sevgilimden tokat yedim :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi ezaa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

birde bitti ayrıldık diyo öylemi?? senin tekrar kalkıp boynuna sarılcağınımı sanıyordu acaba bu erkek müstevettesi:mymeka:

çiçekten özürden bahsediyorsun acaba sen ondan bir özürmü bekliyorsun?? yani özür dilerse unutup yeniden şansmı vericeksin ben öyle hissettimde :uhm:

Bak canım o el kalktımı daha inmez eeğr o eli kadıracak raddeye geldiyse arada ne saygı ne sevgi nede aşk kalmamıştır bunu iyice kafana sok canım...bundan sonra elini kaldırmicağınında garantisi yok..zaten bundan sonrası diye birşeyde olmamalı bana göre

canım kuzenimin uzun süren bir ilişkisi vardı sevgiliyken erkek arkadaşı buna tokat atmıştı evlendiler ama şimdi o tokatlar zaman zaman dayağa dönüştü

arkadasımızın bitanesi özür falan dilemeye kalkar diyince yazdım özür dilicek tipte biri de degil diye.. ben affedecek degilim.. bugüne kadar dayak yiyen arkadaslarıma bırak dmeyi bildigim gibi bende geri dönmeyecegim.. 1aydır sorunlar yasıyorduk zaten.. bukadar sinirli halini görmüştüm elbet ama bana karsı degil... özür falan beklemiyorum.. bişey istemiyorum.. sadece sizinle paylasmak istedim.. bu tür durumlarda bi kadını herzaman baska bi kadın anlar.. hayatımda ilk kez böyle bişey yasıyorum saskınım üzgünüm.. hala idrak edemiyorum nasıl olduda tartısma buraya vardı.. üniversiteye basladıgımda onla tanıstım. 4.sınıftayım. ileriye dönük bişeyler ummustum onunla ama bunun şimdi yasanması belkide iyi oldu.. olurda evlenseydik ve sonrasında böyle bişey olsaydı cok daha acı olurdu...

herşeyde bir hayır var derler... bu da yeni hayatının başlangıcı olsun canım...

şimdi olayın şokunu daha atlatamadın... sonra anlayıp nedenleri sorgulamaya başlayacaksın...
işte o zaman ilişkinde yanlışları ; eksikleri göreceksin ; nasıl bu hale geldiğinizi... ve ders alacaksın...

karar vermişsin zaten ... güçlü ol lütfen...

4 yıllık bi ilişkiyi bukadar cabuk çöpe atıyor...! garip.. onun cekip gitmesi bir yanada senin içinde acılan yarayı düşünüyorum.. bakalım arayacak mı? ararsa yada gelirse umarım ona yaptıgı kabalığı hatırlatırsın boynuna sarılmak yerine...:1no2:

canım senı anlıyorum
bende tam tokat deıl ama sıddet benzerı bısey yasadım
ve yanı onun pısman olmasını bekledım kolay affettım
yanı yaptıgından pısman olması yetecektı bana
ama ne kadar körmüşüm sımdı farkedıorum
dedıgın gıbı ılerıde cıksaydı o zaman ne yapacaktın
ben baska ınsanlara da sınırlı olan ınsanlardan da korkarım

cicim aylari gectigi zaman neden kavgalar basliyor bunu halen cözebilmis degilim:1no2:
4 sene az degilmi yazik degilmi!!!!
bence birbirinize biraz daha zaman tanimalisiniz

hangi hakla tokat atıyor size...
ve siz hala ona sevgilim diye hitap ediyorsunuz...
hala berabermisiniz???
neden ona o takattan sonra yol verip göndermediniz?

hangi hakla tokat atıyor size...
ve siz hala ona sevgilim diye hitap ediyorsunuz...
hala berabermisiniz???
neden ona o takattan sonra yol verip göndermediniz?

tatlım zaten çocuk yol vermiş yani bu erkek müsvettesi tokatı attıktan sonra bitti demiş...

eğer evlenirsen dayak yiyeceğini bil de evlen evlendikten sonra sizin canınıza okur

