- 18 Ekim 2015
- 330
- 211
- 23
Ben de öyle olsam kötu mu olur iyi mi olur bilemedim kiŞahsen aşırı kıskanç değildim ama ciddi bir ilişkideyim 1 ay sonra düğün ve o damar öyle bir tuttu ki![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de öyle olsam kötu mu olur iyi mi olur bilemedim kiŞahsen aşırı kıskanç değildim ama ciddi bir ilişkideyim 1 ay sonra düğün ve o damar öyle bir tuttu ki![]()
Şey galiba, çabuk tüketmekten korkuyorsun.Dediğim gibi her şeyi yapışık ikiz gibi birlikte yapmayalim ki birlikte geçirdiğimiz vakit daha kıymetli olsun. Yani bence tam olarak olmasi gereken bu ama çeliskilerdeyim hatalı miyim diye ya da hatalı değilsem bile napicam diye
Altında bir şey arar diyorsunuz... Hakli olabilirsiniz Ama şimdi kimse sevgilisi veya eşiyle gelmiyor benim gitmem tuhaf başka türlü nasıl açiklayabilirim bu durumu?Tabi ki sosyal ortaminiz olacak kendi arkadaslariniz olacak. Ama ben sevgilime kizli erkekli bulusucaz ama sen kesinlikle gelme desem o da altinda bisey arar. Bu aranizdaki iliskiyle alakali. Evlenince de genelde birlikte organizasyonlariniz olacak. Evliligin amaci bu zaten. Ayri ayri tatile cikmayi kolay kolay kimse kabul etmez.
Düşünce farklılığı işte.. sevgilimle çok ayrı hayat tarzlarimiz oldugunu düşünmüyordum ama onla da öyle demek ki.. peki ben bu durum karşısında napicam.. ayda yılda bir olan bi sey için de ilişki bitirilir mi bilemedim ama evlilik de var... ayyy deliricemBen de izin vermezdim. Hatta bi d ebunu nasıl düşünürsün diye de kızardım.
Üstelik ayrı gayrı tatil olayıni ben de istemezdim. Ne var ki canım ayrı tatile. :)
Düşünce farklılığı işte.. sevgilimle çok ayrı hayat tarzlarimiz oldugunu düşünmüyordum ama onla da öyle demek ki.. peki ben bu durum karşısında napicam.. ayda yılda bir olan bi sey için de ilişki bitirilir mi bilemedim ama evlilik de var... ayyy deliricem
Adam da seninle birlikte vakit geçirmekten zevk alıyor canım demekki insalar birlikte vakit geçirmekten sıkılmadıkları buna bayıldıkları insanlarla evlenmezler mi ? Ayrı gayrı takıldıktan sonra ha evlisin ha bekar tabiki gün içerisinde arkadaşlarla görüşülür edilir eşinin her an yanında olamazsın ya da o senin ama bir insan da eşi olmadan tatile gitmek istersen bana tuhaf gelir mesela o tatilde yanımda olmayan eşimi özlerim yanımda olmasını isterim ben onunla o değerli vakitleri geçiremediğim için istemem. Bizim toplumumuza bakarsan erkekler karılarıyla takılmazlar pek erkek erkeğe kadın kadına daha çok takılırlarKesinlikle yok. Bir iliskiye zarar verecek hiçbi şey yok kalibimi basarim. Sevgiliminki de güven problemi degil zaten bence toplum baskısı tabi ki yüzde yüz bilemem ama. Hani bence "bizim toplumda hiç bi kız öyle yerlere gitmiyor, tüm evli çiftler hep birlikte geziyor o zaman biz de öyle olmaliyiz" gibi düşünüyor gibi geldi bana o yüzden endiselenip bu konuyu actim
Arkadaslariniz da eglenceli vakit gecirmek istiyorlar belli ki. Cunku herkes sevgilisiyle gelirse herkes sevgilisiyle ilgilenir ve arkadas ortami olmaz sebebi budur. Ama sevgilinizin yaninda da farkli davranacaklarsa bu da degisik. Sevgiliniz belki de haklidir. Cunku sizinle rahat ilan sevgiliniz varken de size rahat davranabilir.Altında bir şey arar diyorsunuz... Hakli olabilirsiniz Ama şimdi kimse sevgilisi veya eşiyle gelmiyor benim gitmem tuhaf başka türlü nasıl açiklayabilirim bu durumu?
Tam olarak beynimdekileri yazmışsınız.okurken bazen inanamıyorum. asla izin vermezdimler havada uçuşuyor. gitmesini istemezdim, bunu da ona belirtirdim denebilir ama yetişkin insanların bir ilişki içindeyken birbirlerinden izin almaya ihtiyaçları yoktur bence. biriyle birlikte olunca ona sahip olmuyoruz, o kişi bizim gem vuracağımız bir varlık değil, yönetebileceğimiz bir şey de değil.
bana kalırsa evliliklerdeki ve ilişkilerdeki en büyük sorunlardan biri bu. insanların kendisine ait bir hayatı olmalı. bir alanı olmalı. o mesafe bırakılmadığında nefes alamayabilir insan. 7/24 birlikte yaşanan bir ilişki çok sağlıklı değil. herkesin hayat eşinden bağımsız da bir hayatı olmalı. özgürlük için gerekli olan bu.
konudaki sorun da iki kişinin arasında çözmesi gereken bir şey. hayatı yaşayış tarzıyla ilgili bir durum. konu sahibinin sevgilisi kibar bir şekilde dile getirmiş arzusunu. toplanma olayında tuhaf bir yan göremedim ben. kadın ve erkek gerçekten çok yakın dost olabilirler. benim düşüncem bu yönde. sizin hatalı bir düşünceniz olduğunu düşünmüyorum. ilişkiniz için en sağlıklı seçim hangisi olacaksa onu yapın. fakat mutluluğunuzu da göz önünde bulundurun. iyi akşamlar dilerim.
Hangi hayata uygun olmadığımi ben de biliyorum. Demek istediginizi anladim sagolun yorumunuz icin. Fakat her evlilik toplumun uygun gördüğü aynı basmakalip formatta olacak diye bi şey yok. O benim ve evlenecegim kişinin bileceği is. Burada benim olgunluguma, maneviyatima laf ederek evliliğe uygun değilsin demeniz hiç hoş ve doğru değil bence. Hangi evlilikten bahsettiğinize bağlı.Evlilik sana gore degil!!!! Hazır ve o olgunlukta,o maneviyatta,o hayata uygun degilsin