Sevgilimden çok ilgi bekliyorum

İlişkide sizinle aynı frekansta olmasını istiyorsunuz muhtemelen ama her insan farklıdır. İlişkinin içerisinde dengeyi yakalayabilecekseniz devam edin. Diğer türlüsü yıpranır ve karşınızdaki insanı soğutursunuz

Ben de tersi açıdan sıkıntı yaşıyorum.sürekli atraksiyon ve mesele çıkaran insanlar beni çok yoruyor. Ben de kaç kere bu yüzden ilişkilerimi bitirdim.size gereken bana, bana gereken size gelmiş anlaşılan.hep böyle olmaz mı zaten ? Benimki de hep atraksiyonlardan ve sıkılıktan bitirildi.hiç sıkı ilişkiye gelemiyorum ya.kapana kısılmış gibi hissediyorum.keşke benim ilişkilerim size sizin ilişkileriniz bana gelseymiş.
Hayat işte her zaman zıttımız olanı kendimize çekiyoruz

Ben de tersi açıdan sıkıntı yaşıyorum.sürekli atraksiyon ve mesele çıkaran insanlar beni çok yoruyor. Ben de kaç kere bu yüzden ilişkilerimi bitirdim.size gereken bana, bana gereken size gelmiş anlaşılan.hep böyle olmaz mı zaten ? Benimki de hep atraksiyonlardan ve sıkılıktan bitirildi.hiç sıkı ilişkiye gelemiyorum ya.kapana kısılmış gibi hissediyorum.keşke benim ilişkilerim size sizin ilişkileriniz bana gelseymiş.
Aksiyon çıkarmak değil de daha canlı daha enerjili olmak diyeyim, coşkuyla yasamak duyguları, abartılı göstermek falan, malum ateş grubu olunca :D

Benim eşimde koçtur. ( bu arada burçların karakter üzerindeki etkisini çok takan biri değilimdir onu belirteyim, sadece burcunuzu da dediğiniz için diyorum.)
Galiba cinsiyet değiştirince burçların özelliği değişiyordur bilemem.
Bizde de mesela aşırı ilgi görmek isteyen taraf benim.
Heyecanlı olan taraf yine benim. Eşim adeta sakinlikten ve sabırdan ölecek olan taraftır. Bu durum arada tabii kavgalara sebep oluyor. Daha doğrusu duvarla yaptığım kavgalara. Çünkü hiç bir tartışmamızda ağzını açıp bir şey demez. Sessizlik hakim olur ve ben daha da çıldırıyorum.
Ama bu karakter farkının bizi beslediğini düşünüyorum, tüm hayatımızda etkili oluyor. Ki adama aşığım ve evliyim de. :))
Orta yolu bulmaya çalışın derim, seviyorsanız ve seviliyorsanız sıkı sıkı tutunun. Aşka çok zor denk gelinir, şu hayatta bir defa aşık olunacağına inananlardanım.

Benim eşimde koçtur. ( bu arada burçların karakter üzerindeki etkisini çok takan biri değilimdir onu belirteyim, sadece burcunuzu da dediğiniz için diyorum.)
Heyecanlı olan taraf yine benim. Eşim adeta sakinlikten ve sabırdan ölecek olan taraftır. Bu durum arada tabii kavgalara sebep oluyor. Daha doğrusu duvarla yaptığım kavgalara. Çünkü hiç bir tartışmamızda ağzını açıp bir şey demez. Sessizlik hakim olur ve ben daha da çıldırıyorum.
Ama bu karakter farkının bizi beslediğini düşünüyorum, tüm hayatımızda etkili oluyor. Ki adama aşığım ve evliyim de. :))
Orta yolu bulmaya çalışın derim, seviyorsanız ve seviliyorsanız sıkı sıkı tutunun. Aşka çok zor denk gelinir, şu hayatta bir defa aşık olunacağına inananlardanım.
İlgi beklemek burçlarla alakalı değil de daha çok kadın oluşumuzdan kaynaklı. Erkeklerin de ilgi bekleyenleri vardır ama kadınlar daha duygusal olduklarından bu beklenti normal olarak daha fazladır.

Benim 9 aylık bi ilişkim var. Sevgilim iyi anlayışlı tatlı sevecen biri. Şimdiye kadar bi kötülüğünü kabalığını hiç görmedim. Hep bana destek olur hastaneye gideceğimde beni götürür ilacımı alır iyi hissetmediğimde kaç kere kapıma gelmişliği var, ailesiyle tanıştık beraber birçok kez etkinlikler yaptık ve daha yazmayacak birsürü şey.. Bu kadar şeyin yanında derdin ne diyeceksiniz. Ben koç burcu olduğum için mi bilmiyorum ama ilişkide çok fazla ilgiden hoşlanan biriyim çok ilgi görünce ilişkiye daha fazla bağlanıyorum mutlu oluyorum. Ama erkek arkadaşım benden daha sakin yapıda olduğu için benim gibi heyecanlı yüksek değil davranışları bana yaklaşımı daha sakin. Böyle olunca ben bazen acaba beni sevmiyor mu, bana aşık değil mi diye düşüncelere kapılıyorum. Oysa hiç öyle bir durum yok beni sevdiğini biliyorum ama ilgisini hissedemeyince durgunlaşıyorum ve üzülüyorum. Bu durumda ne yapmam gerek bilmiyorum böyle bi durumdan dolayı ilişkimi heba etmek istemiyorum, ama ona ayak uyduracağım diye heyecanımı da kaybetmek istemiyorum. Bana tavsiyeleriniz var mı ne yapmalıyım?
Böyle bir durumda adamdan ayrılın adamı salın. Çünkü ileri ki zamanlarda adam için sorun teşkil edeceksiniz. Tavsiyem bu yönde.

