- 20 Temmuz 2022
- 282
- 354
- 33
- Konu Sahibi gamzeligunler
Benim 9 aylık bi ilişkim var. Sevgilim iyi anlayışlı tatlı sevecen biri. Şimdiye kadar bi kötülüğünü kabalığını hiç görmedim. Hep bana destek olur hastaneye gideceğimde beni götürür ilacımı alır iyi hissetmediğimde kaç kere kapıma gelmişliği var, ailesiyle tanıştık beraber birçok kez etkinlikler yaptık ve daha yazmayacak birsürü şey.. Bu kadar şeyin yanında derdin ne diyeceksiniz. Ben koç burcu olduğum için mi bilmiyorum ama ilişkide çok fazla ilgiden hoşlanan biriyim çok ilgi görünce ilişkiye daha fazla bağlanıyorum mutlu oluyorum. Ama erkek arkadaşım benden daha sakin yapıda olduğu için benim gibi heyecanlı yüksek değil davranışları bana yaklaşımı daha sakin. Böyle olunca ben bazen acaba beni sevmiyor mu, bana aşık değil mi diye düşüncelere kapılıyorum. Oysa hiç öyle bir durum yok beni sevdiğini biliyorum ama ilgisini hissedemeyince durgunlaşıyorum ve üzülüyorum. Bu durumda ne yapmam gerek bilmiyorum böyle bi durumdan dolayı ilişkimi heba etmek istemiyorum, ama ona ayak uyduracağım diye heyecanımı da kaybetmek istemiyorum. Bana tavsiyeleriniz var mı ne yapmalıyım?