Herkese merhabalar, artık dayanamayacak noktaya geldiğim için belki her gün okuduğum şeyler dışında bir fikir edinebilirim diye buraya yazıyorum. 2 yıldır bir ilişki içerisindeyim ve yapım gereği anaç, fedakar ve problem çözücü/onarıcı bir kişiliğim var. Kendimi bildim bileli 1-2 sene arası ilişkilerim oldu ve yaklaşık 6 senedir ilişkim olmayan zamanın toplamı sanırım 5-6 aydır. Erkek arkadaşım da aynı şekilde sürekli düzenli ilişkileri olmuş ve sanırım sorun tam olarak burada başlıyor. Erkek arkadaşımla çok fazla zaman geçiriyorum hatta son 2 senedir neredeyse arkadaşlarımla bile görüşmeyi bıraktım diyebilirim. Neredeyse her şeyi birlikte yapıyoruz ve ben bu durumdan şikayetçi değilim ama erkek arkadaşımın zaman zaman düzenli ilişki içinde olmaktan tam olarak mutlu olmadığını hissediyorum. Düzenli ilişki yaşamaktan sıkılıyor zaman zaman ve sıkıldığı zaman ilişkimizi zedeleyecek şeyler yapıyor. Gitmeyi denediğimde beni çok sevdiğini, geri istediğini söylüyor ama bir süre sonra bu döngüye tekrar giriyoruz. Bu da ilişkimizde güvensizliğe sebep oluyor birbirimizden bir sürü şey saklıyoruz ve bir şekilde olay patlıyor. Ona hiç güvenmiyorum ama nasıl oluyorsa onu her gördüğümde içimde garip bir his oluşuyor her şey yoluna girecek gibi. Telefonuna her mesaj geldiğinde tüylerim diken diken oluyor acaba beni rahatsız edecek biri mi yazıyor bir şeyler mi konuşuyor diye. Kafayı yemek üzereyim resmen bağımlı bir ilişki yaşıyorum onsuz yaptığım hiçbir şey keyif vermiyor ufacık kötü bir sözüyle bile birkaç günümü mahvedebiliyor. Her şey düzelir mi bilmiyorum düzelmesi için dualar ediyorum. Biraz içimi dökmüş gibi oldum okuduğunuz için teşekkür ederim. Umarım siz hep mutlu olursunuz