Gizli yüzünü göstermiş şükür etki erkenden gördün sıkma canını canım unutacaksın biraz zaman lazım ağladığına bile üzeleceksin değmezmiş diyceksin ama biz kadınlar ağlamaıyı bile seweriz kendini fazla yıpratma kötülere bişey olmaz sen kendini düşün dik dur :enbuyukkk:

aaaaaaaaaaa ama hem vurmuş hemde itiraf etmiş.vaaaayyyyy.arkadaşım bu adam bahane aramış ve bulunca indirmiş darbeyi.iananmıyorum ya.ve daha da aramamış.asla dönme derim ben.bu ne cürret ya.tokatlık hatan neymiş yani ne olabilir?şiddete asla bahane olamaz.o adamın içinde zaten bi potansiyel varmış.duvarları yumrukluyordu demişsin.sana vurmamak için yapıyordu demek ve artık iyice incelince ipler hiç düşünmemiş.ve seni temin ederimki bu bir başlangıçilk özründe kabul edersen,dersini vermezsen,heleki sen arayıp gel barışalım dersennnnn devamını görünce şaşırma derim.çok duydum çok şahit oldum ben böylesine yemin ederim.sen artık naparsan yap eli alışmış derim bak gene.seçimini nolursun doğru yap arkadaşımmm

4 Sene sonunda bir tokat ve bitti. Bayağı ağır bir tarışma olmalı, tarışma ne yüzünden çıktı, tarışma esnasında ağzından ağır bir hakaret çıkmış olabilir mi? Gerçi çıksa bile tokata mazeret olamaz. Ağır bir tahrikmi vardı reflex olarak bunu yaptı acaba diye düşündüm. Gene de mazeret değilde...
Bide duvara vurur falan demişsin bunu hoşgörmeni anlayamadım. Aslında o duvara vururken "sana vurmak istiyorum ama neyse duvara vurayım" gibi bişey.
Koskoca bir emek 4 yıl, 4 ay olsa hiç önemli değil.
Tabii ilerde daha kötü olcağına 40 yılını vereceğine 4 yılla kalmış olması daha iyi.

Konu başlığı sinirime dokundu Şuna eski erkek arkadaşım bana tokat attı de lütfen.O kaba,mağara adamı kılıklı adamdan hala sevgilim diye bahsediyor olman bile hata canım benim.
Degil tokat,kötü bir söz bile sarfedilmemeli ilşkilerde.Laçka,kayıtsızlık örnegi,karsılıklı değerlerin hiçe sayıldığı bir ilişkinin baslangıcıdır kötü söz.Tokattan bahsetmiyorum bile klava:

içeriği okumadım başlık yetti.....
tokat yediğin birine hala sevgili demen bile fazla....
şimdiden bunu yapan sonra neler yapar düşünebiliyomusun?

Bir de arkadasiar çok ilginç ama tokat sorgulanırken tartışmanın içeriğini de sorgulamıyor musunuz!!!!Efendim ne olursa olsun,isterse seni en kötü tarafından vursun,ister belden aşağı faullü davransın,ne yaparsa yapsın karşındaki,bu hiç ama hiç bir şekilde ona el kaldırma hakkını vermezzzz,ve-re-mezzzzz.Haaaaa ne olur onun basitliğidir bu, ama hakkettiği ceza tokat veya fiziksel şiddet değil,yok saymak,onu elle değil yüreğinizle cezalandırmaktıryasakkelime. O yüzden ağır söz söylemiş olsa haksız mı olcak arkadaşımız kimilerine göre,merak ediyorum:uhm:

tokat atmadan önceki hareketleri de hoş değilmiş ki zaten.
sinirlenip duvara vurması da bana şiddetin ayak sesleri gibi geldi zaten

bu tiynette bir insandan ne sevgili olur, ne de koca.
ben olsam duvarlara vurmaya başlayınca zaten bir silkelerdim kendisini..

Sana katılıyorum canım kibele 190, bunun arkası gelir canım, dayanmaya çalış onu arama

sakın yüz verme
sürüm sürüm sürünsün anlasın hatasını
ne dmek tokat ya..
akıl mantık almıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…