Sevgilimden tokat yedim

İnstagram kullanmiyorum sadece nette gezinirken ünlü bir kisinin sayfasi geldi bir tane paylasiminin ekran goruntusunu aldim

Senin instagramin var beni kimle aldatiyorsun sen nasil bir insansin diye bagirip cagirdi oyle okkali bi tokat atti ki inanin hic canim acimadi ama gururum cok kirildi :cry:
tokatın gerekçesiyle ilgilenmiyorum okumadım bile mevzuyu başlık yeterli oldu!Yol yakınken kaç kurtar kendini derim.

Bütün sayfaları okuyamadım ama sanırım ayrılmışsın, en doğrusunu yapmışsın, asla geri dönmeyi düşünme. Şimdi ağlayıp, sızlamasının bir değeri yok, bunlar seni kandırmasın. Seven insan en başından kıyamaz, kıymet verir. Tokat atmak ne demek? İnsanın aklının ucundan bile geçmemeli sevdiğine şiddet uygulamak. Umarım hala seviyorum diye de düşünmüyorsundur, şiddetten sonra devam ettiği zannedilen sevgi, sevgi olmaktan çıkmış bir hastalıktır bence.

Ha laflarına kanıp geri döneceksen de en azından kafanı eğ ki bir sonraki tokat yüzüne patlamasın ve sonrasında da şikayet etme. Çünkü bu hakkı ona sen vermiş olacaksın.

Bütün sayfaları okuyamadım ama sanırım ayrılmışsın, en doğrusunu yapmışsın, asla geri dönmeyi düşünme. Şimdi ağlayıp, sızlamasının bir değeri yok, bunlar seni kandırmasın. Seven insan en başından kıyamaz, kıymet verir. Tokat atmak ne demek? İnsanın aklının ucundan bile geçmemeli sevdiğine şiddet uygulamak. Umarım hala seviyorum diye de düşünmüyorsundur, şiddetten sonra devam ettiği zannedilen sevgi, sevgi olmaktan çıkmış bir hastalıktır bence.

Ha laflarına kanıp geri döneceksen de en azından kafanı eğ ki bir sonraki tokat yüzüne patlamasın ve sonrasında da şikayet etme. Çünkü bu hakkı ona sen vermiş olacaksın.
kesinlikle katılıyorum bazı şeyleri youln en başından görüp yolunna gitmek gerek çünkü o an çok büyük acılar kötüşeyler yaşayacagız gibi gelir lakin hayır ilk an kötü hareket hafifi sıkıntı huzursuzluk verildiği ilk an o yoldan ayrılmak gerek yoksa evlendikten sonra o kadar zor ki kopmak bitirmek gitmek o nedenle kendinizin kıymetini bilin

Tokat atmak kocası gibi davranmak mı oluyor, bunu bir koca yapsa normal mi görecektik.. Kadınlar böyle düşünmesin bari yazık..
Bunu yazarken böyle bi alıntının olacağını biliyordum. Tabiki kocasıda olsa hiç bir erkeğin bir kadına tokat atmaya hakkı yok. Değinmek istediğim nokta eskiden evli kadınlar hadi evli oldukları için mecbur kalıyorlarda şiddet görüyorlar arada resmiyet var. Bu sevgililikte ne varda hangi hakka sahip olarak hangi sıfata sahip olarak tokat atabiliyor. Onu mecbur eden ne def etsin gitsin. Üstünde nasıl hak sahibi olabiliyor sınırlar neden korunmuyor bu cesareti nasıl verebiliyor iş bu kadar şimdiden laçkaysa evlense ne olcak bu adamla.

Valla sinirlerine hakim olamayan biri belli ilerde daha buyuk siddet sorunlarina yol acabilir derhal ayrilman gerek bana kalirsa kadina siddetin her turlusu igrenc ancak fiziksel siddet daha kotu sorunlar dogurabilen bi durum

Bence sizde ona bitane tekme sallamalıydınız.Hayır yani lafta değil. Bana elini kaldırma cürretini gösteren erkek arkadaşıma öyle bir saldırdım ve boğazladımki o gün bu gündür benden yana pek tedirgin. O sinirle Hulk'a dönüşürdünüz insallah boşa gitmedi o kırgınlık.

Ah be güzelim. Asıl Sen ona sana tokat atma hakkını nasıl verdin :(
Bir daha arkana bakmadan uzaklaş. Böyle sevgi yerin dibine batsın. Eğer ayrılmazsan zaten bir sonraki tartışmanızda daha fazlasını yapacak. Buna emin ol. Hiçkimseye asla "ne yaparsam yapayım beni kabul ediyor" duygusunu verme, hele sevgiline ASLA!!!

Tokat 1 defa oldu da cok tartisiyoruz ayrilik noktasina geliyoruz her defasinda hungur hungur agliyor soyle seviyorum boyle seviyorum cok asigim falan filan.
Hala bikmadan ariyor kafayi yiyecegim.
Bak bunlar var ya afedersin defolu mal gibi. Her sezon çıkar bunlardan. Sana yalvarıp yakaracak sonra daha fazlasını yapacak. Kendini koru, seni istismar ediyor. Gerekirse can güvenliğin için polise git ihbar et. Yalvarınca kabul etmezsen tehdit yoluna gidebilir hazırlıklı ol. Kesinlikle ruh sağlığı yerinde değil. Kaç kurtar kendini.

Back
X