Sevgilime ameliyat olacağımı söyledim hiç bir tepki vermedi ben olsam nasıl üzülürüm ya :/

Mükemmel ilişki aramıyor kimse ama biri benim söylediğime inanmayıp arkadaşlarıma mesaj atacak kadar benimle yüzgöz olabiliyorsa ortada ilişki de güven de yoktur kendinizi kandırmayın
Güven doğru söylediğini göre göre kazanılır güvenip güvenmediğimi sizden iyi biliyorum hatasız ilişkiden bahsediliyorsa mükemmel ilişkiyle aynı şey yabancı miyim ben ona ispatlamak ya da at mesaj için rahatlasın demek kötü bişey değil bana göre büyütecek bişey değil ki ilk mesajı kızın sevgilisi attığı için ben cevap verdim

Ama eski konuşmalarını da attı

O onu dedi bu bunu dediden önce sağlık söz konusuysa iş bambaşka olur. Ameliyatımda destek olmayan, saygısız eski kocama boşanma davası açtım. Ohhh süper yaptım, şimdi boşanıyorum. Ayrılın gitsin...

Keser biçer istediği bir kısmı atar yahu..
Aşkımlı böceklimli yeri atmaz.
Yanınızda değildi sonuçta..

Yani sağlık sorunları yaşarken bunlara takılmanız tuhaf..
Haklısınız ama kızın cümlesi şu benden bahsetmiş: "kız yanlış anladı ya" demiş üzülmüş falan mesajlarda gördüğüm kadarıyla
Sağlık sorunu geçici bir an önce bahane mi değil mi onu öğrenip öyle bitirmek istiyorum içim rahat gidebiliyim
Ben ss istemeden önce olmus bide bahsettiğim konuşma ondan inandım

Yaa zaten senin en zor zamanında gereken ilgiyi göstermeyip
trip atan heriften gitmek için kesin bir sebebe ihtiyacın yok bence..

Mükemmel ilişki ile hatasız ilişki farklı şeyler gerçekten çok toysun ıspata herkes güvenir ama seversen ıspat aramadan güvenirsin kötü bir şey değil diyorsun sevgilinde buna çanak tutuyor tencere kapaksınız ayrılmayın da milletin başı yanmasın bari ne münasebet sevgilim benim arkadaşıma benimle ilgili mesaj atacak insan bir daha yüzyüze gelmeye utanır kendinizi getirdiğiniz konumun farkında değilsiniz asla

Senin sevgilin aklindlca sana ceza verme cabalarinda yanliz bu tip insankar hep korkutur beni asiri kinci cezaci tipler omur tuketir ben sizin yerinizde olsam bu adami birakirdim bidahada donup bakmazdim

beni umursamayan adama şirinlik yapmam sonuçta siz hata yapmamışsınız bu neyin tepkisi böyle.
valla kim olsa böyle bir msjın ardından merakından ölür sorup araştırır yani insanın içine kurt düşer ayol şeytan dürter ölümüne güvensen boş.

Iki gün önce olay oldu nasıl haftalarca aramıyor, bu olay olmadan önce de mi böyleydi?
Ben olsam kiza mesaj atmazdim, bu konuda haklı ama madem öyle bitirsin, bu şekilde cezalandirmasina izin verme. ayril gitsin. Denemek istiyorsan da üzerine gitme hiç sende arama çok.

canım sen ondan gizli konuşcaktın o çocukla sen de üste çık yalan söyledğin için güvenmi kaybettim de ondn öyle yaptm de

Ne kadar kırıcı bır erkek arkadaşın var .
Neden bu kadar boyun eğiyorsuunuz bu karşı cinse .

He bir de

Konuda ki ameliyat nerde ?

Başlık ne alaka

Sizin sevgilinizin arkadasina msj atmaniz yanlis olmus. Ona guvenmediginizi dusunmusm
Erkek arkadasim bana sizin yaptiginizi yapsa. "Bana guvenmiyorsan hadi canim sepeti koluna herkes kendi yoluna." derdim.
Katiliyorum

Sevgiliniz cezacı, kendince ders vermeye çalışan bir tip. Bununla hayat geçmez her olayda böyle cezalarla karşılaşırsın. Yorar insanı. Kendini anlatmaya çalışırken harap olursun.

Ayrıca başlıkla metin çok ilginç olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…