Sevgilime aşık dostum

Ben de şunu anlamıyorum gözü bendeydi yüz bulamayınca şansını sende denedi nedir neyin nesidir ?
Gözü onda olsaydı ona açılırdı,gözü sendeymiş ki sana açılmış bak maşallah 15 aydır da berabermişsiniz.
Esas kedi senin o dostum dediğin kızmış ki uzanamadığı ciğere mundar demiş,boşver kaybın yok kazancın var.

Kesinlikle haklısınız.Bana koydu ama yedi sene az değil sonuçta.bi de durumu en başından dese sevgili olmzdim bana göre arkadaşlık ön plandadır.Resmen durduk yere patladı madem seviyorsun benim suçum ne de asagiladin beni ona yaksitirmadin dimi ama

Benim başıma lisedeyken çok benzer bir olay gelmişti.
İlkokuldan bu yana beni seven çocukla ben konuşuyordum , çıkma teklifi etmişti ( o zaman öyle deniyodu ona:KK53:)
Sonra nasıl olduysa yine ilk okuldan en yakın arkadaşımın çocuğa aşık olduğunu öğrenmiştim.
Meğer çocuğa hep yazarmış , zarf filan atarmış...
Çocuk söylemişti.
İkisini de silmiştim o can acısıyla...
Çocuk umrumda değildi açıkçası arkadaşımın davranışına çok üzülmüştüm.
Çocuğun suçu da yoktu ,
Arkadaşıma "Al sindirebiliyosun madem , madem bunca yılı arkadaşlığı satmaya değiyor senin olsun " deyip bırakmıştım.

Böyle durumlarda illaki birilerini silmek gerekiyor, bence.
Yine şu yaşımda olsa olay, aynını yapardım.

Benim başıma lisedeyken çok benzer bir olay gelmişti.
İlkokuldan bu yana beni seven çocukla ben konuşuyordum , çıkma teklifi etmişti ( o zaman öyle deniyodu ona:KK53:)
Sonra nasıl olduysa yine ilk okuldan en yakın arkadaşımın çocuğa aşık olduğunu öğrenmiştim.
Meğer çocuğa hep yazarmış , zarf filan atarmış...
Çocuk söylemişti.
İkisini de silmiştim o can acısıyla...
Çocuk umrumda değildi açıkçası arkadaşımın davranışına çok üzülmüştüm.
Çocuğun suçu da yoktu ,
Arkadaşıma "Al sindirebiliyosun madem , madem bunca yılı arkadaşlığı satmaya değiyor senin olsun " deyip bırakmıştım.

Böyle durumlarda illaki birilerini silmek gerekiyor, bence.
Yine şu yaşımda olsa olay, aynını yapardım.
Ben de öyle dedim evet siz diyince hatırladım istersen bunca aydır benimle ama siz sevgili olun benim mide kaldırır ya seninki demiştim ondan sonra o bana layık değil tiplerine girmişti tövbe tövbe sinir ya

Sevgilime aşık oldum diye okuyan tek benim galiba:kızgın::kızgın: gözlük te taktım ama olmayınca olmuyor senin mesele ne gelirsek canım o senin gerçekten dostun değilmiş:duduk:

Ben de öyle dedim evet siz diyince hatırladım istersen bunca aydır benimle ama siz sevgili olun benim mide kaldırır ya seninki demiştim ondan sonra o bana layık değil tiplerine girmişti tövbe tövbe sinir ya
İşte o lafı dedikten sonra direk çekileceksin.
Hiç daha muhattap olmayacaksın.
Ben bir daha hiç olmadım.
Üniversite bitti , çocukla da aralarında hiç bir şey olmadı.
Çocukla çıkmak istemiş ama bu ...
Geçen gün instagramdan eklemiş beni bu kız.
Uzaktan da olsa ne görmek ne arkadaş olmak istemiyorum.

Sen de daha muhattap alma.

İşte o lafı dedikten sonra direk çekileceksin.
Hiç daha muhattap olmayacaksın.
Ben bir daha hiç olmadım.
Üniversite bitti , çocukla da aralarında hiç bir şey olmadı.
Çocukla çıkmak istemiş ama bu ...
Geçen gün instagramdan eklemiş beni bu kız.
Uzaktan da olsa ne görmek ne arkadaş olmak istemiyorum.

Sen de daha muhattap alma.
Haklısınız sağolun

Kesinlikle haklısınız.Bana koydu ama yedi sene az değil sonuçta.bi de durumu en başından dese sevgili olmzdim bana göre arkadaşlık ön plandadır.Resmen durduk yere patladı madem seviyorsun benim suçum ne de asagiladin beni ona yaksitirmadin dimi ama
Sen arkadaşlık ön planda benim için diyorsun ama bence o kişi için değil.Ola ki o kız deseydi sen aradan çekilsen çocuk onunla çıksaydı ya seninle görüşmezdi ya da sana iftira atardı bence bu arkadaşın. Ee ne demişler kişi kendinden bilir işi. Boşver kurtulduğuna bak bence bu arkadaşından.

