıllık bir ilişkim var. Aslında aramız iyi genellikle. Bana olan ilgisini seviyorum, kendimi de seviyorum, ailesiyle de aram çok iyi. Tek derdim bazen öyle bir an geliyo Allahım durduk yerde ayrılmak istiyorum. Herşeyi batıyo. Ne biliyim çirkin geliyo gözüme, bi hareketini çok gıcık buluyorum. Kendi kendime diyorum ben bir ömür bu adamla yaşaya bilir miyim? Sanki evet onu seviyorum ama aşık değil gibiyim. 1 yıl sonra evlenmeyi de düşünüyoruz aslında o düşünüyo benim için erken çok tedirginim o yüzden. Ayrılsam elde tutulur bir sebep yok. Çok saçma. Size de böyle oluyo mu sevdiğini insandan arada sırada soğuma, duygularından emin olama?
Tatilden dolayı 3 aydır uzağız. Buluşmamıza az kaldı. Sanki zaman daraldıkça bu soğumalarım arttı anlamıyorum ki yaaR
Regl dönemi canım kocamı boğasım geliyor, o dereceonun dışında seviyorum tabi Bi dönem uzak kalın sevgilinizden, o dönem sizin emin olmanıza yarayacaktır.
Ya hayır seviyorum. Sevdiğimi biliyorum. Sadece biraz eksik sevgim birşeyler için. Ayrılmanın onu ne kadar üzeceğini de biliyorum. Hele ortada onun için bir sebep yokkenAyrılsam ortada sebep yok demişsiniz ama sebep var bence sevgilinizi sevmiyorsunuz.Ayrılmak için yeterli bir sebep bu.
Sevdiğinizi zannediyorsunuz sadece.Eğer gerçekten sevseydiniz bu tarz hislere kapılmazdınız.Hepimiz zaman zaman eşlerimize sinirlenebiliriz,bir tartışma anında soğuyabiliriz ama sonra geçer.Sizin durum farklı,ortada hiç sebep yokken böyle oluyor diyorsunuz.Bence sizde ki alışkanlık olmuş sadece.Onun ilgilisi ve varlığı hoşunuza gittiği için kopamıyorsunuz.Duygularınızdan emin olmadan evlilik olaylarına girmeyin.Bu tarz değişken duygularınız olduğu sürece karşı tarafı çok daha fazla üzersiniz.Ya hayır seviyorum. Sevdiğimi biliyorum. Sadece biraz eksik sevgim birşeyler için. Ayrılmanın onu ne kadar üzeceğini de biliyorum. Hele ortada onun için bir sebep yokken
O zaman yanına gidince 3gün ver kendine. Yine soğuksan yapacak bişey kalmaz. 3ay, az buz zaman değil. Uzaktan ilişki yürütmek zor.Tatilden dolayı 3 aydır uzağız. Buluşmamıza az kaldı. Sanki zaman daraldıkça bu soğumalarım arttı anlamıyorum ki yaa
Haklısınız.. Evlilik zaten korktuğum birşey bir de bu duygularla..Sevdiğinizi zannediyorsunuz sadece.Eğer gerçekten sevseydiniz bu tarz hislere kapılmazdınız.Hepimiz zaman zaman eşlerimize sinirlenebiliriz,bir tartışma anında soğuyabiliriz ama sonra geçer.Sizin durum farklı,ortada hiç sebep yokken böyle oluyor diyorsunuz.Bence sizde ki alışkanlık olmuş sadece.Onun ilgilisi ve varlığı hoşunuza gittiği için kopamıyorsunuz.Duygularınızdan emin olmadan evlilik olaylarına girmeyin.Bu tarz değişken duygularınız olduğu sürece karşı tarafı çok daha fazla üzersiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?