- 3 Haziran 2015
- 36.935
- 119.075
- 798
- 36
- Konu Sahibi streshanim
-
Adamin karakterini çözmek istemiştim ama malin teki ciktiydi. Bakam ne olacak diye ama gitmedim de yapmadim.Ironi mi bu mesaj ? Devrelerim yandı da.
Adamin karakterini çözmek istemiştim ama malin teki ciktiydi. Bakam ne olacak diye ama gitmedim de yapmadim.
Hic belli olmuyor ki sonra benim evlendiğimi mutlu olduğumu görünce gözleri bakala kaldi
Konuya öylesine baktım ama sizin yorumunuzu görünce bir bayana bu sözleri yakıştıramadım yaptığınız şey sizin kendi kararınız ona asla bişey diyemem ama vermek,bozuk bir kadını aşağılayıcı kelimeler kusura bakmayınBende solemisim eski sevgilime. Hemen birlikte olmaya kalkmisti kabul etmedim eve gel nede olsa bakire değilsin dedi ben sokk.. Kabul etmedim ugrasti baya. Ayrildik Sora anladi bakire olduğumu. Malin teki cikti adam illa birlikte olacak bozuk kiz buldum diyerekten.. İste kabul etmedim gitmedim evlenince verdim ben bakireligimi.. Evlendigim kocama bakire konusu acmadik öylece Evlendim dokunmadi hic :) o adam malin teki cikarsa terket Git birak sakin verme,
Mesajın sonundaki olay konudan daha çok şok etti. Ben şok beyin firar insanlar hangi akla hizmet ediyor acabaNe kadar fake bir konu
Hadi diyelim gerçek, (böyle birini tanıyorum) yine de inanılmaz çelişkilerle dolu, erkek arkadaşının bunu kullanıp kullanmayacağını anlamak için yalan söylediğini söylemişsin. Yani hem adam bekarete önem veren biri olmasın, modern kafada biri olsun istiyorsun, hem de bakire olmadığını söylediğinde senden faydalanmak isteyecek mi istemeyecek mi onu anlamaya çalışıyorsun. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu?
Bir kere adamın bekarete önem verip vermediği sana o soruyu sormasından anlayamadın mı acaba? Önem vermeyen adam ne yapsın ilk kiminle nerde ne yaptığını. Adam ya bakire olmamani bekliyor rahat takılmak için ya da bakire olmanı. Umrunda olmayan adam sormaz vakti gelince öğrenir zaten.
Neyse arkadaş troll zaten çok belli ama vaktinde bi arkadaşın arkadaşının, sevgilisiyle birlikte olmadan önce tuvalete gidip kendi bekaretini bozduğunu duymuştumonun için az da olsa gerçek olma ihtimalini düşünerek yazdım.
Ironi mi bu mesaj ? Devrelerim yandı da.
Bacım iyi misin senBende solemisim eski sevgilime. Hemen birlikte olmaya kalkmisti kabul etmedim eve gel nede olsa bakire değilsin dedi ben sokk.. Kabul etmedim ugrasti baya. Ayrildik Sora anladi bakire olduğumu. Malin teki cikti adam illa birlikte olacak bozuk kiz buldum diyerekten.. İste kabul etmedim gitmedim evlenince verdim ben bakireligimi.. Evlendigim kocama bakire konusu acmadik öylece Evlendim dokunmadi hic :) o adam malin teki cikarsa terket Git birak sakin verme,
Bakireyim diye yalan söyleyeni duydum da böylesini ilk defa duyuyorum
sizi tebrik ederim .
2 aylık yeni bir ilişkim var. Erkek arkadasim bu kadar kisa surede benimle ciddi olduğunu evlenmek istediğini söyledi. Ailesiyle bile tanıştırdı. Geçenlerde bana ilk deneyimin kiminle oldu diye bir soru yöneltti. Ben bakireyim ama karsimdaki adamın zar parçasına göre bana değer vermesini istemiyorum. Eski sevgilimle oldu diye yalan söyledim. Böylelikle onun bunu kullanmak isteyip istemeyecegini, bana tutumunun değişip degismeyecegini gözlemlemek istedim. Evlenecegim adam beni her halimle kabul etmeli. Eğer tutumu değişmezse ilk olarak onunla olmak istiyorum. Ama ilişkide kan gelince illaki anlayacak ilk olduğunu ve bu durumda tepkisi sizce ne olur? Kizmasindan çok korkuyorum. Kızlar siz ne diyorsunuz?[/QUO
yalan her türlü yalandır bence.ben kendi adıma saçma buldum.
2 aylık yeni bir ilişkim var. Erkek arkadasim bu kadar kisa surede benimle ciddi olduğunu evlenmek istediğini söyledi. Ailesiyle bile tanıştırdı. Geçenlerde bana ilk deneyimin kiminle oldu diye bir soru yöneltti. Ben bakireyim ama karsimdaki adamın zar parçasına göre bana değer vermesini istemiyorum. Eski sevgilimle oldu diye yalan söyledim. Böylelikle onun bunu kullanmak isteyip istemeyecegini, bana tutumunun değişip degismeyecegini gözlemlemek istedim. Evlenecegim adam beni her halimle kabul etmeli. Eğer tutumu değişmezse ilk olarak onunla olmak istiyorum. Ama ilişkide kan gelince illaki anlayacak ilk olduğunu ve bu durumda tepkisi sizce ne olur? Kizmasindan çok korkuyorum. Kızlar siz ne diyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?