İlginiz için çok teşekkür ederim önce,
Ben neredeyse dediklerinizin hepsini denedim diyebilirm.Uzun bir süre görüşmeyelim dedik. Bir ay dayanabildik en fazla.
ebrutolga, zaten sevgilim çok anlayış gösteriyo ,hatta benim yüzümden annenle aran kötü oldu diye özür dileye dileye bi hal oldu.
ve hani annemin kızabileceği tür şeyler de yapmıyoruz ama ona bunu nasıl anlatabilirim ki :)
Daha önce çocuk aklı çok saçmalık yaptım,tedbir almakta haklı fakat anlayamıyorum ben onu.
Yani ırkçılık yapıyo diyebilirim.Kendi çevremizde okdar çok Kürt dostları var,her şeyi geçtim sevgilime izin verse bile Kürt olmasından dolayı çok karşı
suzans, evet etkiliyo tabiki ama olumlu yönde etkisi okadar fazla ki.Ben dini açıdan pek dinimi yaşamazdım dinin gereklerini yerine getirmezdim, sevgilimin etkisi çok fazla onun sayesinde cesaretlendim ve kapandım,sürekli yeni şeyler öğretiyo bana hadisler vs. annem derdi kızım namaz kıl falan,ben yapmazdım fakat o dediği için kılar oldum,
annem yararlarını görse seve seve izin verir fakat ben bunu anlatamıyorum annme konuyu açtığım an sinirleniyo.zamana ihtiyacı var desem,2 yıl oldu 5 kez falan öğrendi tekrar tekrar..