Merhaba arkadaşlar ben bu sitedeki yazıları uzun süredir okuyordum bugün sizinle bi olayimi paylaşmak istedim fikirlerinizi almak mutlu edecektir.
Benim yedi senelik yakın arkadaşım vardı yediğimiz ictigimiz ayrı gitmezdi bi gün aynı okuldaki birisiyle tanıştım daha doğrusu o benimle tanıştı gelip sonra mesajlar atmaya başladı sürekli konuşmaya başladık.Daha önce hiç görmemiştim o çocuğu arkadaşım aa çok yakışıklı yakışır sana falan diyordu neyse gel zaman git zaman ben çocuktan hoslanmaya başladım uzun uzun sohbetler ediyorduk.bi gün çıkma teklifi etti kabul ettim tabi ve arkadaşlarıma söyledim sevinçle hepsi tebrik etti o hariç. İki güne kalmaz ayrilirsiniz demişti neyse aylar geçti ayrilmadik ona anı anlatmaya çekinir olmuştum beni sevgilim konusunda hep terslerdi hatta doğumgünü hediyelerimle bile dalga geçmişti sevgilimin aldığı (kız bana hiçbir şey almadı bu arada) neyse bu şekilde gidiyordu bi gün sevgilim yaşadığımız komik bişeyi laf arasında geçirdim sonra kız bana patladı onun seni sevdiğini mi düşündün gözü bendede yüz bulamadı sende şans denedi saf gibi atladin dedi.Kedi ulasamadigi cigere mundar der dedi ve bayagi döktü içini şok olmuştum ona göre benimkini gözü hep ondaymis sonra inandım şok etkisiyle sevgilim söyledim aşırı kızdı öyle bişey yok hoc tanismadik bilmiyorum o kızı diye.anne babasının üstüne yemin etti inanmam için sonra kızla bi daha hic konuşmadık bana ağır konuştu o zaman ve aylar geçmişti şimdi on beş aylık sevgiliyiz Allah a şükür anlasiyoruz ve onu çok seviyorum. Yedi senelik arkadaşım mahvetti ama arkadasligimizi. Bana diğer arkadaşlarım kalbini kırmadim diye bana kızdı sizce fazla mi safca davrandım sessizce iletişimi keserek bu konu mide bulandirici aylarca içinde tutmuş kız ve arkadaşımı seviyordum güveniyordum
Gözü bendeydi ıspat gerektirir erkeklerde masum değil ben kpss kursuna gidiyordum bir mühendis vardı bana buluşalım çıkalım vs Bayaa peşimde koştu faceden ekledim konuştum çocuk evlensek senle fln bayya ciddi konuşuyor sonra facesinde benim Ünv kanlımız gördüm direk aradım kız x i iyi bilirmisin benimle ciddi düşünüyor görüşeyim mi diye sonra kız pat kapadı onun teli meşgul çocuğun meşgul meğerse onla nişanlanacakmış tabii ben suçlu oldum arkadaş beni suçladı demeli kankım değilmiş erkeğe güvenip beni suçladı

Gözü bendeydi ıspat gerektirir erkeklerde masum değil ben kpss kursuna gidiyordum bir mühendis vardı bana buluşalım çıkalım vs Bayaa peşimde koştu faceden ekledim konuştum çocuk evlensek senle fln bayya ciddi konuşuyor sonra facesinde benim Ünv kanlımız gördüm direk aradım kız x i iyi bilirmisin benimle ciddi düşünüyor görüşeyim mi diye sonra kız pat kapadı onun teli meşgul çocuğun meşgul meğerse onla nişanlanacakmış tabii ben suçlu oldum arkadaş beni suçladı demeli kankım değilmiş erkeğe güvenip beni suçladı
Facesinde Ünv kanki mi yazacaktım kanlı ya tamamlamış özür

Yok artık erkek napmis öyle yaa

Arkadaşın durumu kıskanmış olabilir ama haklı da olabilir. Bence kurcalama, zaten sevgilin o tipte biri ise muhakkak bir yerden açık verir.

Birkaç ay önceyi anımsattı bana bu.
Her şey birbirine o kadar benziyor ki..
4 yıllık samimi arkadaşım, sevgilim ve dost dediğim o kız dışında mutlu olan arkadaş grubum.
Yalnız biri daha söylemiş, muhtemelen erkek arkadaşınız önceden o kıza da umut verecek bir şey yapmış olabilir diye.
Olamaz mı? Bence de olabilir.
Sevgilim mükemmeldir demeyin, tarafınızı zaten seçmişsiniz önünüze bakın derim.

Dostum deme şuna allah aşkına ben burda sinir oldum o nasıl bir egodur. Kurtulduğuna sevin bence hiç olmamış gibi davran hatta

Ben neden arkadaşının aslında doğruyu söylediğini düşünüyorum. Niçin sizi ayırmak istesin yedi senelik arkadaşlığı bitirmek istesin.

birkaç ay önce başıma böyle bir olay geldi.
yakın bir arkadaşımla hep birlikteydik okulda.
sonra bir gün yanımıza bi çocuk geldi, arkadaşımla da dostane bir diyalogları var,çocuk benimle konuşmaya çabaladı falan derken, bu arkadaşım önceleri çocuğun çok iyi bir olduğunu söylerken birden onun çapkın olduğunu ima eden argo kelimeler vs söyledi onun hakkında
ben de bunları dikkate alarak gözlemledim çocuğu ve her hareketi çok iyiydi
en yakın kız arkadaşımla sevgilim dostlardı
bütün arkadaşlarım, sevgilimle çok yakıştığımızı söylüyorlardı ama o en yakınımdaki kız hariç
bir gün olaylar patladı ve biz o zamandan beri tartıştık konuşmuyoruz, sevgilimin kızla hiç alakası yok yeminler etti vs
sonra bir gün eski mesaj kayıtlarına ulaştım ve sevgilimin bile unuttuğu kıza iltifat içeren mesajlar. sevgilim unutmuş da kız unutamamış işte...
yedi yıllık dostluğu basit kıskançlık yüzünden harcadığını sanmıyorum
fesat mıydı kız? evet. ben ona defalarca sordum, çocuğu direkt reddedeceğimi bilıyor muydu ?evet. Ama nedense sevgilinizin tertemiz olduğunu sanmıyorum ben

Back
X