Sevgilimden Dolayı Ailemin Bana Hiççç Güveni Yok :/

pembebocek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2012
167
3
46
Bartın
Merhaba arkadaşlar, ben 17 yaşındayım,sanırım bu forumun en genç üyesiyim :)
Benim çok büyük bi sorunum var.Bi sevgilim var ve 2 ay sonra 2.yılımıza gircez.
Bana zararlı bir insan olmadığını biliyorum,zaten farklı liselerde olduğumuz için brbirimizin dersine pek bi zararımız dokunmuyo.
Anneme hep yalan söylemek zorunda kalıyorum buluşurken vs. çünkü aşırı karşı. Hem erkek arkadaşımın olmasını istemiyo hem de sevgilim Kürt diye istemiyo.
Bi ay önce yine öğrendi fotoğraflarımızı görmüş.Ayrıl demedi ilk defa ama çok kızıyo dışarı çıkamıyorum hiç.
Napmalıyım yardım edin lüfen :(

Yani zor tabi durum. Sen yine 17 yaşındasın ve ailenin bu tarz şeyler yüzünden karışması çok normal seni etkiler diye. Benim süt kardeşim üniversite okuyor hemde iyi bir üniversitede çalıştı kız aklıyla girdi yaptı sınavları, okul notları da iyi ama annesi sağolsun kızın sevgilisini bir türlü kabullenemiyor, demediğimiz laf kalmadı ama anne aklı endişeleniyor yine de, kızımın aklını çelerse bir anda evlenmeye kalkarsa filan diye korkuyor birde başka bir şehirde gözünün önünde de değil korkuyor kadın yani.

Büyük ihtimalle annende bundan dolayı çekinip yasaklar koyuyordur canım. Sevgilin seni gerçekten seviyorsa biraz anlayış göstermesi lazım bu duruma kız annesiyle erkek annesi bir olmuyor çünkü, biraz vakit versin bence.

annecıgın senın ıyılıgın ıcın gorusmenızı ıstemıyordur .
2 yıllık bır ılıskıden bahsedıyorsun yanı 15 yasında baslanılmıs bır ılıskı .her anne tepkı gosterır .
sen ;derslerımı hayatımı etkılemıyor desen de ıllakı etkılemıstır .
annen haksız degıl ama ,sız de bırbırınızı sevıyorsunuz kı 2 yılı devırmıssınız .
annenle konusabılırsın cnm ,herseyı anlat .senın ızının ve gozunun onunde bu ılıskıme devam etmek ıstıyorum dıye belırt bence.

Sular durulana kadar bir süre görüşmeyin canım,sonra yine devam edersiniz..ya da anneni ikna etmeye çalış,olmuyorsa öyle yap.

İlginiz için çok teşekkür ederim önce,
Ben neredeyse dediklerinizin hepsini denedim diyebilirm.Uzun bir süre görüşmeyelim dedik. Bir ay dayanabildik en fazla.
ebrutolga, zaten sevgilim çok anlayış gösteriyo ,hatta benim yüzümden annenle aran kötü oldu diye özür dileye dileye bi hal oldu.
ve hani annemin kızabileceği tür şeyler de yapmıyoruz ama ona bunu nasıl anlatabilirim ki :)
Daha önce çocuk aklı çok saçmalık yaptım,tedbir almakta haklı fakat anlayamıyorum ben onu.
Yani ırkçılık yapıyo diyebilirim.Kendi çevremizde okdar çok Kürt dostları var,her şeyi geçtim sevgilime izin verse bile Kürt olmasından dolayı çok karşı :(
suzans, evet etkiliyo tabiki ama olumlu yönde etkisi okadar fazla ki.Ben dini açıdan pek dinimi yaşamazdım dinin gereklerini yerine getirmezdim, sevgilimin etkisi çok fazla onun sayesinde cesaretlendim ve kapandım,sürekli yeni şeyler öğretiyo bana hadisler vs. annem derdi kızım namaz kıl falan,ben yapmazdım fakat o dediği için kılar oldum,
annem yararlarını görse seve seve izin verir fakat ben bunu anlatamıyorum annme konuyu açtığım an sinirleniyo.zamana ihtiyacı var desem,2 yıl oldu 5 kez falan öğrendi tekrar tekrar..

Back
X