Sevgilimden bazen soğuyorum

derdivar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2015
10
6
1
34
Merhaba kızlar
Benim 1 yıllık bir ilişkim var. Aslında aramız iyi genellikle. Bana olan ilgisini seviyorum, kendimi de seviyorum, ailesiyle de aram çok iyi. Tek derdim bazen öyle bir an geliyo Allahım durduk yerde ayrılmak istiyorum. Herşeyi batıyo. Ne biliyim çirkin geliyo gözüme, bi hareketini çok gıcık buluyorum. Kendi kendime diyorum ben bir ömür bu adamla yaşaya bilir miyim? Sanki evet onu seviyorum ama aşık değil gibiyim. 1 yıl sonra evlenmeyi de düşünüyoruz aslında o düşünüyo benim için erken çok tedirginim o yüzden. Ayrılsam elde tutulur bir sebep yok. Çok saçma. Size de böyle oluyo mu sevdiğini insandan arada sırada soğuma, duygularından emin olama?

bende seninle tıpatıp aynı durumdayım ya bu tür şeylere heyecanımı kaybettim ya da tahammülsüz bi insanım. çok kararsızım.

Yooo hiç öyle bir his oluşmadı.
Aksine her gün daha çok sevdim kendisini.
Sonunda da kocam oldu çok şükür.
Ne güzel, Allah mutluluğunuzu daim etsin.
Of ya bende bir sorun var zaten bence. Kimseye tam anlamıyla bağlanamıyorum ben evlenemicem kimseyle galiba bu gidişle

bende seninle tıpatıp aynı durumdayım ya bu tür şeylere heyecanımı kaybettim ya da tahammülsüz bi insanım. çok kararsızım.
Sorunun bende olduğunu da düşünüyorum bazen. Tam olarak sevgilim için evet bu evleneceğim adam diyemiyorum seviyorum da halbuki :/

Âmin inşallah.
Doğru kişiyle karşılaşmamışsınız da ondan.
İşte sorun da orda ya :/ bana iyi davranıyo bi kötülüğünü görmedim çok sadık, paylaşımcı, iyi..
Ama gelgelelim yani bazen boşuna sevgiliymişim gibi geliyo. Of ya nazar falan mı yoksa benden kaynaklı birşey mi bilemiyorum

Sorunun bende olduğunu da düşünüyorum bazen. Tam olarak sevgilim için evet bu evleneceğim adam diyemiyorum seviyorum da halbuki :/

belki hayal ettiğimiz aşk bu değil. aslında artık kimsenin kimse için o kadarda ölüp bittiğini düşünmüyorum yani o efsane aşklara inanmıyorum. zaten kararsızlığımda bu yüzdenn yine sanki bir şeyler eksikmiş hissinden kurtulamıyorum kesinlikle içime sinmiyor.

Of evet işte içime sinmiyor.. İnşallah doğru kararlar veririz..

Araniz her daim iyiyse bi sure sora oyle oluyor bazen

Mesela birkac atissaniz ayrilayazsaniz bakın nasıl tutusucak aşkınız
1 kere ayrıldık çok sürmeden barıştık evet de acaba bu aşktan mı yoksa alışkınlıktan mı :/

R
Regl dönemi canım kocamı boğasım geliyor, o derece onun dışında seviyorum tabi Bi dönem uzak kalın sevgilinizden, o dönem sizin emin olmanıza yarayacaktır.

R

Regl dönemi canım kocamı boğasım geliyor, o derece onun dışında seviyorum tabi Bi dönem uzak kalın sevgilinizden, o dönem sizin emin olmanıza yarayacaktır.
Tatilden dolayı 3 aydır uzağız. Buluşmamıza az kaldı. Sanki zaman daraldıkça bu soğumalarım arttı anlamıyorum ki yaa

Ayrılsam ortada sebep yok demişsiniz ama sebep var bence sevgilinizi sevmiyorsunuz.Ayrılmak için yeterli bir sebep bu.
Ya hayır seviyorum. Sevdiğimi biliyorum. Sadece biraz eksik sevgim birşeyler için. Ayrılmanın onu ne kadar üzeceğini de biliyorum. Hele ortada onun için bir sebep yokken

Ya hayır seviyorum. Sevdiğimi biliyorum. Sadece biraz eksik sevgim birşeyler için. Ayrılmanın onu ne kadar üzeceğini de biliyorum. Hele ortada onun için bir sebep yokken
Sevdiğinizi zannediyorsunuz sadece.Eğer gerçekten sevseydiniz bu tarz hislere kapılmazdınız.Hepimiz zaman zaman eşlerimize sinirlenebiliriz,bir tartışma anında soğuyabiliriz ama sonra geçer.Sizin durum farklı,ortada hiç sebep yokken böyle oluyor diyorsunuz.Bence sizde ki alışkanlık olmuş sadece.Onun ilgilisi ve varlığı hoşunuza gittiği için kopamıyorsunuz.Duygularınızdan emin olmadan evlilik olaylarına girmeyin.Bu tarz değişken duygularınız olduğu sürece karşı tarafı çok daha fazla üzersiniz.

Tatilden dolayı 3 aydır uzağız. Buluşmamıza az kaldı. Sanki zaman daraldıkça bu soğumalarım arttı anlamıyorum ki yaa
O zaman yanına gidince 3gün ver kendine. Yine soğuksan yapacak bişey kalmaz. 3ay, az buz zaman değil. Uzaktan ilişki yürütmek zor.

Haklısınız.. Evlilik zaten korktuğum birşey bir de bu duygularla..

3 yıllık bir sevgilim vardı ve dediklerinin aynısını yaşadım.Sevgi ve alışkanlıktan ibaretti her şey evlenip mutsuz olacağım fikri aklıma geliyor zaman zamanda soğuyordum ve ayrıldım.Şimdi ise 1 senedir beraber olduğum bir sevgilim var.Ne olursa olsun soğumak aklımdan geçmiyor , onunla evlilik fikri bile beni mutlu ediyor.Aradaki fark ise aşk sanırım.Senin durumunda buna benzer sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…