• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilime ailemi nasil soyleyecegim

Anneniz evlenirseniz para veremezsiniz diye yapiyor zannimca. Para akisini kesin, yatirim falan yapin borcum var deyin.
Annedir tamam ama hayatiniza bu kadar müdahale etmesine de izin vermeyin.
Eş adayini da iyice tanimadan karar vermeyin.

Ailenize söylemeden önce durun bakalım çocuk kendi ailesine söylemiş mi? Söylediyse bir tanışma vs planlıyorlar mı? Bunu bence sevgiliniz ile konusun. Aileleri tanıştırmak isterseniz ailenize açın konuyu çocuktan bahsedin tamam derlerse de tanışırlar. Neticede siz söyledikten sonra beyfendi ile ayrılma ihtimaliniz de var.
O ailesine de soyledi.Kuzeni de babamin uzaktan arkadasi.Ayni meslekteler.Onlara kalsa biz uzakta calisiyoruz ya 15 tatilde memlekeye gidince o da izin alip.gelicek.Onlarin niyeti biz şubat a gelmeden once ailelerin tanismasi.Ama ben istemem ben de olmak.isterim ilk tanismada

Ailenin düşüncelerini fazla önemsiyorsun galiba. Beğenmeseler ne olur sen istedikten sonra? Ailen de olsa birilerine beğendirmek için uğraşırsan, hiçbir şey yapamazsın. Sen emin olunca görüştüğüm biri var ciddi düşünüyorum de, fazla uzatmadan da yüzüğü tak. Sonra da lafa kulağını kapat.

Ben ailemin istemeyeceğini bildiğim eşimle evlenme kararı alıp söylediğimde fırtınalar koptu. Çok mücadele ettik. Çok şükür ikna oldular. Ama annem istemede elini öptürmedi eşime. Buna rağmen zamanla her şey rayına oturdu çok şükür, herkes birbiriyle iyi. İstemedeki durumu eşim sorun yapsa yapabilirdi, ama olgun davrandı. İş sizde ve erkek arkadaşınızda bitiyor.

Ben ailemin istemeyeceğini bildiğim eşimle evlenme kararı alıp söylediğimde fırtınalar koptu. Çok mücadele ettik. Çok şükür ikna oldular. Ama annem istemede elini öptürmedi eşime. Buna rağmen zamanla her şey rayına oturdu çok şükür, herkes birbiriyle iyi. İstemedeki durumu eşim sorun yapsa yapabilirdi, ama olgun davrandı. İş sizde ve erkek arkadaşınızda bitiyor.
Esinizden once baska ailenize soylediginiz sevgiliniz oldu mu ?Simdi.gecmiste bir hata yapinca yani olumsuz biten bir iliski olunca sagliksiz kararlar veremiyorsun gibi seyler soylerler diye de korkuyorum

Esinizden once baska ailenize soylediginiz sevgiliniz oldu mu ?Simdi.gecmiste bir hata yapinca yani olumsuz biten bir iliski olunca sagliksiz kararlar veremiyorsun gibi seyler soylerler diye de korkuyorum

Evet oldu. O bitti, bunu da bitirebilirsin köprünün altından çok sular akar, dediler. Yüzüme vurmak gibi değil de, vazgeçilmez değildir anlamında.

Hata olarak bakmayın, önce burdan başlayın, kendinize güvenin.

Kizlar uzun suredir foruma uyeyim.Beni taniyanlar da bilir ailemle ilgili çok sık konu acarim.Egeliyiz ama ailem cok asiri tutucudur.Erkek arkadas vs. Olaylarina asiri takintilidirlar.26 yasindayim ogretmenim ama ailemin yaninda degilim.Dogu da ogretmenim.
1 seneyi bile gecmistir ciddi bir iliskim oldu ailem de biliyordu.Ama cocugu ailem begenmedi .Bendende onu seviyorum gibi bir cumle cikmadi icime sinmeyen yönleri vardi.Annem komsular varken bile onlarin yaninda o cocuktan ayrilmadigim icin bana herkesin icinde bagirdi ayrildim.O da sevmiyormus galiba hemen kabul etti bitti .
Kizlar şu an gorustugum biri var.Memleketimiz aynu ama o da fwrkli bir sehirde calisiyor.29 yasinda subay.Aileme soylemek istiyorum bir an once.Konusali cok olmadi ama uzaktan uzaktan tanirsiniz ya bilirsiniz bazen insanlarin huyunu .Uzun zamandir taniyordum aslinda.Ortak arkadaslarmiz vardi cunku.Bu sefer diger iliskilerimden daha farkli cunku icim cok farkli isindi .O da sıkca soyluyor evlenmek istedigini.Benim korkularim.var ailem yine ayni tepkileri gosterirse .Benim evlenmemi istemezse diye.Annem cok yipratti kizlar beni baskalarinin yaninda evde kaldin diyr laf carpan da o.Erkek arkadadim.olunca basklarinin yaninda ezen de o.Kac yildir dogu da calisiyorum gidebilecegim bir cafe avm vs.yok ama aileme yollamaktan dogru duzgun birikim de yapamadim.Kizlar nasil soyleyeyeim..Ailemin tepkielrini dusundukce cocuktan da soguyorum
Bir süre bekleyin o zaman aileniz henüz erken diyebilir

Back
X