Böyle bir durumda adamdan ayrılın adamı salın. Çünkü ileri ki zamanlarda adam için sorun teşkil edeceksiniz. Tavsiyem bu yönde.
Ben ilişkimde mutluyum ve onu çok seviyorum, sevildiğimi de hissediyorum bence bu tür şeyler ayrılık sebebi olmamalı. Ben yıkım değil çözüm istiyorum❤️

Ben ilişkimde mutluyum ve onu çok seviyorum, sevildiğimi de hissediyorum bence bu tür şeyler ayrılık sebebi olmamalı. Ben yıkım değil çözüm istiyorum❤️
O zaman öküzün altında buzağı aramayacaksiniz. Her insan bir olmaz. Ortada sorun yokken kafanızda sorun türetiyorsunuz

Belki de bizim bugüne gelmemizi karalter farkımız beslemiştir çünkü günlük problemlerde de ben ne kadar panik oluyorsam erkek arkadaşım o kadar sakin ve çözüm odaklıdır yani aslında birçok yönden bakılınca hiç de kötü bir özellik değil erkeğin sakin yapıda olması

Ben duygularımı çok yoğun yaşarım, erkek arkadaşımın ise bana göre daha sakin bir yapısı var. İlişkimizin başlarında ben de sizin gibi çok düşünür canımı sıkardım sonra her insanın aynı olamayacağını kabullendim. Önemli olan sevgisini hissedebilmek, gerisi boş🤍

Şöyle iyi huylu erkekleri bulmuşsunuz ilgi de gösteriyor. Daha fazlasını napacaksiniz ki . Yani ne yapsın istiyorsunuz mesela beklenti ne?.
İleride adamin bu sakinliği sizi yoracaksa yada siz onu yoracaksaniz şimdiden karar verin.

Ben duygularımı çok yoğun yaşarım, erkek arkadaşımın ise bana göre daha sakin bir yapısı var. İlişkimizin başlarında ben de sizin gibi çok düşünür canımı sıkardım sonra her insanın aynı olamayacağını kabullendim. Önemli olan sevgisini hissedebilmek, gerisi boş🤍
Yaa evet benim de bu düşünceleri aşmam lazım sanırım kafamı rahatlatırsam sorun çözülecek, sevdiğim ve sevildiğim bi ilişkim var çok şükür ki 😻 Kaygılarımdan kurtulunca mis gibi rahatlıycam

Şöyle iyi huylu erkekleri bulmuşsunuz ilgi de gösteriyor. Daha fazlasını napacaksiniz ki . Yani ne yapsın istiyorsunuz mesela beklenti ne?.
İleride adamin bu sakinliği sizi yoracaksa yada siz onu yoracaksaniz şimdiden karar verin.
Ben fazla üstüme düşülmesini seviyorum bu yüzden bazen böyle oluyor elimde değil. Ayrılmayı hiç düşünmedim sadece kendi içimde halletmek istiyorum bu durumu

Zaten ilginin maksimumunu görüyorsun.
Bence sevgilin ilginin dozunu biraz azaltirsa problemin çözülür.
O zaman kıymetini anlarsin gibime geliyor.
İyi,tatlı,anlayışlı ve sevecenmis(Adam cennetten dusse bu kadar olur zaten).9 ay içerisinde bir kabaliginida gormemissin.Hep detekcinmis.
Daha ne olsun ?
Daha ne yapsın ?
Bazen su bardagi arıyor,bazen su bardaktan taşıyor.
Bu tavırlarınla su dolu bardağını bosaltacaksin,haberin olsun.

Ben fazla üstüme düşülmesini seviyorum bu yüzden bazen böyle oluyor elimde değil. Ayrılmayı hiç düşünmedim sadece kendi içimde halletmek istiyorum bu durumu
Anlıyorum kendi kendinizi teskin edeceksiniz mecburen. Çünkü bir insanin huyunu değiştirmek çok zor. Mutluluklar dilerim 🧡

Zaten ilginin maksimumunu görüyorsun.
Bence sevgilin ilginin dozunu biraz azaltirsa problemin çözülür.
O zaman kıymetini anlarsin gibime geliyor.
İyi,tatlı,anlayışlı ve sevecenmis(Adam cennetten dusse bu kadar olur zaten).9 ay içerisinde bir kabaliginida gormemissin.Hep detekcinmis.
Daha ne olsun ?
Daha ne yapsın ?
Bazen su bardagi arıyor,bazen su bardaktan taşıyor.
Bu tavırlarınla su dolu bardağını bosaltacaksin,haberin olsun.
Zaten fazla üstüme düşülmesini sevdiğimi açıkça söylüyorum erkek arkadaşımdan yana bir problem yok ki ben sadece fazla ilgi beklentimi düşürsem iyi olacak.
Onu çok seviyorum asla benim için yaptıklarını görmezden gelmem ki ben

Back
X