Merhaba hanimlar, ciddi oldugum, 2 yila yakın zamandır birlikte olduğum sevgilimle yasadigim bir olayi size anlatmak istiyorum.
Üniversiteden arkadaşlar alkollü bir mekanda yeniden buluşma/toplanma organizasyonu yapıyor kadınlı erkekli ve kimse yanında sevgilisini eşini dostunu vs getirmiyor. Sevgilim de tutturuyor ben de gelicem diye gelmen pek hoş olmaz diyince de "rica ediyorum sen de gitme o zaman alkollü erkekli ortama" diyor.
Ayni kadinli erkekli gruptan bir arkadaşım akrabasının pansiyonunda bize yer ayarlamak istiyor tatil için (erkekler ayrı odalarda kalacak tabi ki) ben de gitmek istiyorum ama sevgilim yine ya bende gelicem diyor yada senin de gitmen icime sinmiyor hem alışma yarın oBur gün evlenince de ayri gayri tatiller mi olacak, olmaz diyor. Onu çok seviyorum onunla bi hayat geçirmek istiyorum ailelerle tanıştık ama evlilikteki bu bağımlılığı düşününcede zaten kötü oluyorum. Onunla bi yerlere gitmekten, onunla vakit gecirirken çok mutlu oluyorum ama tamamen birbirimize bağımlı olma, birbirimiz olmadan baskalariyla hiçbir şey yapamama fikri beni kötü hissettiriyor ayrı ayrı hayatlarimiz da olsun istiyorum. SizCe bu duygu ve dusuncelerim hatalı mı? Bana önerilerde bulunun rica ediyorum.