• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilimden şüpheleniyorum (GÜNCELLEME)

merhaba arkadaşlar 9 aydir bi ilişki içerisindeyim size anlatacağım lütfen yardımcı olun başlarda çok iyi ilerliyorduk uğraşıyordu benim için bir gün arkadaşıyla eve gitti evde eski flörtü vardı...
biraz önce böyle bir konu açtım biliyorum hatalı bir ilişki ama benim istediğim ayrılmak değil onu uğraştırmak peşimde koşturmak istiyorum bu olayı kullanıp benim için uğraşacak mi öğrenmek istiyorum yapmalı miyim
Yapmamalisin takinti guzel sey degil iliskiniz Bozuk bozuk

biraz önce böyle bir konu açtım biliyorum hatalı bir ilişki ama benim istediğim ayrılmak değil onu uğraştırmak peşimde koşturmak istiyorum bu olayı kullanıp benim için uğraşacak mi öğrenmek istiyorum yapmalı miyim
Peşinden koşacağı kişi belli. Hiç uğraşma boşuna. Biraz gurur olmalı insanda.

merhaba arkadaşlar 9 aydir bi ilişki içerisindeyim size anlatacağım lütfen yardımcı olun başlarda çok iyi ilerliyorduk uğraşıyordu benim için bir gün arkadaşıyla eve gitti evde eski flörtü vardı...

C cressa , 2 nisanda "Hamilelik Belirtileri" bölümünde açtığınız Lütfen yardımcı olun
konunuza dayanarak , bu insanı kendi iyiliğiniz için hayatınızdan çıkarmanızı dilerim.

21 yaşında genç bir kadınsınız. Sizi düşünmeyen , gerekli tedbirleri almayan bir insanla yan yana dahi yürümeyin.

1 saat kadar önce zaten konu açmışsınız, o konudan devam edebilirsiniz sürekli aynı konuyu açmayın lütfen.

Şimdi okudum konunuzu da adam ihanet etmiş ne bekliyorsunuz ki bu ilişkiden

Back
X