- 5 Ağustos 2014
- 1.349
- 3.298
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Her şeyde bir onay durumu varsa adamın, evet bu sıkıntılı bir durum.O grupta çok samimi arkadaslarim da var ve ben dahil hiç ki
O grupta çok samimi olduğum ve sıklıkla görüştüğüm arkadaşlarim var ve ben dahil hiç kimse öyle aman aman alkol kullanmıyor cakirkeyf bile olmazlar ki zaten oyle barlara gidicez geceler akicaz obaaaa kafalari cekicez diye bi durumda yok sadece mekan alkol satışı olan bi mekan ki ben sıkı bi ailede yetistim oyle alkollu eve gitme gibi bi durumumda olmaz tatil isini de daha aileme tasimadim onlarin da icine sinmezse zaten asla gitmek icin diretmem. Benim aklıma takılan "bu planlar, benim yaptıklarım dogru mudur yanlış midir" değil sevgilim hayat tarzımi beğenmiyorsa zaten ayrilabilir ki öyle bi şey yok o da bana denk bi hayat yaşıyor. Benim aklima takılan sanki biz evlenince birbirimiz olmadan bi şey yapamayacakmisiz gibi konuşması ve her şeye bi yorumu olması.
Ya günlük hayatta mudahaleci biri değildir ama ayda yılda bir böyle özel organizasyonlar olunca sorun çıkıyor. İşin kötüsü dediginiz gibi iş işten geçti, ben istemedigim halde kendisi de benden izin alıyor. "Şuraya gidebilir miyim?" demiyor ama benim tepkilerimi olcmeye çalışıyor çok belli gitme desem gitmeyecek o hakkı bende görüyor sanki. Ya benim hayat tarzimi beğenmiyorsa gitsin diyecegim de onun da hayatı çok çok farklı değil ki ben öyle sevgiliye saygisizlik olacak bir şey yapmam grupta kimse fazla alkol almaz kadınlar erkekler mesafelidir kendisi de tanır zaten arkadalarimi. Neden boyleoluyr bilmiyorum bi de konuda yazdığım gibi, öyle bi cümle kurdu ki sanki evlenince birbirimizden ayrı hiçbi şey yapamayacak miyiz diye dusunur oldum hadi tatil neyse deİzin almak zorunda değilsin diyeceğim ama o aşamayı gecmissiniz zaten.
Ben çiftlerin göbeği birlikte kesilmiş gibi her ortamda birlikte olmasından hoşlanmıyorum. Bir kadın yanında eşi, sevgilisi falan filan olmadan eğlenmeye de gidebilir tatile de. İzin almak ya da bu tip konularda kısıtlanmak benim kişiliğime aykırı. Böyle müdahalelerde bulunacak bir insanla hayatımı birlestirmezdim. Sen bu konuda ne durumdasın önemli olan o ama. Kırmızı çizgin mi yoksa idare edilebilir bir durum mu?
Benim derdim illa o tatile, o buluşmaya gideyim dEğil su an. Ailem sicak bakmazsa gitmem hiç de üzülmem mesela. Ama bu olay bana şunu dusundurdu biz her şeyi birlikte yapmak zorunda miyiz birbirimizden ayrı hayatımız olmayacak miNiye sevgililer gelemiyormuş ki. Çok saçma. Adam haklı bence![]()
Çok şukur öyle biri degilHer şeyde bir onay durumu varsa adamın, evet bu sıkıntılı bir durum.
Ben sadece bu olay bazında baktım o yüzden öyle bir yorum yaptım. Ama adam kontrol delisiyse hayat onla zor geçer.
Ya günlük hayatta mudahaleci biri değildir ama ayda yılda bir böyle özel organizasyonlar olunca sorun çıkıyor. İşin kötüsü dediginiz gibi iş işten geçti, ben istemedigim halde kendisi de benden izin alıyor. "Şuraya gidebilir miyim?" demiyor ama benim tepkilerimi olcmeye çalışıyor çok belli gitme desem gitmeyecek o hakkı bende görüyor sanki. Ya benim hayat tarzimi beğenmiyorsa gitsin diyecegim de onun da hayatı çok çok farklı değil ki ben öyle sevgiliye saygisizlik olacak bir şey yapmam grupta kimse fazla alkol almaz kadınlar erkekler mesafelidir kendisi de tanır zaten arkadalarimi. Neden boyleoluyr bilmiyorum bi de konuda yazdığım gibi, öyle bi cümle kurdu ki sanki evlenince birbirimizden ayrı hiçbi şey yapamayacak miyiz diye dusunur oldum hadi tatil neyse de
O zaman sorun yok gibi?Çok şukur öyle biri degil
O iki kişi de zaten benim en çok takip ettiğim iki kişi ne tesadüf haha. Yani ben açıkçası diğer hanimefendinin de dediği gibi göbek bağı bir kesilmiş ciftlerden olmak istemiyorum. Ayri ayrı hayatlarimiz da olsun ki borlikte geçen vaktin bi anlamı olsun istiyorum. EvlendiM diye sosyal cevremden kopmak istemiyorum. Olay illa bu tatile gitmek istiyorum değil bazı hanimlar da yanlış anladı galiba, ben bu olayı yasayinca bazi şeyler için korktum. Napicam acabaSon yazdığına cevap yazayım daha sevgiliyken bunları diyen Evlenince iş için dahi göndermez bir yere gibi
Ama yorumların çoğu da gidilmez demiş demek ki toplum bu konuda fazla sıkı zira iki kişi olur gidilir ne var ki demişiz sadece
Burada bazı hanimefendiler ben rica falan etmezdim direk "izin vermezdim" diyor ama açıkçası ben daha ilimli olurdumEmpati yapacak olursak doğal olarak kullanılan sözler bunlar şayet erkek arkadaşınla ciddisin ve ciddi ilişkide adam sana böyle şeyler dese pansiyon,içme vs sende bu tepkileri verirdin belki de daha beterlerini tabi ki erkeklı kızlı içilebilir dostsunuz ama bazı insanlar neler yapabiliyor görüyoruz.
