Güven doğru söylediğini göre göre kazanılır güvenip güvenmediğimi sizden iyi biliyorum hatasız ilişkiden bahsediliyorsa mükemmel ilişkiyle aynı şey yabancı miyim ben ona ispatlamak ya da at mesaj için rahatlasın demek kötü bişey değil bana göre büyütecek bişey değil ki ilk mesajı kızın sevgilisi attığı için ben cevap verdimMükemmel ilişki aramıyor kimse ama biri benim söylediğime inanmayıp arkadaşlarıma mesaj atacak kadar benimle yüzgöz olabiliyorsa ortada ilişki de güven de yoktur kendinizi kandırmayın
Ama eski konuşmalarını da attıWhatsap konuşmalarını düzenlemek çok kolay.
Veya anlaşıp öyle göstermesi..
Ben kıllandım bu heriften.
Hiç bir şey sağlığınızdan değerli değil ayrıca.
Prim vermeyin şu dangoza.
Geçmiş olsun.
Ya sabırNeden aynı konuyu tekrar açtınız siz bence doktora görünün sağlığınızdan şüpheliyim.
Keser biçer istediği bir kısmı atar yahu..Ama eski konuşmalarını da attı
Haklısınız ama kızın cümlesi şu benden bahsetmiş: "kız yanlış anladı ya" demiş üzülmüş falan mesajlarda gördüğüm kadarıylaKeser biçer istediği bir kısmı atar yahu..
Aşkımlı böceklimli yeri atmaz.
Yanınızda değildi sonuçta..
Yani sağlık sorunları yaşarken bunlara takılmanız tuhaf..
Haklısınız ama kızın cümlesi şu benden bahsetmiş: "kız yanlış anladı ya" demiş üzülmüş falan mesajlarda gördüğüm kadarıyla
Sağlık sorunu geçici bir an önce bahane mi değil mi onu öğrenip öyle bitirmek istiyorum içim rahat gidebiliyim
Mükemmel ilişki ile hatasız ilişki farklı şeyler gerçekten çok toysun ıspata herkes güvenir ama seversen ıspat aramadan güvenirsin kötü bir şey değil diyorsun sevgilinde buna çanak tutuyor tencere kapaksınız ayrılmayın da milletin başı yanmasın bari ne münasebet sevgilim benim arkadaşıma benimle ilgili mesaj atacak insan bir daha yüzyüze gelmeye utanır kendinizi getirdiğiniz konumun farkında değilsiniz aslaGüven doğru söylediğini göre göre kazanılır güvenip güvenmediğimi sizden iyi biliyorum hatasız ilişkiden bahsediliyorsa mükemmel ilişkiyle aynı şey yabancı miyim ben ona ispatlamak ya da at mesaj için rahatlasın demek kötü bişey değil bana göre büyütecek bişey değil ki ilk mesajı kızın sevgilisi attığı için ben cevap verdim
Senin sevgilin aklindlca sana ceza verme cabalarinda yanliz bu tip insankar hep korkutur beni asiri kinci cezaci tipler omur tuketir ben sizin yerinizde olsam bu adami birakirdim bidahada donup bakmazdimİki gün önce sevgilimin hesabına mesaj geldi bir erkekten (şifresi bende var) beni gördüğünde acil ara hemen ara beni duramıyorum diye hatta devami hakaret falan.. sordum noluyo diye dedi ki bunun sevgilisi benim arkadaşım aramızda başka hiç bişey yok falan bende dedim neyi yanlış anlamış öğrenicem mesaj aticam dedim atma dedi bana güvenmiyor musun dedi aticam dedim atma dedi ve ben attım kıza da sevgilisine de bir sürü olay oldu konuştum ikisiyle de bi yanlış anlaşılma olmuş gerçekten de söylediği gibi suçsuz çıktı kızla wp mesajlarını istedim attı baktım konuşmalarına kız şöyle demis; yanlış anladı kız da ya.. sevgilim de şöyle demiş "sizin yüzünüzden sevdiğimle aram bozuldu beni rahatsız etmeyin aranızda halledin ben açıklayacağımı açıkladım senin sevgiline aramızda bişey yok dedim"
Bunu demiş ama bana öyle bir davranıyor ki beni çiğnedin seninle hala konuştuğuma şükret diyor ne biliyim sanki ihanet ettim ya haber verdim soracagimi habersiz de yapabilirdim daha önce bi yalanını yakalamıştım onun etkisi var çünkü herşeyini yalan sanıyorum onun etkisi bir anda geçmez ki bana öyle kötü davranıyor ki, yaptığın yanlışın farkında değilsin diyor eskiden sesimi duymak için yalvaran insan şimdi günler haftalar geçse aramıyor konuşmak istemiyo önceden öyle üstüme titrerdi ki.. beni bu hale sen getirdin diyor şimdi. Seni seviyorum diyorum sevme beni diyor. Gözlerim doluyo bazen öyle ters konuşuyo ki, bir suru guzel sey soyluyorum saka falan yapiyorum tek cevap vermis "uyu ben uyuycam"
Zamanla sinirim geçer diyor bir hafta süre vericem ona öyle ayrılıcam sinirli olduğu için mi böyle davraniyor duzelecek diye görmek istiyorum.. Bu kadarını hak ediyor muyum gerçekten
KatiliyorumSizin sevgilinizin arkadasina msj atmaniz yanlis olmus. Ona guvenmediginizi dusunmusm
Erkek arkadasim bana sizin yaptiginizi yapsa. "Bana guvenmiyorsan hadi canim sepeti koluna herkes kendi yoluna." derdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?