Herkesin kendi tercihi ve hayatı :) onlara yorum yapmak haddim değil siz sormuşsunuz size konuşurum ben kadınlara özgü kıskançık damarınız tutarsa ılım mılım kalmazBurada bazı hanimefendiler ben rica falan etmezdim direk "izin vermezdim" diyor ama açıkçası ben daha ilimli olurdum
Olay zaten illa o buluşmaya gitmek değil tabi ki sevgililerin eşlerin de olduğu bi plan yapılabilir seve seve giderim, uygun olmazsa tatile de gitmem bu olay sadece bir örnek sevgilim sanki ben o olmadan (özellikle evlenince) hiçbi sey yapamayacakmisim gibi mi konustu diye endiselendimSadece empati yap... ayni durum onun icin geçerli olsa tepkin ne olurdu ne düşünürdün...?
Kibarca sana rica ediyorum sende gitme demiş... ben olsam rica etmem gidemezsin der noktayı koyardim... 2 senelik ilişkiyi heba etmeye değmez... Arkadaşlarınla konuşup eşlerinin, sevgililerininde olduğu yeni bir parti ayarlayabilirsiniz...
Evlilik ve bekarlığı birbirinden ayir cnm evlendiğin zaman bunlara hazırlıklı olman gerek her erkek farklı karaktere sahip... Ayrica bundan memnun olman gerek eşinin sensiz birsey yapmıyor olması emin ol evlenince hosuna bile gider... belkide evlenince rolleri degisirsiniz ona göre yani...Olay zaten illa o buluşmaya gitmek değil tabi ki sevgililerin eşlerin de olduğu bi plan yapılabilir seve seve giderim, uygun olmazsa tatile de gitmem bu olay sadece bir örnek sevgilim sanki ben o olmadan (özellikle evlenince) hiçbi sey yapamayacakmisim gibi mi konustu diye endiselendim
Kesinlikle yok. Bir iliskiye zarar verecek hiçbi şey yok kalibimi basarim. Sevgiliminki de güven problemi degil zaten bence toplum baskısı tabi ki yüzde yüz bilemem ama. Hani bence "bizim toplumda hiç bi kız öyle yerlere gitmiyor, tüm evli çiftler hep birlikte geziyor o zaman biz de öyle olmaliyiz" gibi düşünüyor gibi geldi bana o yüzden endiselenip bu konuyu actimKendim de giderim, kocami da gonderirim. Icim daraldi okurken.
Esas mesele o ortam senin icine siniyor mu? Kendinden ya da sevgilinden sakladigin, kendine bile acik olamadigin, belki zamaninda yakinlasmalar yasadigin insanlar var mi?
Dediğim gibi her şeyi yapışık ikiz gibi birlikte yapmayalim ki birlikte geçirdiğimiz vakit daha kıymetli olsun. Yani bence tam olarak olmasi gereken bu ama çeliskilerdeyim hatalı miyim diye ya da hatalı değilsem bile napicam diyeO zaman sorun yok gibi?
Sürekli sorun çıkarıyor herhalde diye düşündüm, öyle biri değil diyorsun. Sadece bu olay bazında baktığımızda birçoğumuz sevgilini çok yanlış bulmadık. Fakat sana göre pek de doğru değil.
Tam olarak olması gereken ne peki?
Öyle mi dersinizHerkesin kendi tercihi ve hayatı :) onlara yorum yapmak haddim değil siz sormuşsunuz size konuşurum ben kadınlara özgü kıskançık damarınız tutarsa ılım mılım kalmaz![]()
Şahsen aşırı kıskanç değildim ama ciddi bir ilişkideyim 1 ay sonra düğün ve o damar öyle bir tuttu kiÖyle mi dersiniz![]()
Zannetmiyorum da inşallah tabiEvlilik ve bekarlığı birbirinden ayir cnm evlendiğin zaman bunlara hazırlıklı olman gerek her erkek farklı karaktere sahip... Ayrica bundan memnun olman gerek eşinin sensiz birsey yapmıyor olması emin ol evlenince hosuna bile gider... belkide evlenince rolleri degisirsiniz ona göre yani...